.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 299
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Em samo 1 pyt mayka mi mi e kazvala ,4e me e 4ula ,ama mislya ,4e ne govorya . . .

Град
    in my world!
    mi nz az spq sama ama mama mi kaza 4e kato vlizala v staqta mi i sam govorela 4esto apak vednaj me sabudi i mi vika kvo ima zakvo reve6 apak az na sun sam revala skapana rabota
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Случвало ми се
    nicolepcd

Град
    ПлуТоН
    нз... на една екскурзия тея от мойта стая ми казаха че съм бил казал нещо на сън ама нз...

Град
    v razvintenata ti fantaziq...
    xax redovno si govorq nasan daje ima6e edin sly4ai kogato na6te i az bqhme v edna staq i vsi4ki spime i az samo izvednaj izvikvam tam ne6to i vsi4ki gi sabyjdam daje i ne sam se ysetila

Guest

..

тва е мн гадно нз кво праиш на др ден ваще ти казват и немоеш повярваш,аз говоря на сън дайе ставам..

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Dam,redovno bulnuvam.Samo 1 put sum stavala na sun i 6tqh da izlqza ot nas dobre 4e ba6ta mi se subydi na vreme...
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен
    Доколкото ми е известно .. не

ОоОоОо аз съм типичния пример.Не само говоря,но и се разхождам и върша разни неща.Естествено както се акзва от сън спомени няма,но от това което семейството ми е казвало съм с отворени очи(не е нищо подобно на зомби или друго)просто казват че изглеждам будна,но не реигирам на говор и движения.Доста беше забавно когато за пръв път ходих на екскурзия с класа в 1ви клас и се сабудих на терасата .Бяха ме заклучили,защото незнаели какво става само да им бяхте видели физиономиите на сутринта когато им казах че не помня нищо.
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Ами май не говоря на сън обаче като малък си спомням един път на сън бях излязахл от нас и бях отпрашил на някаде добре че баща ми ме е чул като излизам и е тръгнал след мен иначе кои знаи къде щях да утида на 5-6 годинки да съм бил ...

xhahyuxuyhay az sym chywala setsra mi da g0w0ri na nqkakuf ezi do0kat0 spi... inache i az sym go0wo0rila...

Град
    София
    Ами аз си дрънкам от време на време,ма никой не разбира кво говоря.. И аз естествено на др ден нищо не помня...

Мега фен Аватара на Blab
    Цели пиеси разигравам.

Град
    тРоЯн
    и аз съм чувала сестра ми да говори на сън много несвързани работи аз съм говорила само като малка , но много често
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Град
    На края на дъгата :)
    като латерна,сестрата дори ме записвала какво говоря аз докато съм будна не говоря толкова,колкото на сън
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Повече от фен
    Аз редовно си и ставам насън майка ми веднъж ме заварила да лежа на пода и да си бърборя там нещо...

Ходила съм и съм говорила няколко пъти. На сутринта майка ми като ми казва си умирам от смях...
    Между другото много се изненадах, че това е нормално.

и двете ... веднъж бях излязъл от нас...но баща ми ме върна.
    Fena_17

Да и на мен ми се е случвало. Даже тази нощ се смях на сън.

Случвало ми се е .. и съм говорила, и съм се смяла, и съм сумнамбулствала /търсих химикалка / , и съм плакала.. Какво ли не .. А и адски често се събуждам на земята оная вечер пък както си спах и се събудих гола кой знае кво съм сънувала че чак да си съблека пижамката Сега се сетих за един път дето сънувах,че съм нещо като емо и се режа ама по краката .. и на следващия ден като се къпах видях,че на краката ми има рани от нож точно там където и в съня ми се рязах,, Кой знае кво пак съм правила

Редовно говоря на сън...издавам си всичко..кога имам срещи,с кой ходя къде,какво правя..много е гадно така шото не мога да се контролирам ..иначе и ходя на сън.....била съм ходила на балкона да се мятам..отишла съм до тоалетната чиния да пикая..всъщност не съм се изпикала..бе сякфи глупости

Голям фен Аватара на asasfdf
    никакви звуци не издавам, докато спя

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Аз по принцип много кротко спя, но преди 2 дена сестра ми разправя, че съм я питала дали спи и съм и казала, че идвам и в един момент се озовах на нейното легло до нея без да си спомням как е станало това! Но това е единичен случай, през другото време съм кротичка и не издавам нито звук
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Е аз си признавам и говоря и ходя ,но това е само първата вечер когато си съм на ново място...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Голям фен
    Цели песни съчинявам и композирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си