- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Em samo 1 pyt mayka mi mi e kazvala ,4e me e 4ula ,ama mislya ,4e ne govorya . . .
mi nz az spq sama ama mama mi kaza 4e kato vlizala v staqta mi i sam govorela 4esto apak vednaj me sabudi i mi vika kvo ima zakvo reve6 apak az na sun sam revala skapana rabota
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Случвало ми се![]()
nicolepcd
нз... на една екскурзия тея от мойта стая ми казаха че съм бил казал нещо на сън ама нз...![]()
xax redovno si govorq nasan daje ima6e edin sly4ai kogato na6te i az bqhme v edna staq i vsi4ki spime i az samo izvednaj izvikvam tam ne6to i vsi4ki gi sabyjdamdaje i ne sam se ysetila
тва е мн гадно нз кво праиш на др ден ваще ти казват и немоеш повярваш,аз говоря на сън дайе ставам..
Dam,redovno bulnuvam.Samo 1 put sum stavala na sun i 6tqh da izlqza ot nas dobre 4e ba6ta mi se subydi na vreme...
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Доколкото ми е известно .. не![]()
ОоОоОо аз съм типичния пример.Не само говоря,но и се разхождам и върша разни неща.Естествено както се акзва от сън спомени няма,но от това което семейството ми е казвало съм с отворени очи(не е нищо подобно на зомби или друго)просто казват че изглеждам будна,но не реигирам на говор и движения.Доста беше забавно когато за пръв път ходих на екскурзия с класа в 1ви клас и се сабудих на терасата.Бяха ме заклучили,защото незнаели какво става
само да им бяхте видели физиономиите на сутринта когато им казах че не помня нищо.
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Ами май не говоря на сън обаче като малък си спомням един път на сън бях излязахл от нас и бях отпрашил на някаде добре че баща ми ме е чул като излизам и е тръгнал след мениначе кои знаи къде щях да утида на 5-6 годинки да съм бил ...
xhahyuxuyhay az sym chywala setsra mi da g0w0ri na nqkakuf ezi do0kat0 spi...inache i az sym go0wo0rila...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз си дрънкам от време на време,ма никой не разбира кво говоря..И аз естествено на др ден нищо не помня...
Цели пиеси разигравам.
и аз съм чувала сестра ми да говори на сън много несвързани работиаз съм говорила само като малка , но много често
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз редовно си и ставам насънмайка ми веднъж ме заварила да лежа на пода и да си бърборя там нещо...
![]()
![]()
Ходила съм и съм говорила няколко пъти. На сутринта майка ми като ми казва си умирам от смях...
Между другото много се изненадах, че това е нормално.![]()
и двете ... веднъж бях излязъл от нас...но баща ми ме върна.![]()
Fena_17
Случвало ми се е .. и съм говорила, и съм се смяла, и съм сумнамбулствала /търсих химикалка![]()
![]()
/ , и съм плакала.. Какво ли не .. А и адски често се събуждам на земята
оная вечер пък както си спах и се събудих гола
кой знае кво съм сънувала че чак да си съблека пижамката
![]()
![]()
Сега се сетих за един път дето сънувах,че съм нещо като емо и се режа ама по краката .. и на следващия ден като се къпах видях,че на краката ми има рани от нож точно там където и в съня ми се рязах,, Кой знае кво пак съм правила
![]()
![]()
![]()
Редовно говоря на сън...издавам си всичко..кога имам срещи,с кой ходя къде,какво правя..много е гадно така шото не мога да се контролирам..иначе и ходя на сън.....била съм ходила на балкона да се мятам..отишла съм до тоалетната чиния да пикая..всъщност не съм се изпикала..бе сякфи глупости
![]()
Аз по принцип много кротко спя, но преди 2 дена сестра ми разправя, че съм я питала дали спи и съм и казала, че идвам и в един момент се озовах на нейното легло до нея без да си спомням как е станало това! Но това е единичен случай, през другото време съм кротичкаи не издавам нито звук
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Е аз си признавам и говоря и ходя ,но това е само първата вечер когато си съм на ново място...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Цели песни съчинявам и композирам