- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Често ли плачете?
аз пък плача често, просто съм по-чувствителен човек, но въпеки това не обичам да ме гледат разплакана => от време на време се скатавам да не ме зяпа народа
по принцип съм емоционален и плача ,но от няколко месеца живота ми е толкова монотонен че просто няма причина да заплача.Нямам проблеми но и нямам щастливи мигове за които да плача всичко
В последно време се улавям да плача за най-незначителни неща-за живота като цяло,за неспособността ми да направя това и това,прецакаността ми откъм приятели...ужас.Да плачеш често значи да си емоционален човек,но аз го приемам и като слабост.Искаше ми се да плача само в краен случай,а не винаги,щом са ми засегнати чувствата,ама нъц!
Случва се, но не много често. Странното е, че обикновено в моменти, подходящи за сълзи се смея. Имаше някакво психологическо обяснение за това състояние, нещо от рода на това, че сълзите и смеха били мн близки като емоции...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
[color=indigo]az pla4a kogato sum tujna ama ponqkoga reva i na filmi.ama to e normalno da se reve.
Нормално е да се плаче.човешко е.Това е вид чувство.Така ти си изливаш нервите,така да се каже.
Ами като ми се е насъбрало много и аз плача или от кофти ден.По-скоро ще отговоря понякога
Хах е защо няма средно положение..![]()
По принцип обичам... да плача.. не съм няква ревла.. но така ми олеква![]()
Просто като се нарева.. и се чувствам по добре..![]()
is my religion
да често ми се случва![]()
От 5клас не си но тази година си плакала два пъти.Първоначално написано от nanabg
Знаеш ли какво означава Тафталогия ?
И аз като теб но понякога имам нужда да си поплачаПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
(
Тия дни много често плача....![]()
Абе напоследък нещо се бях разциврила за един глупак,обаче последните седмици съм се пооправила малко. \/
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По едно време плачех почти всеки ден, заради един глупак..Но сега не плача толкова често..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Преди плачех за всичко...ама за всичко!!! хаха...ся ...нз дали е от лятната ваканция но рева само на филми..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Често плача, понякога даже без определена причина.Просто съм си такава-ревла
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ами много трудно се разплаквам, ако ми е тъжно даже не помня кога за последно плаках.Но от смях не се усещам кога са ми потекли сълзите и страаашно рядко от нерви когато съм избесняла нещо и се карам с някойми се е слу4вало 2 пъти да ми потекът сълзи без да разбера.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
girl_in_black хаха аз съм същатата. Например оня ден както съм си легнала и си слушам музика и нзм кво ми стана и почнах да реваревах ревах ... и после станах хепи и м/у другото доста често почна ми се случва
![]()
![]()
![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Можеби от 3 или 4 години не съм плакал, от толкова нямам и чувства към каквото и да било.
Аз съм много чуствителна, което може би идва и от зодията ми и озключително често плача. Плача когато гледам някой тъжен филм, когато слушам тъжна песен, когато се сетя за умрялата ми немска овчарка. Плаках на другарската ми вечер, когато завърших 8 клас. Плача преди да започна даскало за изминалите щастливи летни дни. Много често вечер, когато си лягам се разплаквам при мисълта за мои много близки хора, които са далече или вече ги няма, или пък като си помисля, че някой ден ще си спомням с тъга за миналата ми младост, а аз ще съм старица и моите близки жече няма да ги има. Разплаквам се и когато видя някой да малтретира някое безпомощно животинче. Абе, като се замисля май съм си голяма ревла.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Placha mnogo chesto..KOgato mi e tajny.. i kogato se radvam..Ne e mn hybavo shtoty ponqkoga reva tam kadeto ne trq i pred koito ne trq..!!!
Мечтите са безкрайни..
4uvstvitelna sum,emocionalna sum.. awe pla4kam si seki den po4ti...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Еми напоследък понякога се сдържам ,но когато съм тъжна и сама-Дамз ..иначе понякога плача и от смях
pla4a mn 4esto..i za vsi4ko