- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Често ли плачете?
az su6to...i sum mnooogo 4uvstvitelna ...mn ne6ta mogat da me naranqt..a vednuj i v daskalo plakah ama tva e dr vupros..Първоначално написано от rad_ina_90
![]()
и аз такаAmi az 4esto si poplakvam...
Kato gledam nqkoi film,koito ne e tujen,ami primerno leko dramati4en moment v komediqta se razplakvam...
Kogato gledam snimki na priqtelite mi ot biv6iq mi klas...se6tam se za biv6oto si daskalo i mi stava mnogo mu4no
Kogato nqkoi me obidi primerno,mnogo gadno...kogato se pribera tihi4ko si poplakvam...
Kogato si spomnq za jivotnite koito sum imala i koito sa umreli ili sme podarili mi stava mnogo mu4no...
Kogato imam OGROMEN i EDINSTVEN 6ans za ne6to i az go propusna nesuznatelno-vinagi pla4a!
Kogato nqkoi ili ne6to narani kotkitte mi-pla4a...
Kogato me boli ne6to pla4a...
rqdko pla4a,no kogato pla4a-reki se leqt
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
3 пъти през живота ми съм плакала от радост. Е, радост, радост - не, просто на някакви смешни вицове или случки. Единият път се смях близо 4 часа и то докато гледах и след като гледах Мистър Бийн по ТВ за първи път (т.е. мн малка съм била). Вторият беше на главната - изпаднах в истерия от смях .. а третият - не помня защо се смях, но се гърчех около 10 мин.![]()
А да плача от тъга .. на филми не се случва почти да плача, защото не гледам такива филми просто .. Иначе горе-долу по 2 пъти на месец плача - ей така, чисто профилактично.![]()
Плача само когато съм много тъжна,а това рядко се случва.През повечето време се смея.
Последно плаках преди 5-6 месеца.Мразя да го правя и не доставям на никой това удоволствие..само слабите плачат,аз не съм такава!
Walk go home boy...
Избягвам да плача
Let The BEAT Control Your Body
Опитвам се да не плача често,но понякога просто нестава..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да,плача без причина понякога,плача защото ми е криво и в такъв момент ако някой ми каже крива дума и на улицата моа се разплача,плача за много неща,и тва си ми е навик поне веднуж седмично и то повечето пъти за глупости.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
mene p1k sa mi kazfali 4e s1m mn ama mnmnmnmnnn stranny 4yve4enci...pla4a kygat0 risyfam..a as stra6n0o mn0ogy ybichqm da risyfam..pla4a kygat0 s1m vesela...ili k0gat0 nqk0i dr strada...pla4a za nai razli4ni glyps0ti...![]()
Да плача и мисля,че в това няма нищо лошо. Както каза някои преди мен напълно човешко еЗа какво плача .. обикновенно плача когато ми е тъжно,когато ми е криво когато ми е зле .. често се случва да си поплаквам, и мисля,че дори е полезно понякога .. и от радост плача и от смях също
П.С. доста интересно гласовете са равни![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Аз палча,когато ми е криво,когато съм тъжна и дори когато съм мн щастлива(защото смятам че щастието ми е само илюзия)луда работа.
Със сълзите,пречиствам душата си,винаги се крия когато плача ,защото не искам да ме вземат за слаба.
Ако се разплача пред някого,означава че му имам голямо доверие и че наистина разчитам на него.
Да;] Пък и имам закво.. най често рева за някое момче.Макар да казват че не си заслужавало да ревеш за момче..не е вярно тва.Същност аз рева за едно и също момче винаги.. Пък и понякога като ми е скапано,пускам си няква тъжна,депресираща песен и почвам.Мога да рева с часове.. Като ми мине за едното,веднага се сещам за друго за което да рева ;D ..И така![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Никога! Мъжете никога не плачат, плачат само емо-тата
Jebem te u usta, jebem te u oko
Рядко.Не мисля,че плачът ми помага да си реша проблемите,даже ми създава още един-главоболие.Но пък понякога те пречиства,помага ти да се разтовариш.А прекалено емоционалните хора,които плачат за щяло и нещяло трудно ми понасят.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Аз четох някъде че било много полезно да се плаче често когато сме млади защото с възрастта дори и да ни се иска очите не могат да произвеждат толкова сълзи ..не съм сигорна дали беше точно така написано но имаше същия смисъл..иначе аз плача или на тъжни романтични филми или ако ми е изключително тъжно за нещо или някой
Аз от много отдавна не съм плакала.Последно беше от смях!![]()
![]()
Аз постоянно се смея,плача мнооооооооого рядко!
Плача много рядко - при изключителни случаи...Когато ми е наистина много,ама много кофти...Но такива моменти скоро не съм имала,за щастие...
Reality is wrong.Dreams are for real...
Плача много често.Много емоционален човек съм явно..
Everything happens for a reason..
Ахъ... просто съм си такава...
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Никога не плача а на тъжни филми мен винаги ми е някво тъпо щото не ми става тъжно щото знам че не е истина а дори и да е не вярвам че може да ме разстрои.
Често
вече почти секи ден![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Преди плачех доста често.Вече това се случва по-рядко,защото явно нямам кой знае какъв повод.И все пак понякога е хубаво човек да плаче.На мен лично ми улеква.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...