.

Виж резултатите на анкетата: Често ли плачете?

Гласували
192. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Често

100 52,08%
  • Рядко

92 47,92%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Напълно човешко и нормално е. Плача, да. Плача когато съм тъжна, плача и от щастие. Явно съм такъв човек - по-емоционален, което всъщност не е много хубаво, понякога ми вреди...
    i az sum taka

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Guest

Re: Често ли плачете?

Цитирай Първоначално написано от Navixo
    Интересно ми е, дали плачете често. Аз лично не съм плакал от доста години, според мен знам от какво е това но няма нужда да разказвам но дори когато е трябвало да съм тъжен и да плача просто съм се замислял, това сигурно е лошо

Та разкажете, плачете ли много и ако да/не, защо?
    Когато ми стане тъжно плача.Това че от години не си плакал както казваш наистина е лошо за теб самия защото сдържаш напрежението в себи си и така ти се натрупва....Няма нищо срамно да си плачеш когато се натъжиш

Град
    В мечтите ти
    Много рядко плача... може би 1 или 2 пъти в годината, но го правя качествено : 2, 3 дена се тръшкам яко и после ми минава :P иначе от щастие май по често, но то е поскоро от мноооооого смях се просълзявам. На филми никога не съм плакала, което е малко странно защото съм момиче, ама кво от тва
    Be FREE!!! And feel the love...

Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Напълно човешко и нормално е. Плача, да. Плача когато съм тъжна, плача и от щастие. Явно съм такъв човек - по-емоционален, което всъщност не е много хубаво, понякога ми вреди...
    i az sum taka
    и аз така
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    (: Русе :)
    Ми в последно време зачестих ама попринцип ряядко плача ... нзм според мен това е проява на слабост ... лично мое (тъпо) мнение
    So free

Повече от фен
    Случва се и май като се замисля е често.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Често! От тъга, радост, липса на човек.... Бе мн съм чувствителна. И на филми и песни рева !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Иначе горе-долу по 2 пъти на месец плача - ей така, чисто профилактично.
    И аз съм така За последно плаках оная вечер защото си бях сама в нас и реших че момента е подходящ пък и ми беше едно такова странно . И като почнах да рева...няма спиране! След около половин час обаче ми се обаждат да ходя на рожден ден и само аз си знам как съм се оправила с подутите си и зачервени очи
    Май единствения филм на който плача всеки път когато го гледам е "The notebook"

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    попинцип мн рядко..тая година плаках само 2 пъти 1 път за пална глупост а 2я път когато се разделяхме на 15 юни
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Guest
    плаках за последно когато милан загуби от ливерпул

Град
    PlOvdiV-mAinA
    Когато ми е мъчно или като ми се плаче,плача без да има за какво.
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

пла4а да и доста 4есто за малки за големи не6та за вси4ко много ми е гадно дори и сега пла4а за6тото понякога хората са толкожа жестоки с другите ... а и на последук има доста голяма дискриминаця между нас тийновете ... гадно ебах и дискриминацията ебах ...
    Tva 4e sum emo ne zna4i 4e misla taka ... ne sum ot onezi prevzeti ku4ki STIGA ne sum takava ... ;(

Супер фен
    Плача много често.Незнам колко е нормално това моето,ама попринцип ако не плача седмица и почвам да се чудя какво ми става.Сега плача малко по - рядко,но колко по - рядко само вечер като легна.Много съм емоционална.Някой път и от инат плача.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Често! От тъга, радост, липса на човек.... Бе мн съм чувствителна. И на филми и песни рева !
    Ахам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

От щастие-трябва да е нещо наистина...важно и щастливо.
    А иначе не плача много пред други хора...предпочитам да е пред мене си

O да плача си и то редовно.Даже и сега ми се плаче и ще си поплача малко.

Зависи какво се случва с мен,но когато плача винаги съм сама,далече от погледите на хората.
    <3 ^^

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    плача си тайно вечер понякога,когато се разчувствам. плача,защото знам,че с годините сичко ще се промени и няма да съм с момчето, с което съм сега
    няма любов

Guest
    еми аз вчера плаках от радост,че бихме Италия на волейбол смисъл от щастие просто обожавам отбора ни и на повечето победи които не са във Варна си рева от щастие иначе и аз гледам да не плача пред хората, а вкъщи съм се ревала например защо поглеждат някви курвета, а такива като мен обикновенни..ама може би защото не съм открила точният човек..най често заради волйбол от щастие плача..а сега се сетих плаках на клипчето за бившият ми клас..(ще съм

Guest
    ще съм 8 клас(предният коментар е мой)

често понякога всеки ден и то от нещо маловажно или от кофти настроение.Иначе се опитвам да съм щастлива и да не плача ама като ме налегне оная истерия и за незнацителното почвам да цивра.Много пъти съм плакала на тъжни песни плакала съм за глупави неща.Веднъж 1 след като скъсах с гаджето Левски играше с Верден и като паднаха така съм ревала а досега не съм правила такива глупости.плакала съм и от радост плаках когато разпрах че ще ходя при тати и мама .

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    По-принцип плача супер често и то за най-малкото нещо.Незнам сигурно просто така съм устроена, но е много кофти.В дадени ситуации искам да не заплача, но не мога да се сдържа.
    [b][i]Je t'aime au-del

<Твърд>
    Guest
    Да, плача винаги преди да заспя

Guest
    почти всеки ден

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Eitelkeit
    Не плача много често,само когато съм наистина тъжна,или страшно сърдита.Случвало ми се е да плача от яд... (много съм твърдоглава,даже себе си не слушам)
    И аз така.Най-вече от инат и гледам никой да не разбере

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си