- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Често ли плачете?
i az sum takaПървоначално написано от mid_get
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Когато ми стане тъжно плача.Това че от години не си плакал както казваш наистина е лошо за теб самия защото сдържаш напрежението в себи си и така ти се натрупва....Няма нищо срамно да си плачеш когато се натъжишПървоначално написано от Navixo
Много рядко плача... може би 1 или 2 пъти в годината, но го правя качествено: 2, 3 дена се тръшкам яко и после ми минава :P иначе от щастие май по често, но то е поскоро от мноооооого смях се просълзявам. На филми никога не съм плакала, което е малко странно защото съм момиче, ама кво от тва
![]()
Be FREE!!! And feel the love...
и аз такаПървоначално написано от Laura_inlove13
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми в последно време зачестихама попринцип ряядко плача ... нзм според мен това е проява на слабост ... лично мое (тъпо) мнение
![]()
So free
Случва се и май като се замисля е често.
Често! От тъга, радост, липса на човек.... Бе мн съм чувствителна. И на филми и песни рева!
И аз съм такаПървоначално написано от AFT
За последно плаках оная вечер защото си бях сама в нас и реших че момента е подходящ пък и ми беше едно такова странно
. И като почнах да рева...няма спиране! След около половин час обаче ми се обаждат да ходя на рожден ден и само аз си знам как съм се оправила с подутите си и зачервени очи
![]()
![]()
![]()
Май единствения филм на който плача всеки път когато го гледам е "The notebook"![]()
попинцип мн рядко..тая година плаках само 2 пъти 1 път за пална глупост а 2я път когато се разделяхме на 15 юни
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
плаках за последно когато милан загуби от ливерпул
Когато ми е мъчно или като ми се плаче,плача без да има за какво.![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
пла4а да и доста 4есто за малки за големи не6та за вси4ко много ми е гадно дори и сега пла4а за6тото понякога хората са толкожа жестоки с другите ... а и на последук има доста голяма дискриминаця между нас тийновете ... гадно![]()
![]()
ебах и дискриминацията ебах ...
Tva 4e sum emo ne zna4i 4e misla taka ... ne sum ot onezi prevzeti ku4ki STIGA ne sum takava ... ;(
АхамПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
От щастие-трябва да е нещо наистина...важно и щастливо.
А иначе не плача много пред други хора...предпочитам да е пред мене си
O да плача си и то редовно.Даже и сега ми се плаче и ще си поплача малко.
Зависи какво се случва с мен,но когато плача винаги съм сама,далече от погледите на хората.
<3 ^^
плача си тайно вечер понякога,когато се разчувствам. плача,защото знам,че с годините сичко ще се промени и няма да съм с момчето, с което съм сега
няма любов
еми аз вчера плаках от радост,че бихме Италия на волейбол смисъл от щастие просто обожавам отбора ни и на повечето победи които не са във Варна си рева от щастие иначе и аз гледам да не плача пред хората, а вкъщи съм се ревала например защо поглеждат някви курвета, а такива като мен обикновенни..ама може би защото не съм открила точният човек..най често заради волйбол от щастие плача..а сега се сетих плаках на клипчето за бившият ми клас..(ще съм![]()
ще съм 8 клас(предният коментар е мой)
често понякога всеки ден и то от нещо маловажно или от кофти настроение.Иначе се опитвам да съм щастлива и да не плача ама като ме налегне оная истерия и за незнацителното почвам да цивра.Много пъти съм плакала на тъжни песни плакала съм за глупави неща.Веднъж 1 след като скъсах с гаджето Левски играше с Верден и като паднаха така съм ревала а досега не съм правила такива глупости.плакала съм и от радост плаках когато разпрах че ще ходя при тати и мама .
По-принцип плача супер често и то за най-малкото нещо.Незнам сигурно просто така съм устроена, но е много кофти.В дадени ситуации искам да не заплача, но не мога да се сдържа.
[b][i]Je t'aime au-del
Да, плача винаги преди да заспя![]()
почти всеки ден![]()