- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Често ли плачете?
Не съм плакал от години...Не мога да си спомня кога беше за последно,май като бях на 8-9.Просто мисля,че не си струва да рева,защото не би ми олекнало.Има много по добри начини да се почустваш по-добре.![]()
Хмм като се замисля се сещам, че от години не съм ревал :s
The Spark
Ами попринцип да, но днес например получих първата си двойка (по физическо и то ужасно несправедлива) и колкото и да се опитвам не можах да се разплача...
В последно време всеки ден плача....дори ей така, защото не ми отърва или като се сетя за нещо и се натъжавам. Това не е хубаво, но каква да направя. Емоционална съм си.![]()
Гледам да го прикривам, защото развалям настроението и на близки хора.
доста често плача ... не се гордея с това но просто съм много чуствителна и лесно ранима
ami poslednata edna godina pla4a dosta 4esto zaradi priqtelkata si koqto zamina po4ti vseki den i mie mn gadno ama samo kato i vidq snimkata i...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Често плача. Няма значение, тъжно или весело, всичко може да ме разпаче. Като например, вчера като слушах една песен и като се замислих за текста и се разплаках...![]()
Дааам!Много съм чувствителна! Само плача за глупости!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Да,често плача...понякога няма смисъл и знам това,но в последно време се чувствам ужасно и не мога да преодолея всичките ми лоши мисли...
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Плача често.Депресирам се от живота,от случващото ми се,от приятелите,от любовта,дори.Сълзите са начин за изразяване на емоции.Казват,че когато плачеш,ти олеква.Не винаги е така,но може би за кратък момент,облекчава.Обичам да плача сама,защото така намирам утеха и се себеоткривам.Мразя да показвам слабост и да плача пред други,понеже не всички възприемат смисъла на плача.Последният път плаках за тате,който е много далеч,и вече 5 месеца съм без него.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ами..скоро не съм..
въпреки, че е полезно за очите![]()
и аз съм така , даже чесно да ви кажа смятам да се САМОУБИЯ ! Направо вече не издържамПървоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не. Или поне не и когато съм сред хора. Просто не мога. Макар че, като се замисля сега, не си спомням скоро да съм била сама и просто да съм си ревала. Така че отговорът ми е категорично не!