.

Виж резултатите на анкетата: Често ли плачете?

Гласували
192. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Често

100 52,08%
  • Рядко

92 47,92%
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Не съм плакал от години...Не мога да си спомня кога беше за последно,май като бях на 8-9.Просто мисля,че не си струва да рева,защото не би ми олекнало.Има много по добри начини да се почустваш по-добре.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм като се замисля се сещам, че от години не съм ревал :s
    The Spark

Ами попринцип да, но днес например получих първата си двойка (по физическо и то ужасно несправедлива) и колкото и да се опитвам не можах да се разплача...

Супер фен
    В последно време всеки ден плача....дори ей така, защото не ми отърва или като се сетя за нещо и се натъжавам. Това не е хубаво, но каква да направя. Емоционална съм си.
    Гледам да го прикривам, защото развалям настроението и на близки хора.

доста често плача ... не се гордея с това но просто съм много чуствителна и лесно ранима

Град
    in my world!
    ami poslednata edna godina pla4a dosta 4esto zaradi priqtelkata si koqto zamina po4ti vseki den i mie mn gadno ama samo kato i vidq snimkata i...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    варна
    Често плача. Няма значение, тъжно или весело, всичко може да ме разпаче. Като например, вчера като слушах една песен и като се замислих за текста и се разплаках...

Дааам! Много съм чувствителна! Само плача за глупости!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Да,често плача...понякога няма смисъл и знам това,но в последно време се чувствам ужасно и не мога да преодолея всичките ми лоши мисли...
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Плача често.Депресирам се от живота,от случващото ми се,от приятелите,от любовта,дори.Сълзите са начин за изразяване на емоции.Казват,че когато плачеш,ти олеква.Не винаги е така,но може би за кратък момент,облекчава.Обичам да плача сама,защото така намирам утеха и се себеоткривам.Мразя да показвам слабост и да плача пред други,понеже не всички възприемат смисъла на плача.Последният път плаках за тате,който е много далеч,и вече 5 месеца съм без него.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ами..скоро не съм..

въпреки, че е полезно за очите

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Плача и то много често.Защо?Защото ми се обърна живота наопаки и сега се чувствам сама,а преди не беше така......скапано даскало,скапан 7ми клас.Аз също гледам никой да не ме види,но си рева и в даскало често
    и аз съм така , даже чесно да ви кажа смятам да се САМОУБИЯ ! Направо вече не издържам

Град
    паралелно
    Не. Или поне не и когато съм сред хора. Просто не мога. Макар че, като се замисля сега, не си спомням скоро да съм била сама и просто да съм си ревала. Така че отговорът ми е категорично не!

Да, но не пред хора..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си