- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация
6te ti stane li ne6to ako pravi6 sex po vreme na mese4niq si cikul
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
emi nz .. nqkfo uv rejdane moje li da se polu4i
Ne sam probvala ama sam chela po edni tam knigi che nqma nikakav problem osven da izpochapate navsqkade ama kvo te barka nali shte ti e zabavno na tebe i tozi s tebe
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
![]()
![]()
![]()
ami edno 4e si4ko 6te stane 4erveno... i dr 4e ajo v opredelen moment gi napravi6 moje da zabremene6 za6toto po nqkakva slu4ainist qicekletkata 6te e gotova za opl
ojdane...xqxqxq lele az sam genii
![]()
Най-мноо да фърка кръв и разни други работи ако сте много буйни,амааа иначе не![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Нищо няма да ти стане, но не знам колко ще ти е приятно. И ако се решите да го правите в никакъв случай без презерватив. Ако не се пазите, нищо чудно той да получи някаква инфекция.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За пореден път... НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ПО ВРЕМЕ НА МЕНСТРУАЦИЯ! Всеки цикъл се състои от 3 фази: фоликуларна,овулаторна и лутеална! Фоликуларната фаза е от първия ден на менструацията до овулаията и продължава средно около 14-15 дни! В тази фаза всъщност зрее фоликулът! В овулаторната фаза,фоликула е вече узрял и се спуква,настъпва овулация и бременността е напълно възможна! След това настъпва лутеалната фаза,в която яйцеклетката е вече негодна за оплождане и се подготвя да напусне организма!Първоначално написано от nikiliki_f
ТОва е много нехигиенично и гнусно![]()
Ако го правите... задължително с презерватив, защото и двамата сте изложени на по-голям риск от инфекция!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
ama tfa naistina e gnusno no vupreki vsi4ko ni6to nqma da stane ..![]()
![]()
Some girls are just born winners !
Не виждам нищо гнусно. Малко менструален секрет - нищо нечисто няма в това. Естествено, неприятно е да нацапате леглото/килима/дивана/ дрехите с кръв, но пък не е фатално. Вероятността от забременяване е минимална (по-горе има обяснение защо не може да се забременее по време на менструация, но има редки случаи, в които другият яйчник вече е произвел следваща яйцеклетка, и тя е достигнала да овулаторна фаза...така де, в човешкото тяло всякакви аномалии се случват). Аве, по-добре с презерватив. И все пак, в името на добрата хигиена, измиваш се обилно преди секс и веднага след това (както и младежът ест.). Пък и винаги е вариант да го направите под душа...![]()
![]()
Mislq, che ne ...
nqma kakvo da stane...ako go iskate,nqma lo6o... stigka na pratniora ti da ne mu e gadno..pravila sum sec povreme na menstruaciq,lizali sa me po vreme da menstruaciq i moga da te uverq,4e s ni6to ne e po razli4no ot sexa prez ostanaloto vreme...v edin moment izkliu4va6 i vs e na 6![]()
Нищо няма да ти стане. Даже някъде четох, че тогава си много по-чувствителна долу и ще ти е по-яко. Ама нещо ми се струва гнусно - не за теб, а за момчето. Ако той е навит, нямаш проблеми.
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Ах Ах в банята бе .... е може и в вана ако имаПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
няма се цапа няя нищо
Fitness Forever
Лизали са те по време на менструация ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
не съм била толкова на зор... но попринцип може ...под душа примерно.. чувала съм и за секс със тампон,но не мисля че е добър вариант.. а за момичето дето каза че са я лизали ...еми гнусно ми е ..
Love you Kris !!!
Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Da i az sam chuvala za seks s tampon obache predstavi si da stane kato vicq s blondinkata nadqvam se ste go chuvali togava shte stane mn brutalno
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
BuHa|'u_InLovE
te da bqha 1 i 2 vicovete za blondinki da se setim...
Ne az imam predvid toq s tampona a ne vsichkite ako iskash moga da ti go napisha ama ne e tuka mqstoto za vicove spored meneПървоначално написано от Анонимко