.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    ygygyg
    Guest

Секс по време на менструация

6te ti stane li ne6to ako pravi6 sex po vreme na mese4niq si cikul

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    Асеновград, България
    Не, какво да ти стане?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ygygyg
    Guest

;(

emi nz .. nqkfo uv rejdane moje li da se polu4i

Град
    Асеновград, България

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от ygygyg
    emi nz .. nqkfo uv rejdane moje li da se polu4i
    Не може успокой се.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ne sam probvala ama sam chela po edni tam knigi che nqma nikakav problem osven da izpochapate navsqkade ama kvo te barka nali shte ti e zabavno na tebe i tozi s tebe
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

ami edno 4e si4ko 6te stane 4erveno... i dr 4e ajo v opredelen moment gi napravi6 moje da zabremene6 za6toto po nqkakva slu4ainist qicekletkata 6te e gotova za opl ojdane...xqxqxq lele az sam genii

Ше му омажеш хуя,друго нема да напраиш.

Град
    Plovdiv
    Най-мноо да фърка кръв и разни други работи ако сте много буйни,амааа иначе не
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Нищо няма да ти стане, но не знам колко ще ти е приятно. И ако се решите да го правите в никакъв случай без презерватив. Ако не се пазите, нищо чудно той да получи някаква инфекция.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от nikiliki_f
    ami edno 4e si4ko 6te stane 4erveno... i dr 4e ajo v opredelen moment gi napravi6 moje da zabremene6 za6toto po nqkakva slu4ainist qicekletkata 6te e gotova za opl ojdane...xqxqxq lele az sam genii
    За пореден път... НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ПО ВРЕМЕ НА МЕНСТРУАЦИЯ! Всеки цикъл се състои от 3 фази: фоликуларна,овулаторна и лутеална! Фоликуларната фаза е от първия ден на менструацията до овулаията и продължава средно около 14-15 дни! В тази фаза всъщност зрее фоликулът! В овулаторната фаза,фоликула е вече узрял и се спуква,настъпва овулация и бременността е напълно възможна! След това настъпва лутеалната фаза,в която яйцеклетката е вече негодна за оплождане и се подготвя да напусне организма!

ТОва е много нехигиенично и гнусно
    Ако го правите... задължително с презерватив, защото и двамата сте изложени на по-голям риск от инфекция!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

ama tfa naistina e gnusno no vupreki vsi4ko ni6to nqma da stane ..
    Some girls are just born winners !

Супер фен Аватара на Barbie
    Не виждам нищо гнусно. Малко менструален секрет - нищо нечисто няма в това. Естествено, неприятно е да нацапате леглото/килима/дивана/ дрехите с кръв, но пък не е фатално. Вероятността от забременяване е минимална (по-горе има обяснение защо не може да се забременее по време на менструация, но има редки случаи, в които другият яйчник вече е произвел следваща яйцеклетка, и тя е достигнала да овулаторна фаза...така де, в човешкото тяло всякакви аномалии се случват). Аве, по-добре с презерватив. И все пак, в името на добрата хигиена, измиваш се обилно преди секс и веднага след това (както и младежът ест.). Пък и винаги е вариант да го направите под душа...

Mislq, che ne ...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    мне
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    nqma kakvo da stane...ako go iskate,nqma lo6o... stigka na pratniora ti da ne mu e gadno..pravila sum sec povreme na menstruaciq,lizali sa me po vreme da menstruaciq i moga da te uverq,4e s ni6to ne e po razli4no ot sexa prez ostanaloto vreme...v edin moment izkliu4va6 i vs e na 6

Нищо няма да ти стане. Даже някъде четох, че тогава си много по-чувствителна долу и ще ти е по-яко. Ама нещо ми се струва гнусно - не за теб, а за момчето. Ако той е навит, нямаш проблеми.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ne sam probvala ama sam chela po edni tam knigi che nqma nikakav problem osven da izpochapate navsqkade ama kvo te barka nali shte ti e zabavno na tebe i tozi s tebe
    Ах Ах в банята бе .... е може и в вана ако има няма се цапа няя нищо
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqma kakvo da stane...ako go iskate,nqma lo6o... stigka na pratniora ti da ne mu e gadno..pravila sum sec povreme na menstruaciq,lizali sa me po vreme da menstruaciq i moga da te uverq,4e s ni6to ne e po razli4no ot sexa prez ostanaloto vreme...v edin moment izkliu4va6 i vs e na 6
    Лизали са те по време на менструация ?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    не съм била толкова на зор... но попринцип може ...под душа примерно.. чувала съм и за секс със тампон,но не мисля че е добър вариант.. а за момичето дето каза че са я лизали ...еми гнусно ми е ..
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    не съм била толкова на зор... но попринцип може ...под душа примерно.. чувала съм и за секс със тампон,но не мисля че е добър вариант.. а за момичето дето каза че са я лизали ...еми гнусно ми е ..
    Da i az sam chuvala za seks s tampon obache predstavi si da stane kato vicq s blondinkata nadqvam se ste go chuvali togava shte stane mn brutalno
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Guest
    BuHa|'u_InLovE
    te da bqha 1 i 2 vicovete za blondinki da se setim...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    BuHa|'u_InLovE
    te da bqha 1 i 2 vicovete za blondinki da se setim...
    Ne az imam predvid toq s tampona a ne vsichkite ako iskash moga da ti go napisha ama ne e tuka mqstoto za vicove spored mene

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си