- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми прави орална...
Много обичам да доставям удоволствие на приятеля си. Проблема е там, че аз му правя орална, а той на мен не. И ми става супер кофти, защото направо се размазвам, като ме лижат.
Два пъти само ме е удостоявал с тази чест. Първия път за супер кратко време.
А втория път бяхме леко пийнали и ме лиза по-дълго. Тогава го попитах, дали не му е приятно да ме лиже. Той ме попита защо мисля така, а аз му отговорих, че не го прави. И той тогава ми се извини, че не го прави всеки път и каза, че съжалява, че съм останала с такова впечатление.
И сега пак сме си на същото дередже. Аз му правя свирки, а той - нищо.
Как да го навия бе, деба? Много се изнервям...
Аз правя всичко, за да му е кеф на него, пък и съм по-активната в леглото, а той не ми доставя това удоволствие...![]()
wzemi si izmii puticata i togaa moje da te lije![]()
emi kat ne ti sa prai nqkoi da ne ti buta "smoka s dvata kufara" v ustat be devoi4e ....![]()
![]()
pak kat ne ta liji hqhq zemi si nekav liza4 ili dr re6e6enie e ku4e
![]()
![]()
![]()
Буташ му натам главата (горната) и му викаш "поиграй си с език" и така става....... Другия вариант е да викнеш мен че мойта не ми дава така да и правя![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Просто му кажи какво искаш да направи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Може да имаш ниска хигиена и горкото момче да му е гадно да ти каже.
Може просто да иска някой да му духа и да не му пука много за теб =)
Може ПРОСТО ДА МУ КАЖЕШ!
В една връзка има двама човека, не: Ти той и един тийн форум.
Маймуни... Все едно са ви спрели говорните функции.
Ти ходиш с него не с мен, от къде да знам, защо не иска да те лиже?
Може да смърдиш'
Пък ако не смърдиш, аз тва си мисля, кой казва, че той си го мисли?
Питай си го бе.
И гледай да не е фиркан :/
Спри да му духаш малоумна ли си, че не си се сетила до сега или... ?
Пиши лс че и Aleandra неиска да я лижаако си се измила ще те идостоя с тази чест и няма да искам нищо в замяна
aahahahahahПървоначално написано от Анонимко
ti me ubi
Da prav e,ako ne se higienizira6 i nai-napitiq ili NAPU6ENIQ ne bi te olizal!!!
haahhaah
6tqh da kaja da q napruska s parfium![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Поговори с него и му обясни спокойно нещата, без да се изнервяш, защото от това полза няма да има.Кажи му, че ти е много приятно, когато го прави и много искаш.
Не му прави свирки.
Постави ултиматум.
Напий го пак.
Кажи, че много обичаш и се разтапяш от кеф.
Ако склони да ти направи кажи, че е невероятно, че просто не издържаш. Ако свършиш и по-добре.
След това го целуни и му кажи, че е най-хубавото нещо, което си изпитвала някога. ко и това не помогне-намери си лизач!
Първоначално написано от krem4et0
Пък ако можеш и 2-ма лизачи за всеки ден от седмицата да си хипер задоволена и парти олл дъ тайм![]()
![]()
Ритни го 2 пати между краката.... ше си прикаа самичак 2 седмици и толко ш го боли че само ше те лиже...нема начин![]()
Направи му мръсноили другия вариант е да му кажеш
![]()
ела аз ще те излижа
Еми поговори с него и му обясни, че искаш и той да се постарае да ти достави някакво удоволствие..ако не помогне спри да му правиш свирки..![]()
А аз може ли теб...![]()
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
ако може и аз и азгледам,че търсите момиче за 3-ка,зн аз съм момче ама ако мога с нещо да помогна на вашите услуги,ако искаш и телефон мога да ти оставя
![]()
хаха верно си идиот![]()
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
чи тей ами кажи му или ти лапаш или аз спирам !Първоначално написано от _Cuddly_
Fitness Forever
Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.