.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече.
    сейм!!! Действа пробвай!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не му прави свирки.
    Постави ултиматум.
    Напий го пак.
    Кажи, че много обичаш и се разтапяш от кеф.
    Ако склони да ти направи кажи, че е невероятно, че просто не издържаш. Ако свършиш и по-добре.
    След това го целуни и му кажи, че е най-хубавото нещо, което си изпитвала някога. ко и това не помогне-намери си лизач!
    huhu brao na tebe e tva mnenie e nomer 1

Guest
    Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече.

тава се случва и при нас всеки пат,аз се дарпам а той умира от кеф

idiot
    Guest
    nikoletata кво става? ще те лижем ли с Quest? аре ве искаш 3-ка,имаш я

(puke)

Awe izmii si slivkata i moje da te izlije mom4eto...
    Tq taka sigurno ima vkus na MUHLQSALO sirene...
    puke puke
    6te umra,gnus me hvana (puke)
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Izmii se a ako i tova ne podeistva si pogovori s nego i razbera kakyv e problema ...
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

idiot
    Guest
    а ве я мълчете да видим nikoletata кво ще каже ще става ли работата няма ли да става

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Само аз ли не се дърпам? А и мъжа никога не е имал нищо против :P

SilverFiend
    Guest
    (sorry che e na latinitsa no nqmam kirilitsa na klaviaturata v momenta)
    Ponqkoga prosto na nqkoi ne im haresva. Ima sqkvi gnuslivtsi. Ot druga strana e pulno s leshperi, koito ne iskat da dostavqt udovoltsvie na partniora a samo da poluchavat. Ot treta strana e vuprosa s higienata.

Za purvoto: Ako ne mu haresva prosto dai na nqkoi koito mu haresva.
    Za vtoroto: Ako e gnusliv go zareji. Ne ti trqbva sopolanko v legloto.
    Ako ne si chista: Prosto se podmii s intimen sapon (i ne samo otvun no i otvutre i ne samo putkata ami i dupeto).

Цитирай Първоначално написано от SilverFiend
    (sorry che e na latinitsa no nqmam kirilitsa na klaviaturata v momenta)
    Ponqkoga prosto na nqkoi ne im haresva. Ima sqkvi gnuslivtsi. Ot druga strana e pulno s leshperi, koito ne iskat da dostavqt udovoltsvie na partniora a samo da poluchavat. Ot treta strana e vuprosa s higienata.

Za purvoto: Ako ne mu haresva prosto dai na nqkoi koito mu haresva.
    Za vtoroto: Ako e gnusliv go zareji. Ne ti trqbva sopolanko v legloto.
    Ako ne si chista: Prosto se podmii s intimen sapon (i ne samo otvun no i otvutre i ne samo p****ta ami i dupeto).

Е ти ме разби със третото
    Аз мисля,че на момчето не му е приятно и както каза момичето по-горе-сигурно има вкус на мухлясало сирене...
    Ами ако не се хигиенизираш-никой няма да те удостои с честта да те задоволи орално...

Ако...
    1.Също така може да го е гнус както каза-вариантите са:
    -Помоли го,обясни му ситуацията,че не е справедливо само ти да го задоволяваш,кажи му че ти е много приятно когато го прави и че и ти ще продължаваш да го действаш с уста,ако и той те задоволява така както ти искаш!
    -Принуди го и му кажи,че ще го държиш на сухо!
    -Зарежи го!
    2.Може момчето да незнае как стават тези работи или да го е малко срам...тогава има един вариант,ще му кажеш,че ако го е срам,няма да гледаш към него и ще го оставиш да върши това,което МОЖЕ...не го насилвай да прави това,което ТИ искаш!
    3.Може да си чиста,но да имаш особен аромат,ако си в течение...
    -Мий се много често,2-3-4-5 пъти на ден за да му докажеш,че си чиста и че може да го прави с удоволствие!
    4.Може да се притеснява и да не му е удобно-със кърпичка на очите-ТВОИТЕ...може и да стане!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наистина е кофти така Повече не му прави свирки, когато той те пита защо пропускаш тази част(няма как да не те попита )ще му кажеш, че не може само той да получава всичко и че, каквото повикало - такова се обадило
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Жена, която твърди, че е добра в леглото, не трябва да има срам да каже какво харесва и какво я подлудява на приятеля си. И като решение.. просто стани ТИ по-пасивна, остави го той да води, явно си го приучила да му е удобно и лесно. Няма пък.. не се давай без бой.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

idiot
    Guest
    ТИХОООООО дайте възможност на момичето да се изкаже ако има някоя др,която желае да пише,с nikoletata ясно че няма да стане,аре момичета вие сте

obrusni se, izmii se i mu kaji kakvo iska6 ot nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си