- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми прави орална...
сейм!!! Действа пробвай!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
huhu brao na tebe e tva mnenie e nomer 1Първоначално написано от krem4et0
Аз имах същия проблем с мъжо. Когато започнахме да водим полов живот се оказа, че той не обича да лиже. Ама аз обичам... Та му казах, че много ме е срам и никога не бих му позволила да ме лиже. Мина се време.. Него го чагъркаше отвътре тази забрана (нали знаете - ефекта на забранения плод) докато накрая не се стигна до ”изнасилване” с език. Прикова ме на леглото и каза, че не го интересува, че ме е срам. Лиза ме.. И сега е направо пристрастен. Един път не се е случило да не ме лиже. Аз го ритам по муцуната и му крещя, че ме е срам и че няма да му дам.. И го настървявам още повече.
тава се случва и при нас всеки пат,аз се дарпам а той умира от кеф![]()
nikoletata кво става? ще те лижем ли с Quest?![]()
аре ве искаш 3-ка,имаш я
![]()
![]()
Awe izmii si slivkata i moje da te izlije mom4eto...
Tq taka sigurno ima vkus na MUHLQSALO sirene...
puke puke
6te umra,gnus me hvana (puke)
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Izmii se a ako i tova ne podeistva si pogovori s nego i razbera kakyv e problema ...
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
а ве я мълчете да видим nikoletata кво ще кажеще става ли работата няма ли да става
![]()
Само аз ли не се дърпам? А и мъжа никога не е имал нищо против :P
(sorry che e na latinitsa no nqmam kirilitsa na klaviaturata v momenta)
Ponqkoga prosto na nqkoi ne im haresva. Ima sqkvi gnuslivtsi. Ot druga strana e pulno s leshperi, koito ne iskat da dostavqt udovoltsvie na partniora a samo da poluchavat. Ot treta strana e vuprosa s higienata.
Za purvoto: Ako ne mu haresva prosto dai na nqkoi koito mu haresva.
Za vtoroto: Ako e gnusliv go zareji. Ne ti trqbva sopolanko v legloto.
Ako ne si chista: Prosto se podmii s intimen sapon (i ne samo otvun no i otvutre i ne samo putkata ami i dupeto).
Първоначално написано от SilverFiend
Е ти ме разби със третото![]()
Аз мисля,че на момчето не му е приятно и както каза момичето по-горе-сигурно има вкус на мухлясало сирене...
Ами ако не се хигиенизираш-никой няма да те удостои с честта да те задоволи орално...
Ако...
1.Също така може да го е гнус както каза-вариантите са:
-Помоли го,обясни му ситуацията,че не е справедливо само ти да го задоволяваш,кажи му че ти е много приятно когато го прави и че и ти ще продължаваш да го действаш с уста,ако и той те задоволява така както ти искаш!
-Принуди го и му кажи,че ще го държиш на сухо!
-Зарежи го!
2.Може момчето да незнае как стават тези работи или да го е малко срам...тогава има един вариант,ще му кажеш,че ако го е срам,няма да гледаш към него и ще го оставиш да върши това,което МОЖЕ...не го насилвай да прави това,което ТИ искаш!
3.Може да си чиста,но да имаш особен аромат,ако си в течение...
-Мий се много често,2-3-4-5 пъти на ден за да му докажеш,че си чиста и че може да го прави с удоволствие!
4.Може да се притеснява и да не му е удобно-със кърпичка на очите-ТВОИТЕ...може и да стане!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Наистина е кофти такаПовече не му прави свирки, когато той те пита защо пропускаш тази част(няма как да не те попита
)ще му кажеш, че не може само той да получава всичко и че, каквото повикало - такова се обадило
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Жена, която твърди, че е добра в леглото, не трябва да има срам да каже какво харесва и какво я подлудява на приятеля си. И като решение.. просто стани ТИ по-пасивна, остави го той да води, явно си го приучила да му е удобно и лесно. Няма пък.. не се давай без бой.![]()
ТИХОООООО дайте възможност на момичето да се изкажеако има някоя др,която желае да пише,с nikoletata ясно че няма да стане,аре момичета вие сте
![]()