- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво става ако..?
изпиеш едно шише водка(1литър) или пък полвинка? аз попринцип не пия мн но ми е интересно ...оранизма може ли да поеме толквоа алкохол
ДА
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Зависи ... какъв ти е организма той че може да го поеме може , ама после да не го връщаш в кенефаПървоначално написано от Анонимко
Изпии 1 л. водка напии се и 2ри път няма да повториш.
Аз от 100 грама твърд алкохол съм аут, но защо човек д ане изпиеш половинка? Знам хора, които и по 2 шишета пият.
А потребителят отгоре греши. Ще се откажеш от алкхоола за най-много месец. на всички се случва при първите зверски напивания.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мухаха, ти си ънтруПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мда, аз съм много зле с алкохола. Смеят ми се трутата по градинките![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Напълно възможно е да откажеш алкохола или поне този, който си издрайфал.
Аз половин литър водка връщах цяла нощ и от тогава (минаха хммм...3-4 години?) не съм близвала, повръща ми се само като я помириша.![]()
А колкото до въпроса - според зависи какъв ти е организмът и в разстояние на колко време си поел това количество алкохол (ако започнеш от сутринта в 10 часа и изпиеш това количество до към 7 сутринта на следващия ден, нищо няма да ти стане), но е възможно да се събудиш и в токсикологията.Е, възможно е и въобще да не можеш да се събудиш, но нека не бъде песимисти.
![]()
Може,може...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ако искаш да се напиеш жестоко...пий бира :р
повярвай ми отвратително е![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хаха бира глупости... последния път мн исках да се напия.. взехме си бира.. 4 литра.. за 3-ма човека хахахаумни глави кво да се прай....
Толкоз мн пихме и не на хвана.. само ни се замаяха главите...
От водка и аз имам мн лоши спомени... преди това се бях напила с бира... и тогава нз, че не трябва да се смесват алкохолите... и изпих 2 чашки водка и сок.... полсе колко съм повръщала и аз нз... 60% нищо не помня от тоя ден... така здраво се бях натряскала... че 2 дена махмурлук имах...![]()
След около 4 месеца някъде.. пак пих.. една глъткаи се отказах...
Мразя я вече... чудя се др как я пият...
![]()
А по въпроса... ами зависи от организма.. ама не си прави експерименти колко далече ще стигнеш.. че да не стане беля..![]()
Трябва да си знаеш мярката![]()
is my religion
4 литра за трима човека?!?!?
за трима човека се взима около 10 литра...най-малко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
..егати пияниците.Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
о.О 4 литра за 3-ма![]()
![]()
![]()
напиването с бира е доста неприятно, най-малкото щот не очакваш, че ще се напиеш първият и единствен път, когато се напих с бира сигурно сама съм изпила повече
иначе за водката половин шише се изпива спокойно, ако е хубава, без да се напиеш грозно и глава не боли, за литър вече само прфесионалисти помнят дали са го изпили и какво е станало
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Еми, зависи от човека. Аз веднъж изпих половин шише (голямо шише) текила и послеееееее... мани мани ..![]()
Може би няма да ти стане нищо, но сигурно ще драйфаш и на другия ден не можеш да се усетиш къде си![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
... с водка.Първоначално написано от _SL_
![]()
не съм пила твърд алкохол от 5 месеца, когато ми беше най-сериозното напиване... и нямам намерение да пия такъв в близко бъдеще. само от миризмата на водка/мента ми се повръща.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
По принцип може и да успее да понесе толкова алкохол , при това силен, но случаите които го могат това нещо са малко.И все пак от 1литър ше спа 1 седмица зимен сън![]()
Не знам за колко време се отказваш от алкохола ама след последното ми ама наистина зверско напиване с водка + ракия... (като се има предвид,че аз до преди това не близвах ракия)...което беше преди повече от месец-е сега като си пийна само една глътка водка и вече почва да ми се гади...А за ракия да не говоримеОще не си обеснявам как така съм пила ракия
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
еххххх...споменииПървоначално написано от пор
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Удряш 5 каси бира , ставаш и си заминаваш![]()
спомени е малко силна дума, освен ако не си ги изградиш по разкази на очевидците...Първоначално написано от _SL_
интересно дали ще можеш да станеш след 5 каси бира.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
а едно шипе от 1 литър колко грама са?
Хахахах брао пич цепишПървоначално написано от Анонимко
![]()
аз винаги помня като се напияПървоначално написано от пор
от нова година помня абсолютно всичко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аххах след последното ми зверско напиване... спомените ми са изградени.. от разказите.. на тея, с които бях..Първоначално написано от пор
![]()
Ех, _SL_ да ти имам паметта![]()
is my religion