- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
Първоначално написано от monityY
Saglasna s monity![]()
Съгласна и аз съм така.. Няма смисъл да си купувам нещо, което ще се прецака на другия ден и после пак трябва да си копува друго..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
\Първоначално написано от [b
/
купувам си това,което ми харесва,имам и евтини и скъпи дрехи,напоследък почнах малко с по0скъпите но това е защото нищо по евтино не ме впечатлява .. по принцип не държа на марката но повечето ми дрешки и кецовете ми са на Roxy ..![]()
За скъпи бижута пък съвсем нямам пари. Имам тези от бала, 2 колиета+пръстен струват общо 50 лева, другите бяха на баба ми. Имай си, но престани да твърдиш, че евтините неща са задължително некачествени. Имам позната, която си направи балната рокля при много известна дизайнерка, даде сума ти пари...и кройката не беше като хората. А шивачаката, при която аз си направих роклята, която взема 100-тина лева за изработката, обслужва по баловете много момчиета, които си патят от реномираните дизайнери и салони. Да давам ли още примери, мамка му? Били ти като втора кожа...боже...моята смотана рокля-пуловер ми е супер удобна и може да се каже, че ми е като втора кожа, но не е скъпа.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Когато си го взех, бях на 14, сега съм на 21. Не, не раста особено...нося си и обувките оттогаваПървоначално написано от OtherDimension
Но децата не растат през 3 месеца. И никът ми е с главна буква
А аз какво обяснявах досега? Вие въобще имали ли сте нещо евтино, че говорите така? Или сте имали 1 по-евтина дреха, тя се е прецакала и автоматично всички немаркови дрехи са такива?Първоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
Възможно ли е да бъде по-красиво?
напоследък черни дрехи си купувам![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Къде е тая шивачка? Тва е доста евтино, а на мен не ми се дават пари за глупости...А шивачаката, при която аз си направих роклята, която взема 100-тина лева за изработката, обслужва по баловете много момчиета, които си патят от реномираните дизайнери и салони.![]()
Мога да питам за адреса.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
попринцип в гардероба си имам дънки за 200 лв и дънки за 30 лв,както е и с блузите и обувките ми.Дрехи си купвам според зависи това как изглеждат и дали ми харесват.Напоследък си купувам по скъпи дрешки защото наистина са по качествени/поне за мен/ и по удобни.Когато родителите ми имат възможност ми взимат дрехи за по 400-500 лв /панталон или дънки + няколко блузки/ но когато нямат възможност съм си взимала същите неща /обаче не маркови/ за по 100-150 лв.
Някой спомена че тва било глезотия да си купуваш по 3-4 пъти в годината дрехи и че сега имал/а първия собствен гъзарски телефон - ми ти като не растеш и можеш да носиш половин година 2 чифта дънки,1 панталон и 5-6 блузи и няколко потника/примерно казвам/ ми ок,но има мн хора които не могат/в това число и аз/.За телефоните - ми аз до сега /на 13 съм/ нито един път не съм имала чисто нов телефон освен първият ми.Винаги съм била с телефона на баща ми - той е с него около 1-2 години и после ми го дава и си купува нов,но ако си мислиш че телефона му е със секви екстри се лъжеш - в началото на тая година получих от него 1 телефон с камера/само тва и никва др екстра/ сега той е с един телефон с всякви екстри и когато реши да го сменя след около 1-2 години чак тогава аз ще го получа,но това не ми пречи да имам маркови дрехи,не съм лишена от нищо - храна,вода,подслон,телефон, ipod,дрехи/маркови и немаркови/ и т.н.
absolutno sam saglasna s tebПървоначално написано от great_mari
.....i az sam po sa6tiq na4in(osven za telefonite)
В България оригинални дрехи само по 2рите употреби съм виждала! Имам няколко маркови дрехи , но те не са оттука и затова им знам производството и знам , че не са от Туркистан , Китай , Турция и тем подобни държави. И как така през 2-3 месеца си купувате дрехи ? Повечето тука се изхвърляте...и който каза са складовете е напълно прав!!!!!!!! Вие виждате ли си етикетите по дънкитата или блузите? Имах 1 блуза Теранова купена от Италия и видях същата блуза в България се учудих , защото мислех че не внасят маркови дрехи и като барнах блузата от БЪЛГАРСКАТА Теранова останах потресена - плата беше друг + цвета и обърнах етикета уж Теранова бля бля , ама не беше! Или как да дам 150 лв за маратонки как пък не.. търсих къде ли не да си купя единственият модел дето ми хареса беше на "уж" Адидас ама 150 лв за боклук , който знам че няма да ме изтрае и 1 сезон как да дам?! И защо повечето тука не харесват дънкита от 20 лв (лично аз такива не съм виждала , може и да има в София) , защото са остарели модели и са със страшно намаление ето затова кажете си истината не че не ви харесва , защото ако някой ви отвори гардероба и ви види старите дънкита ще са окажат същите моделиЗащо не си признавате , че искате да сте модерни и желаете да поддържате някакъв имидж и ниво на стандарт дето го нямате , защото не вие определяте нивото си на стандарт , а родителите ви. И няма значение каква марка е дрехата , важното е да я носиш със самочувствие и да знаеш как да я съчетаеш. А и за завършек повето самочувствие на тинейджърите идва от дрехите , телефончета глупости , но когато отидете на интервю за работа ще ви питат какво умеете да правите и въобще няма да ви питат дънките Гучи ли е или Армани ли е...
kazvam si istinata...iskam da sam modernadavam i pari za drehi...prez 3-4 meseca tva e mn..polu4avam nova dreha prez 2 sed..kakto kazah v garderoba mi ima drehi kakto za 200 leva taka i za 25-30...ne sam rob na markite i modata..znam kak da sa4etavam drehite i se pak ne sam malkata ligla na mama i na tati....kupuvam si pove4eto ne6ta sama,za6ototo rabotq i si izkarvam parite....samo zimata kogato sam na daskalo maika mi i ba6ta mi davat pari za drehi
напълно подкрепям освен че аз си купувам дрехи на 3-4 седмици,макар че понякога 1-2 месеца не съм си купувала,но това беше по лични причиниПървоначално написано от CuRly Doll
Амиии нямам кой знае какви претенции за цената на дрехите... даже искам да си взема дрехи втора употреба, но майка ми нещо не е съгласна... иначе нося дрехи на нормални цени, дънките са ми по 50 лева, а блузки имам за 3, имам и за 30 лева... но не бих дала за панталон 100-200 лева или за блуза 60-70, дори и да имам парите...
Куул гърл и там другите дето са на нейното мнение..
ами аз лично си взех дънки с етикет на Д&Г за 38 лева.това как ще ми го обясниш.![]()
Май не е било долче и габана ами Дупе и Гъз.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не сериозно ... едва ли са оригинални ...
Понякога маркови , понякога - не ... Но винаги мъжки !!!![]()
Out of control
мда да питайПървоначално написано от `Death`Whore``
Лъжат много в България, в Канада, Америка, Англия и подобни има маркови тениски за по 50 долара и са си напълно оригинални направени в Италия с марките, с гаранционна карта и всичко.
По добре ако смятате да си купувате маркови дрешки можете да намерите много хубави в eBay за много по-евтино.
Само да кажа госта по горе е прав, а ако не вярвате че има маркови дрехи под 100$ разгледайте този каталог, цените са между 2000$ и 30$. В Канада има малко хубави магазини за дрехи така че много хора си купуват дрехи онлине.
тва с марковите дрехи реално е смешно, живея в малък град, където има нормални магазини и "лъскави" магазини, към които преди имах слабост, но при 1 посещение на Илиенци се оказа, че там блуза за 15-20 кинта тук се предлага за 30-40 в лъскавия магазин, просто шефката избира малко по-стилни парцали, дадох 70 кинта за дънки, за да ги видя след месец-2 за 25 в друг магазин, докато пробвах дънки копчето им щеше да падне, а продавачката каза, че се случвало, да не говорим, че магазините, които не продават само 1 марка не винаги правят разпродажби и продават 2 или 3 сезона едни и същи модели на едни и същи цени, въпреки че са стари
всъщност няма значение, купувайте си квот си знаете, пишете каквото си искате по форуми..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
браво, на 42 градуса в черно.. е те това е удобствоПървоначално написано от alice sw
Хахахах, не можеш ли да се сетиш?!? Чисто и просто това не е D&G. Ама кво да ви обяснявам... много ясно, че навсякъде има ментета. Виждала съм блузи на Бенетон за по 10 лв, ама минали покрай Бенетона. Айде някой знае ли примерно как се разпознава фалшифиве дрехи/маратонки Пума от оригиналните?!? Аз лично имам 2 чифта маратонки Пума, блуза, суичър и колан и всичките имат едно нещо, което гарантира качеството. Айде разбирачи, давайте. И си залагам главата, че тия дрехи ще ги завещая на правнуците (ако съм жива)!Първоначално написано от Анонимко
Купувам това, което ми хареса.Честно казано имам мания и купувам дрехи много често...почти всеки ден...може да е един потник, но си взимам по нещо и не държа да е марково или много скъпо...имам дрехи от най-обикновени магаэини и няколко неща от по- скъпи места.. Пък и живея в не много голям град и няма кой знае колко маркови магазини, друг е въпросът колко са маркови![]()
е тия дрехи какво ги правиш... за събиране на прах ли ги използваш?Първоначално написано от Sweet_Love^^