.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 254
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност кройките са най-точното от имитацията, елементарно е да се купят чифт дънки и да им се извади кройката от качествен шивач....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Куул гърл и там другите дето са на нейното мнение..
    ами аз лично си взех дънки с етикет на Д&Г за 38 лева.това как ще ми го обясниш.

haha...znaesh li kakva e razlikata v dankite ot 38 lv i tezi ot 380 lv...
    1.Kroikate e razlichna
    2.Materiqta ot koqto sa napraveni e mnooooogo po-dobra i kachestvena
    3.V koncite i v shevovete sashto ima ogromna razlika...

No tova sa priznaci,koito gi razbira me Moq Milo$t i CuRly Doll...

Това гаранция е така! Евтините дънки не стига дето се късат бързо, но и съм забелязала, че крачолите им са с различна дължина
    Но все пак ти би ли дала две минимални заплати за чифт дънки?? Защото аз не бих! Няма да се трепя да работя и да мизерствам 2 месеца заради някакви си дънки, които утре ще ги закача някъде и ще ги скъсам!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Фен
    Град
    Интернационалист
    ами аз лично си взех дънки с етикет на Д&Г за 38 лева.това как ще ми го обясниш.

1.Kroikata e razlichna

No tova sa priznaci,koito gi razbirame Az i CuRly Doll...

PS: Pak i hora koito razbirat ot tova ot 200 m.i dori na dopir mogat da razlichat mente ot original...
    Бедния човек не си купува дънки от 380 лв
    Защо се подигравате

1.Kroikata e razlichna

No tova sa priznaci,koito gi razbirame Az i CuRly Doll...

PS: Pak i hora koito razbirat ot tova ot 200 m.i dori na dopir mogat da razlichat mente ot original...
    Да ти кажа ли само че разлика няма ..имам маркови дънки и обикновени..материята не е различна..може дънковия плат да се отличава малко но всички са горе доло еднакви..сега за кройка да много ясно че е различна на всички дънки кройките са различни..просто са ми смешни хора които гледат само марката ..не е ли най-важно дрехата да е готина и да стои добре..но пък всеки да си купува това което иска

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Никога не съм си купувала маркови дрехи.Не виждам смисъл в тва да хвърля примерно 100-150 лв за няква дреха,която ще я носа само 2-3 месеца.По принцип не давам повече от 40 лв за дреха,просто няма смисъл.
    И аз съм така {имам само 1 яке за 80 лв}

Повече от фен
    Нося това, което ми е удобно и ми стои добре.Купувам си дрехи, които ще ги обличам не по 1 път. Вглеждам се и в цените де, защото никога не бих дала за блузка например повече от 50 лв. - просто няма смисъл.Приятелят ми си купи дънки и ризка на Том Тейлър, но не от България и хем добре му стоят, хем са качествени, но никога не бих дала толкова пари за дрехи!

Lichno az predpochitam da dam poveche pari za neshto naistina hubavo,kachestveno i nai-veche Stilno,po vazmojnost da ne e kupeno ot Bg,otkolkoto da si palnq garderoba s nqkakavi evtini bokluci koito sled 1-2 praneta ne stavat veche za nishto.Predpochitam markite Chanel,Louis Vuitton,Fendi,DKNY,Versace,Vivienne Westwood i Valentino
    "Стилът никога не излиза от мода"

kvit mi haresat...

ами чесно казано аз давам мн пари само за дънки.защото мн трудно си намирам хубави качествени и евтини дънки .от край време ходя в един магазин на идеалния център на Варна.там има разнообразие от модели,но най евтините варират от 60-70 до безкрайност

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Не обичам да давам много пари за дрехи поради простата причина, че някои бързо ми омръзват.Стила ми е изчистен(нося предимно черно, бежово, червено и бяло) и си намирам блузки и за 10 лв.Не държа да има надписчета, пайети и пр..За дънки съм давала най-много 45 лв.

По темата за магзините "Second Hand" се едно са някви бутици Знаеш че като си купиш нещо от там само ти ще си имаш такова.Не знам има много готини неща понякога там, влизам отвреме навреме.

Ааа спомням си преди известно време, когато бяха модерни много светлите дънки със разръфаното по тях... Та тогава братовчедка ми много искаше такива дънки - зор зор не искаха да й купят...Хванах 2 чифта дънки на мама от преди доста години(още преди да се появят широките крачоли).Бяха много светло сини... отрязах им колана(че да направя по ниска талията, иначе стигаха до ушите) , леля имаше машина - тегли им един шев и свалихме качките надолу.После хванах ножицата и срязах дупки под формата на правоъгълници, разбридах малко плата, леля тегли по едно парче от същия плат отдолу под дупката и братовчедката се сдоби с нови дънки Хареса ги и не се различаваха кой знае колко от тези които те първа излизаха по магазините.Просто трябва малко въображение, да знаеш как да си съчетаваш старите дрехи и няма да си по-малко фешън от другите

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Купувам си дрехи през 3-4 дни хаха дрехите,чантите,очилата,об вките тези неща са ми най-голямата мания..По принцип гледам да не си купувам дрехи от разни пазари или пропаднали магазини..Повечето ми дрехи са от Испания понеже имам роднини там и често ходя да си пазарувам..има наистина невероянти дрехи и там дори и да не са маркови са хиляди пъти по-качествени от българските..Иначе от тук марките,които ми допадат са Кико-Рико (за блузки,потници и т.н),както и Пинк Флай..Обичам..Обожавам розови дрешки,диадемки,гривнички лелеле... Не ме интересува колко пари ще дам стига да са за някоя дреха,която ще мии напълни душата хаха.(Е понякога съжалявам,че съм дала много пари за някоя дреха,която съм обличала 1 или 2 пъти,но все паккккк..Направо съм маниачка на тема дрехи и мода.. )
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз не избирам дрехите по марки,купувам си каквото ми хареса и това е .Не винаги марковите дрехи са по-хувави и според мен също не си заслужава да се купуват само маркови дрехи

Хмм маркови дрехи имам малко,ама те все са подаръци ина4е не аз не си купувам такива дрешки предпочитам да си купя малко повече отколкото да си взема само един парцал за 100 и отгоре.
    ''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''

Guest
    sme6no e kak nqkoi se opitva d ame nakara d amislq, 4e evtinite drehi sa sa6tite kato skapite.zanimavam se s moda, tva mi e profesiqta, zavar6il sam moda v london i moga da vi kaja, 4e dizainerskoto vinagi e po-ka4estveno.naprimer da vzemem terranova.tva s adrehi ednodnevki.v bg im ahubavi drehi i to dizainerski v butici kato VISION, Cache, GIoia,STUDIO B52 i dr.Az predpo4itam da kupuvam ot Italia, VIena i LOndon.I moga d avi kaja, 4e sam rabotil v studiata na golemite dizaineri i znam kak se pravi vsi4ko.Za edni obuvki na Prada se izvar6vat okolo 40 manipulacii, edin 4ift se pravi za okjolo 40 4ifta, golqma 4ast ot procesite se pravqt ra4no io se pravqt s edni ot nai hubavite materiali v sveta.Sled kato nqkoi se e trudil 40 4asa, kak nqma da struvat 500 evro.i si zaslujava.Naprimer kak nqma d aotdelq i da sabiram 3 meseca pari za da si kupq obuvki na Ferragamo za 800 evro, kato imat dojivotna garanciq, napraveni sa ra4no i sa napraveni po kalap li4no tvoi.imat takava opciq.prosto tova sa nai udobnite obuvki na sveta.Imam danki za 50 leva koito se protarkaha za 1 mesec.Kupih si DOlce&Gabbana za 600 evro i moga d avi kaja 4e gi nosq ot 2 godini i ne s amradnali.nali rabira6 kakva e razlikata.Vaprosa e 4e nqkoi se e trudil mnogo, vlojil e du6ata si v edna drehi, trudil se e mnogo nad neq.RAbotq v izvestna marka i znam kolko trud se iziskva za napravata na edna kolekciq i e sme6no kak vie kazvate 4e te sa kato boklucite na pazara za 30 leva koito sa nahvarlkqni v ka6oni v edno maze i sa 6iti ot vazrastni ciganki.Ujasno e

Guest
    Майка ти госте.
    НИЕ НЕ СМЕ МИЛИОНЕРИ!
    ЗАПОМНИ ТОВА!
    Евтините са хубави дрехи, ясно?

Пф...

В гардероба си имам от дрехи от килата,взимани за стотинки до маркови ...майка ми работеше в чужбина и повечето ми дрехи са от там,пък и всяка година с нашите сме на екскурзия извън България и си купувам винаги по нещо...От тука не виждам никакъв смисъл да си взимам скъпи дрехи,'щото всички са някакви турски боклуци и качеството( и не само )е същото на дрехите от 15 и от 80 лева..Кецовете ми са Сирка и са около 150 лева в български пари,а ги нося с риза от 95стотинки...
    Единственото нещо,което държа да е марково по мен са кецовете...просто усещането да носиш Converse е в пъти по различно от това да си такъркаш с Мат Стар-а от 6.50...
    Ужасната сянка на една невидима сила се движи,макар и невидима,сред нас...

Guest
    Аз лично си купувам маркови дрехи, поради простата причина че и марковите и тези които са ментета са горе-долу една и съща цена тук (в Америка). Аз лично пазарувам от Ebay, и намирам дрехи за по 40-50 долара които са 200 лева в България, на Cavalli намерих абсолютно същата тениска като в един от бутиците на Витошка за 120 лева по евтино.

Същата работа с кожените якета и маратонките.

Но попринцип нося отпуснат стил дънки (не смъкнати, просто по-отпуснати), тениски които ми пасват точно и си вървят и хубави маратонки, винаги на Nike.

А само да ви кажа, ако искате хубави дрешки Ebay има много които са маркови, хубави и евтини и си заслужават 1-2 седмици чакане докато пристигнат ако може да спестите над 100 лева/долара

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Купувам си такива дрехи, които ми грабват окото и искам да ги имам Не робувам на марки, но когато нещо марково ми хареса си го взимам :P В същото време, ако ми харесат дънки за 30-40лв. пак си взимам, все ми е едно каква е цената на дрехата, важното е да ми харесва :P
    Както при бельото - имам прашки и боксерки за по 2-3 лв., но оня ден си харесах едни боксерки на sloggi за 22лв. и си ги купих, и съм страшно доволна
    За гащи 20 лева няма да дам никога. Най-скъпите ми боксерки бяха 6-7 лв и на първото обуване се съдраха. Бельо мога да си намеря иза стотинки и да е супер издръжливо и приятно за тялото. А и в Свищов дрехите са си евтини де. За лятна блуза или потник повече от 10 лв не давам, а ако е нещо модно-5 лв. Поли-до 20, панталон или дънки до 25-30. зимните блузи и те съм към 20 лв.Най-скъпото нещо, което имам е коженото ми яке за 250 лв. Балната ми рокля беше за 140, но всички мислеха, че е за 1000лв. Изобщо не гледам марката. Напротив в такива магазини не влизам, защото не мога да си позволя сутиен с прашки за 60 лв или къса дънкова пола за 42 лв, като в съседния магазин е за 10 лв. Сори, ама ди правя сметката. Държа на разнообразен и цветен гардероб, но не и на марката. за цена-колкото се може по-малко, че парите не извират от фонтан в хола ни!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    sme6no e kak nqkoi se opitva d ame nakara d amislq, 4e evtinite drehi sa sa6tite kato skapite.zanimavam se s moda, tva mi e profesiqta, zavar6il sam moda v london i moga da vi kaja, 4e dizainerskoto vinagi e po-ka4estveno.naprimer da vzemem terranova.tva s adrehi ednodnevki.v bg im ahubavi drehi i to dizainerski v butici kato VISION, Cache, GIoia,STUDIO B52 i dr.Az predpo4itam da kupuvam ot Italia, VIena i LOndon.I moga d avi kaja, 4e sam rabotil v studiata na golemite dizaineri i znam kak se pravi vsi4ko.Za edni obuvki na Prada se izvar6vat okolo 40 manipulacii, edin 4ift se pravi za okjolo 40 4ifta, golqma 4ast ot procesite se pravqt ra4no io se pravqt s edni ot nai hubavite materiali v sveta.Sled kato nqkoi se e trudil 40 4asa, kak nqma da struvat 500 evro.i si zaslujava.Naprimer kak nqma d aotdelq i da sabiram 3 meseca pari za da si kupq obuvki na Ferragamo za 800 evro, kato imat dojivotna garanciq, napraveni sa ra4no i sa napraveni po kalap li4no tvoi.imat takava opciq.prosto tova sa nai udobnite obuvki na sveta.Imam danki za 50 leva koito se protarkaha za 1 mesec.Kupih si DOlce&Gabbana za 600 evro i moga d avi kaja 4e gi nosq ot 2 godini i ne s amradnali.nali rabira6 kakva e razlikata.Vaprosa e 4e nqkoi se e trudil mnogo, vlojil e du6ata si v edna drehi, trudil se e mnogo nad neq.RAbotq v izvestna marka i znam kolko trud se iziskva za napravata na edna kolekciq i e sme6no kak vie kazvate 4e te sa kato boklucite na pazara za 30 leva koito sa nahvarlkqni v ka6oni v edno maze i sa 6iti ot vazrastni ciganki.Ujasno e
    Средното заплащане на труда в България е около 2 лв на час. 40 часа по 2 лв правят 80 лв труд, а не 1000! А аз имам дънки за 15 лв от 2 години и не са мръднали грам на звят и размер. как става?

Град
    в мислите му
    Какви дрехи си купувате?
    Такива дето ме кефат?

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Re: Какви дрехи си купувате?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    аз ли4но не бих си дала парите за маркови дрехи.. дори да разполагах с пари за такива дрехи..пак не виждам смисал да си купи6 дънки за 80лв,като за 80лв аз 6е си купе 4 4ифта дънки ..просто ми се вижда адски безсмислено и не е верно 4е евтините дрехи по пазара са боклуци и се късът веднага.. аз някои си ги носа от години и ни6то им няма.. а на мен са ми се оплаквали 4е има някой маркови дре6ки които се късът..като някой бокук та вие какви дрехи си купувате? и от кои сте по доволни
    ама естествено! да не съм луда да се прецаквам така като мога да си купя от другаде същото само че 3,4 пъти пове4е!

Az nai mnogo dyrja na markovite kecove ili chehli i na markovite slichari(adidas,Puma,RBK).Lichno na men tova mi e markovoto inache bluzkite i takiva raboti nqma znachenie
    ....SnoOp Doggy....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Средното заплащане на труда в България е около 2 лв на час. 40 часа по 2 лв правят 80 лв труд, а не 1000! А аз имам дънки за 15 лв от 2 години и не са мръднали грам на звят и размер. как става?
    В Италия средната заплата е по 5.50 евро на час или 11 лева. Също така в цената се включва добрата материя, скъпата кожа, и т.н.

Като не знаеш не пиши, защото това че в България плащат по 2 лева на час няма нищо общо с други страни и производството на дрехи там.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    В Италия средната заплата е по 5.50 евро на час или 11 лева. Също така в цената се включва добрата материя, скъпата кожа, и т.н.

Като не знаеш не пиши, защото това че в България плащат по 2 лева на час няма нищо общо с други страни и производството на дрехи там.
    Странно защо говорите за Италия , Франция и незнам си къде още ..тва че той си взема от там дрехи не значи че всеки ходи специално до Италия за маркови дрехи..половина от тук където са писали че пазаруват маркови дрехи са много заблудени ..първо тук почти всички дрехи се зареждат от едно място ..разликата в цената не е заради качеството а просто заради това каква цена ще сложи продаваче ..а пък като си въобразяват че им били по здрави ..направо се разцепих от смях ..е добре в един магазин как така имаше дънки за 180 лв уж маркови..пообиколих пазара и намерих абсолютно същите за 45 лв ..хаха нито имаше разлика в материята нито нищо а тези които си въобразяват че пазатуват качественото и с това ще си останат..просто в България почти всичко е имитация

Re: Какви дрехи си купувате?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    аз ли4но не бих си дала парите за маркови дрехи.. дори да разполагах с пари за такива дрехи..пак не виждам смисал да си купи6 дънки за 80лв,като за 80лв аз 6е си купе 4 4ифта дънки ..просто ми се вижда адски безсмислено и не е верно 4е евтините дрехи по пазара са боклуци и се късът веднага.. аз някои си ги носа от години и ни6то им няма.. а на мен са ми се оплаквали 4е има някой маркови дре6ки които се късът..като някой бокук та вие какви дрехи си купувате? и от кои сте по доволни
    ама естествено! да не съм луда да се прецаквам така като мога да си купя от другаде същото само че 3,4 пъти пове4е!
    напълно съм съгласна и с тези мнения и с това на krem4et0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си