- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
abe kato pootrasnete oshte malko shte se YVERITE za markovite neshta - ama ne tezi falshifikati po 30 lv ...
a i ako gledate neshtata ot Terranova dali sa originalni nzm ... yjas! Ta to tam v Bulgariq sa SAMO bulgarski i tyrski neshta - tfa che pishe Terranova ne znachi che sa originalni !?!?!? maikooooooo ... a i tazi "marka" e naistina "marka" v mnooooooooogo malko durjavi ...
Aide kogato napravqt "ZARA" v Bg ( ama ne outlet-a deto e sega ) i ako pishe tam "ispaniq" na etiketa - kajete mi che ne e MARKOVO i ZDRAVO ?! ILi puk neka si priznaqt tezi ot po-golemite gradove che Benettona ne e kachestven ... lichno az imam dooooosta neshta ot tam i nqmam nikakvi problemi s tqh! Nito s maratonkite ot Adidas ... az i moite poznati imat adski mnogo maratonki ot tam i ... nqma razocharovani ... Kakto i ot Mango ( edna sravnitelno evtina marka ) sum hiper dovolna!!! Nqmam neshto markovo koeto da mi se e skapalo ... No puk priznavam che iskam da sum i moderna ... i zatova si i kypyvam takiva dreshki, sushto priznavam che imam i blyzki po 10-20 lv ot Terranova ... nooo se skapvatNo za obyvki ne pravq kompromisi veche ... tezi deto sa na obiknoveniq pazar ( ne skupite magazini ) deto cenite sa vsqkakvi ot 20 do 100 lv ... vzeh si pod predlog che shte sa nai-zdravi bytyshi ot 100lv ii ... polovin zima ne iztraeha ... Dokato na priqtelkite mi ot 200lv ...veche 2ra godina gi nosqt
Tazi godina i az shte se poostegna malko ... nqma da harcha tolkova mnogo i nqma da revna na nashite da mi dadat 200lv za bytyshi mi shte im kaja 100 ... drygite az shte gi dam ... za tezi koito me mislqt za "glezla" che si kypyvam kachestveni neshta
![]()