- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
Да имаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Нали утре ще пуснат тема колко чифта потници имаш и всички ще се радват да кажат: "Около 320 без тия за вкъщи"
![]()
таква тема имаше за тениски и сутиениПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Теб някой те е лъгал за цени. Има дънки на Д&Г и на Диезел за по 30 лева в това съм сигурен.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
abe kato pootrasnete oshte malko shte se YVERITE za markovite neshta - ama ne tezi falshifikati po 30 lv ...
a i ako gledate neshtata ot Terranova dali sa originalni nzm ... yjas! Ta to tam v Bulgariq sa SAMO bulgarski i tyrski neshta - tfa che pishe Terranova ne znachi che sa originalni !?!?!? maikooooooo ... a i tazi "marka" e naistina "marka" v mnooooooooogo malko durjavi ...
Aide kogato napravqt "ZARA" v Bg ( ama ne outlet-a deto e sega ) i ako pishe tam "ispaniq" na etiketa - kajete mi che ne e MARKOVO i ZDRAVO ?! ILi puk neka si priznaqt tezi ot po-golemite gradove che Benettona ne e kachestven ... lichno az imam dooooosta neshta ot tam i nqmam nikakvi problemi s tqh! Nito s maratonkite ot Adidas ... az i moite poznati imat adski mnogo maratonki ot tam i ... nqma razocharovani ... Kakto i ot Mango ( edna sravnitelno evtina marka ) sum hiper dovolna!!! Nqmam neshto markovo koeto da mi se e skapalo ... No puk priznavam che iskam da sum i moderna ... i zatova si i kypyvam takiva dreshki, sushto priznavam che imam i blyzki po 10-20 lv ot Terranova ... nooo se skapvatNo za obyvki ne pravq kompromisi veche ... tezi deto sa na obiknoveniq pazar ( ne skupite magazini ) deto cenite sa vsqkakvi ot 20 do 100 lv ... vzeh si pod predlog che shte sa nai-zdravi bytyshi ot 100lv ii ... polovin zima ne iztraeha ... Dokato na priqtelkite mi ot 200lv ...veche 2ra godina gi nosqt
Tazi godina i az shte se poostegna malko ... nqma da harcha tolkova mnogo i nqma da revna na nashite da mi dadat 200lv za bytyshi mi shte im kaja 100 ... drygite az shte gi dam ... za tezi koito me mislqt za "glezla" che si kypyvam kachestveni neshta
![]()
Ще ми е много интересно да видя такиваПървоначално написано от Анонимко
Това, че пише че са Дизел или Д&Г не значи че са
![]()
![]()
napulno prava e cool girlkolko hilqdi pute iskate da vi se obqsni ... che za takiva ceni ne stava vupros za ORIGINAL ... osven ako ne sa nqkfi dunki na 10 godini ... iliii i az nzm kfo ...
![]()
Д&Г за 30 левавЕрвайте си...
Остай ги децата да си мислят, че носят ДолчетоПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
тея дет си мислят че за 30 лв носят долче & габана се лъжат - те носят дупе и г*з- сори за израза ама е така,тва че пише д&г и са 30 лв не означава че са истинскииииии не го ли разбрахтее
![]()
![]()
![]()
аз си купувам дрехи,които са по мой вкус..понякога,когато дрехата ми е харесала супер мн,но е по-скъпа,а имам възможност да си я взема я купувам..цената не е гаранция за качество,защото някъде цените са тоолкова надути,а насреща.. ДОЛНОПРОБНИ дрехи,както ги наричам..и аз не си вземам задължително маркови дрехи,но ако нещо ми хареса и имам възможност,не бих се поколебала..
обичкам си наскоОо!!
![]()
xaxax 6te vi doide akula v glavata ama kato pootrasnete..
vsi4ki drehi se pravqt ot edna i sy6ta materiq i ot edin plat,kak si vErvate tolkova kato kazvate,4e markovoto bilo po-izdurjlivo,primerno za dunki.TA NALI PAK SE PRAVQT OT DUNKOV PLAT?!?!Mnogo ste zabludeni,deca.Vsi4ki vi lujat,no kato porasnete 6te razberete.
Az li4no za edna godina hodih v Italiq(ne mi provurvq i se vurnah de),no si kupuvah drehite ot Terranova.I tam pravqt neupisuemi razprodajbi!! Edni dynki i edin ga6tirizon si gi vzeh za 6 euro(ot koito samo ga6tirizona e 55 euro).Edna bluza za 4 leva oburnato v BG pari,i si gi vzeh za6toto sa evtini,a ne da se pravq "az nosq markovi drehi,i sum si gi vzela ot Terranova"!!Inu4e ne bih i stupila v Terranova!!
Ima si tolkova evtini i ka4estveni stoki,kakvo kato sa ot Turciq?
Kakto kaza edno mom4e otdavna v edna druga tema:
"NQKOI HORA PROSTO SI IMAT STIL,ZA DRUGITE IMA MODA!"
Разбира се, че са глезотия. Нямам нужда от тях. Но разликата е там, че майка ми не е плащала за тях. Най-много да ми е дала пари за 1-2 обеци.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Възможно ли е да бъде по-красиво?
В такъв случай защо ги захвърляш и си купуваш нови? Вече не са модерни?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз пазарувам само маркови неща...ама само и единствено...но от магазини за втора употребахаха...тея магазини рулират. айде за разбирачите: днеска си взех едни дънки Espirit, още едни Pepe Jeans, блузка Puma и рокля на Oxbow....общо 25 лева...иии квоооо? Дали ако ме видите по улицата ще разберете, че съм със секънд хенд от горе до долу? м? преди давах около 40 лв за панталон, а сега като се сетя ме хваща срам. SECOND HAND RULES!!!
Zloto.. не и казвай. и аз преди бях така с майка ми ама не и казвах. хубаво че някаква колежка се появи при нея сега та ходят и те по секънд хенд шопове, та така е яко. ама ти казвам- супер е. Като зема заплата отделям 20лв понеже събирам пари за обувки( само те са ми маркови и нови) и другото даййййй в секънд хенда- това са якета, блузки, тениски, панталони, поли, рокли....колани....абе мания си е. да не кажа болестПървоначално написано от zloto
мен пък ми е гадно и не пазарувам от секнд хендовете щотро ме е гнус кат си помисла кой може да е носил теч дрехи и къде ги е носил - нз просто обичам всичко да ми е ново и по възможност марковоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хм...предпочитам 2ра употреба..по-интересно ми е.Рядко си купувам нещо по-скъпо и то ако не мога да намеря подобно за по-малко пари...обикновено кецове.
Наще не ми дават пари за дрехи от..години май...обикновено си ги изработвам или събирам от рд и тн...
Много ясно че е по интересно....а и едно с едно не е еднакво. Радва ме да давам по 1-2 лева за блузка. Който каза че го е гнус....ми какво да ти кажа- въпрос на мислене е. И мен ми беше гадно преди ама се пречупих. Дрехите там преди да ги закарат в магазина ги дезинфекцират и си ги купувам много по- чисти отколкото в магазин за нови дрехи- където например може някой да ги е пробвал панталоните без бельоПървоначално написано от Jamalska
![]()
Ми като сте тъпи купувайте си маркови дрехи за по 200 лева над оригиналната цена. Ако отидете в чужбина, и по точно в Италия ще видите цените там и ще ви се промени мнението много бързо. Тва че друго освен витошка не знаете не означава че няма маркови евтини дрехи, вижте ebay и се свестете.
Абе никога не съм носил нещо марково,
Всичко, което съм си купувал не е надвишавало 30 лв.
и кво? Жив съм нали?![]()
Пазарувам 1 път в годината, просто защото дрехите не ми стават вече![]()
Пък и ми е по-приятно в евтините народни дрехи, щото като стане нещо и се скъсат няма да ме е яд![]()
Ами не събират прахПървоначално написано от OtherDimension
просто трудно се контролирам в това отношение... пък и не виждам разлика в това дали ще дам 200 лева за дънки веднъж на 3 месеца или 30 лева веднъж на три седмици... всеки си преценява
![]()
Kakвото си харесам си го купувам-цената не е важна
някой хора са свикнали да носят само маааркови дрехи защото ако не са на Д и Г или на Diesel може да им стане нещо.... моите родители никога няма да ми дадат за едни дънки повече от 25 лева максимум 30...
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
И мойте ма те не знаят колко ще дамПървоначално написано от {MooN_FloWeR}
шот си събирам
tva,4e skapoto e nai dobroto ne vinagi e pravilno,oba4e i tva,4e kato si kupi6 ne6ty eftino e nai dobroto,kakto si mislqt poi4eto tyk sa6ty ne e vqrno![]()