.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 254
    Guest
    bravissssssimo =D>

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Shte kaja samo edno i to e 4e vsi4ki, koito nqmat pari za po-skapi drehi tvardqt 4e evtinite sa po-hubavi i po-ka4estveni dori... mn 6te me izvinqvate ama vie 4uvate li se... ? I znam 4e mn hora nqma da sa saglasni s men, no kakto ve4e kazah v na4aloto to e za6toto nqmat pari za skapi drehi!
    Moite drehi ne sa samo markovi.Imam i po-evtini..no da si kupi6 potnik, koito struva 10 lv i da kazva6 4e nqma6 potnik, koito da e po-skap ot 15 lv, e nemislimo... Predi da pi6ete kakvoto i da e se zamislete malko
    Не си прав... всичките ми дънкита са "уж" маркови - скъпи са , обаче блузките ми не са маркови - не са скъпи и ся ще кажеш , че нямам пари за скъпи блузи ли.. Ти мисли малко преди да пишеш , защото потниците от 10 лв са доста по - хубави и по - яки от един потник за 100 лв с всякакви шарении , мъниста и боклуци !

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Shte kaja samo edno i to e 4e vsi4ki, koito nqmat pari za po-skapi drehi tvardqt 4e evtinite sa po-hubavi i po-ka4estveni dori... mn 6te me izvinqvate ama vie 4uvate li se... ? I znam 4e mn hora nqma da sa saglasni s men, no kakto ve4e kazah v na4aloto to e za6toto nqmat pari za skapi drehi!
    Moite drehi ne sa samo markovi.Imam i po-evtini..no da si kupi6 potnik, koito struva 10 lv i da kazva6 4e nqma6 potnik, koito da e po-skap ot 15 lv, e nemislimo... Predi da pi6ete kakvoto i da e se zamislete malko
    Не си прав... всичките ми дънкита са "уж" маркови - скъпи са , обаче блузките ми не са маркови - не са скъпи и ся ще кажеш , че нямам пари за скъпи блузи ли.. Ти мисли малко преди да пишеш , защото потниците от 10 лв са доста по - хубави и по - яки от един потник за 100 лв с всякакви шарении , мъниста и боклуци !
    Да,тук си права,пример за това са блузките на Бенетон,които според мен са просто ужасни като модели.Сега за качеството мога да кажа обаче,че тоя потник на Бенетон,дето е 50-60 лв че и повече е мн по-качествен от тея потничета по 10-20 лв,на които най-често като ги изпереш и пускат боя и цялата блуза,че понякога като ги переш с други дрехи всички стават на нищо.Аз също имам маркови и не-маркови дрехи и определено съм мн по-доволна от марковите,но попринцип като си харесам нещо не гледам нито марката,нито цената(е,освен ако не е някой особено фрапиращ случай).

Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Да,тук си права,пример за това са блузките на Бенетон,които според мен са просто ужасни като модели.Сега за качеството мога да кажа обаче,че тоя потник на Бенетон,дето е 50-60 лв че и повече е мн по-качествен от тея потничета по 10-20 лв,на които най-често като ги изпереш и пускат боя и цялата блуза,че понякога като ги переш с други дрехи всички стават на нищо.Аз също имам маркови и не-маркови дрехи и определено съм мн по-доволна от марковите,но попринцип като си харесам нещо не гледам нито марката,нито цената(е,освен ако не е някой особено фрапиращ случай).
    =D> =D> =D>

Navixo ти само ebay ми буташ тука, ми като нямам кредитна карта кво да правя? лол

По темата - според мен това че няма разлика между дънки от 25 и 60 лева е грешно схващане. Имам дънки и от 20, и от 70. Ми, тия от 20 се разпънаха адски много и то не защото съм напълняла, ами от прането, да не говорим че направиха и колена. Другите за 60 извинявайте, ама не са мръднали, освен това с кройка като тяхната за 20 няма-как-да-се-намерят дънки.
    Аз лично адски трудно си харесвам нещо ей така, тъй че като си харесам скачам, независимо дали е 20 или 80 лева.
    + това DO-IT-YOURSELF също е алтернативен вариянт който уващавам
    За обувки вече съм капризна, гледам винаги да са фирмени, но си и купувам адски рядко. От 1 година някъде с нося розовите Конверски, сега наесен ще си търся някви фирмени кецове за зимата и край за тази година.
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    Маркови дрешки немам освен такива на Zara i Pepe Джийнс от Испания (от леля ми) ,но те са 1 блузка на Зара и 2 на Пепе Джийнс и мога да кажа ,че са напълно обикновенни дрехи и имаха етикети (щоту беха нови) и гледам блузката на Зара 45 евро а тея на Пепе Джийс бяха едната 59 другата 80 евро незнам леля ми луда ли е тя вика,че за хората в Испания не били скъпи..деда знам но ми изглеждат абсолютно обикновенни .. просто все едно са от магазина до дома няма смисъл от такива дрехи.Обичам дънки - обичам прави с ниска талия и да ги съчетавам с некое яко коланче,а понякога и шалче много добре стои,потничета с деклоте ме кефят в ярки цветове (абе дето са модерни) обичам и туники .Ми с 2 думи купувам си дрехи които ми харесват,модерни са и ми стоят добре.Цените ми средно за дънки давам 20-30 лева за потник от 10 макс 20 лева и за блузка са дълъг може до 25 лева и тва е .Все пак наще не са банка...Ии да се похваля -днес за 15 лева си купих комплект потник и пола на намаления (разпродажба) и мама вика ,че летни дрехи се купуват есента ,че лятото са евтини ,а ботушки - пролетта и май има нещо вярно

Супер фен
    Ми "марковите" ми дрехи са втора употреба , иначе не си куувам нищо скъпо....

Абе не мога да разбера как може да се стигне до такъв спор,всеки си купива каквито дрехи иска и доколкото му стигат възможностите,всеки си прави каквото си иска с парите си.Само не можах да разбера защо някои хора нападнаха тези,които казаха,че си купуват и маркови или само маркови - при положение,че никой от хората,които си купуват по-скъпи дрехи не се беше заяждал за тва ,че другите не дават пари за маркови работи,не можах да разбера защо беше нужно да се заяждат

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Абе не мога да разбера как може да се стигне до такъв спор,всеки си купива каквито дрехи иска и доколкото му стигат възможностите,всеки си прави каквото си иска с парите си.Само не можах да разбера защо някои хора нападнаха тези,които казаха,че си купуват и маркови или само маркови - при положение,че никой от хората,които си купуват по-скъпи дрехи не се беше заяждал за тва ,че другите не дават пари за маркови работи,не можах да разбера защо беше нужно да се заяждат
    zavist?
    moq nevinnost i greh.....

Който за каквото ще да си харчи парите! Аз повече от 40-50 лв за дреха не бих дала... МАКСИМУМ. И да бях богата, пак не бих харчила луди пари за дрехи, просто нещо ме жегва отвъре като си помисля да дам 100 лв за едни дънки например. Габровка съм си... какво да се прави! Има толкова по-важни и приятни неща, за които може да си похарчиш парите... \/
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    zavist?
    май наистина е завист,ама знам ли ....... да,предолагам сега какво ще каже "опозицията"

Фен
    Град
    Интернационалист
    Мръсни капиталисти, експлоататори на човешкия труд.
    Докато пролетариата носи боклуци за 5-10 лв. ВИЕ сте се претъпкали с пари и купувате само маркови дрехи, но всичко се връща
    НЕ НА МАРКАТА!
    ДРЕХИТЕ НАД 15 лв. ТРЯБВА ДА ИЗГОРЯТ!

Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Докато пролетариата носи боклуци за 5-10 лв. ВИЕ сте се претъпкали с пари и купувате само маркови дрехи, но всичко се връща
    НЕ НА МАРКАТА!
    като си купиш дреха за 10лв и след две пранета стане на гъз после си земеш още и една и още една ще ти излезне че за целия период си можел да си вземеж дреха по скъпа но качествена даже ще ти излезе по евтино давам пример
    Преди 4 години си купих сандали reebok вече наистина са стари но имаха приличен вид 3 години и половина и изглеждаха по добре от сандали за 15- 20 лв струваха 100лв моите приятели си купуваха всеки 1- 2 месеца нови и се получи че хем моите изглеждаха по добре за 3г и половина струваха 100лв а на моите приятели с груба сметка 500-600лв и отгоре

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от me4ka
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    НЕ НА МАРКАТА!
    като си купиш дреха за 10лв и след две пранета стане на "задни части" после си земеш още и една и още една ще ти излезне че за целия период си можел да си вземеж дреха по скъпа но качествена даже ще ти излезе по евтино давам пример
    Преди 4 години си купих сандали reebok вече наистина са стари но имаха приличен вид 3 години и половина и изглеждаха по добре от сандали за 15- 20 лв струваха 100лв моите приятели си купуваха всеки 1- 2 месеца нови и се получи че хем моите изглеждаха по добре за 3г и половина струваха 100лв а на моите приятели с груба сметка 500-600лв и отгоре
    и КВО ? 3 години с едно и също ? Е всеки с вкуса си де...

примерът ми с сандалите може да не най удачен защото за всяка друга дреха съм съгласен че траа да се сменят нон стоп , но пак една блуза за 10 лева след няколко пранета се скапва а на една за 40 и ня ма нищо и след като си купиш няколко по скъпи и си ги сменяш редовно пак ще ти излезе по малко или равно на това от битака
    п.с през трите години и половина всички колекции на рийбок(сандали)не се различаваха особено много

Ами купувам си това което и харесва,но съм напълно ЗА марковите дрехи.По-готини са.

Мега фен
    Град
    София
    Не е завист. Ако трябва да си призная и аз нося маркови дрешки, но ме дразни самото парадиране и един вид, че на хората, които не разполагат с повече пари за нещо материално се гледа като на по- нисша или заблудена група хора. Това е простотия и еснафщина.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cvetkata_Rubi
    но съм напълно ЗА марковите дрехи.По-готини са.

ъъъ... да не ти дойде като гръм от ясно небе, но ти си пълна въздухарка. не е нещо, което е добре да се афишира.

Не ги гледам дали са маркови а дали ми харесват, и дали ми стоят добре.

Guest
    НА КАкВи ЦеНи гоРе дОлу Са ДрЕхИтЕ В КеНвЕло И ИбЕй?хУбАвИ МаРкИ лИ Съ?

Каквито ми харесат

Тези,които са ми удобни. Предимно,нося спортни. Не маркови.

За да не пускам нова тема,бих си позволила да попитам в тази за една дреха,която видях на снимка и която много харесах,но нямам представа откъде бих могла да си купя.

Надявам се,някой,ако е виждал или знае,къде в София продават подобни,да сподели,ще съм наистина благодарна
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    някакви подобни плетени неща ще намериш в Ninka, ноооо дали ще намериш такова не знам
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Накарай баба ти да ти оплете
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Куул гърл и там другите дето са на нейното мнение..
    ами аз лично си взех дънки с етикет на Д&Г за 38 лева.това как ще ми го обясниш.

haha...znaesh li kakva e razlikata v dankite ot 38 lv i tezi ot 380 lv...
    1.Kroikata e razlichna
    2.Materiqta ot koqto sa napraveni e mnooooogo po-dobra i kachestvena
    3.V koncite i v shevovete sashto ima ogromna razlika...

No tova sa priznaci,koito gi razbirame Az i CuRly Doll...

PS: Pak i hora koito razbirat ot tova ot 200 m.i dori na dopir mogat da razlichat mente ot original...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си