Маркови дрешки немам освен такива на Zara i Pepe Джийнс от Испания (от леля ми) ,но те са 1 блузка на Зара и 2 на Пепе Джийнс и мога да кажа ,че са напълно обикновенни дрехи и имаха етикети (щоту беха нови) и гледам блузката на Зара 45 евро а тея на Пепе Джийс бяха едната 59 другата 80 евро незнам леля ми луда ли е тя вика,че за хората в Испания не били скъпи..деда знам но ми изглеждат абсолютно обикновенни .. просто все едно са от магазина до дома няма смисъл от такива дрехи.Обичам дънки - обичам прави с ниска талия и да ги съчетавам с некое яко коланче,а понякога и шалче много добре стои,потничета с деклоте ме кефят в ярки цветове (абе дето са модерни) обичам и туники .Ми с 2 думи купувам си дрехи които ми харесват,модерни са и ми стоят добре.Цените ми средно за дънки давам 20-30 лева за потник от 10 макс 20 лева и за блузка са дълъг може до 25 лева и тва е .Все пак наще не са банка...Ии да се похваля -днес за 15 лева си купих комплект потник и пола на намаления (разпродажба) и мама вика ,че летни дрехи се купуват есента ,че лятото са евтини ,а ботушки - пролетта и май има нещо вярно