Купувам си такива дрехи, които ми грабват окото и искам да ги имам Не робувам на марки, но когато нещо марково ми хареса си го взимам :P В същото време, ако ми харесат дънки за 30-40лв. пак си взимам, все ми е едно каква е цената на дрехата, важното е да ми харесва :P
Както при бельото - имам прашки и боксерки за по 2-3 лв., но оня ден си харесах едни боксерки на sloggi за 22лв. и си ги купих, и съм страшно доволна
За гащи 20 лева няма да дам никога. Най-скъпите ми боксерки бяха 6-7 лв и на първото обуване се съдраха. Бельо мога да си намеря иза стотинки и да е супер издръжливо и приятно за тялото. А и в Свищов дрехите са си евтини де. За лятна блуза или потник повече от 10 лв не давам, а ако е нещо модно-5 лв. Поли-до 20, панталон или дънки до 25-30. зимните блузи и те съм към 20 лв.Най-скъпото нещо, което имам е коженото ми яке за 250 лв. Балната ми рокля беше за 140, но всички мислеха, че е за 1000лв. Изобщо не гледам марката. Напротив в такива магазини не влизам, защото не мога да си позволя сутиен с прашки за 60 лв или къса дънкова пола за 42 лв, като в съседния магазин е за 10 лв. Сори, ама ди правя сметката. Държа на разнообразен и цветен гардероб, но не и на марката. за цена-колкото се може по-малко, че парите не извират от фонтан в хола ни!