- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
да, но ние сме в България и работим за българи с българско заплащане. Повечто хора са така. Не е възможно да се трудиш 500 часа за едни обувки. никой нормелен човек няма да го направи! та това са 3 месеца някъде. И през това време не трябва да ядеш, да говориш по телефона и да не пускаш и 1 крушкя. Моите родители си докарват прлични дохои и се имаме за едни от заможните в града. Това обаче не значи, че аз ще пръскам парите им за неща, които мога да намеря по-евтино!Първоначално написано от Анонимко
Ами не си купавам имаме модно ателие и ми шият от там хем не плащам нищо хем са маркови и готини![]()
.Но иначе гледам да пазарувам от по скъпите магазини не ме разбирайте погрешно но в моя град ако не си купиш нещо скъпо ще се съсипе напълно нямам думи.Купих си една рокля и кво стана на нищо такаче предпоцитам скъпите маркови дрехи.
Аз пък обожавам да си давам парите за дрехи!И не бих си купила някоя дреха,която на второто пране и е до там!Но всеки решава сам за себе си!!
![]()
az sam gosta s dalgoto pismo.pitate nqkoi kakvi drehi nosi, toi vi otgovarq i vie go napadate.ako iskate da si kopuvate drehi markovi drehi ot bg si kopuvaite ot magazinite koito sam izbroil za6toto tam sa 100 procenta markovi.imat dogovori s dizainerite, otivat v ateliato izhirat stokata i q vzimat ot tam.a i v 4ujbin ane e kato v bg.tam ako raboti6 mniogo zdravoi ako si kadaren moje6 d anapravi6 mnogo pari.ima hora koito na godina izkarvat milioni ama rabotqt po 16 4asa na den po 6 dni v sedmicata.vaprosa e da izbere6 za kakvo da si dava6 parite.ako ima6 oko z ahubavoto 6te si gi dade6 za hubavo.ako li pak ne otiva6 v kvartalniq magazin.
Такам тези които са против марковите дрехи се лъжат
Първо ще дам един пример
Това лято много спортувах и исках да си купя къси гащета само за тази цел за да не си съсипвам скъпите.Обиколих Овча Купел ВСИЧКИ магазини (може би към 20+1 голям търговски център) и не открих нищо!Всичко беше пълен кич-разни къси панталонки с камъчета по тях или паетки.Аз си падам по тези неща ,но когато са с вкус и мярка.Никъде нямаше нещо по-семпло и изчистено като за спорт
Плюс това нямаше НИКАКВО разнообразие.Едно и също във всеки един магазин.Материите също не ми харесаха-бяха от тези които запарват
Не мога да разбера хората които казват че никога не са имали маркови дрехи как твърдят че са същото качество като тези за 30 лв![]()
В скъпите магазини можеш да намериш от най-семплата едноцветна блузка до нещо по-модерно и раздвижено а по евтините магазини само кич![]()
Това е разликата
За коя марка работиш? Питам просто за информация, не по темата, и нямам никакво намерение да се включвам в спора, обоважам модата, истинската мода и мечтата ми е да работя 1 ден в индустрията.Първоначално написано от Анонимко
I am the substance and the one who has no substance.
Не навсякъде е така... Имах един марков панталон, доста се бях изръсила за него, ама уж си струваше, щото беше върха! Същия ден си взех и един от 15 лева... И кво? На 2- рата седница марковия се скапа, имаше някакви избродоирани черепи, дето почнаха да се разплитат след първото пране (обикновено като си купувам дрехи ги пера, преди да ги облека....) Докато другия още си го нося и му няма нищо...Първоначално написано от puakenikeni
11111111111111111111111111111111111111111111111111 1111111111111111111111111111111111Първоначално написано от My`OwN
Emi zavisi za koq marka govorimPrimerno Ninka e "mn markov" magazin i tam si4ko e "mn gotino"
Е,аз пък не си купувам маркови неща.
Родителите ми не са милионери,пък самата аз още уча,не работя.
Марковите,скъпи дрехи и обувки,не винаги са по-качествени.
Предпочитам да си купувам всяка година нови ботуши от 50 лева,от колкото да си карам 5 години с едни и същи ботуши например,и да ги пазя като очите си ... защото като дам повече от 100 лева за дреха и я скъсам още на първия де,каквато съм отвеяна,ще умра от яд :Р
haha znaesh li mn si prava..az sum govorila tochno za tova s edna macka koqto snabdqva skladove s platove ot dubai i ot kude li ne..i taka de..tochno che nali teq pevicite aktrisite si kupuvat neshta i ne gi oblichat poveche ot 2 puti..i te teq bluzki si izglejdat prekrasno kato za 2 oblichaniq..sestra mi imashe pantalon za 500$ i se razshi na 2roto prane..az imam pantalonki ot 15 lv i veche 3 godini ne murdaПървоначално написано от monityY
a puk evtinite drehi sa napraveni za prostosmurtni hora kato nas koito nosqt neshtata si poveche ot 2 puti..za tova sa napraveni da izdarjat po dulgo vreme
tova e cqlata filosofiq
![]()
aaa da tova e mn gadno...ama se setih oshte neshto..obuvkite veche sa drugo neshto (prochetoh nqkakav komentar po nagore) .. opredeleno dunkite ne sa s chaaaaaak tolkova koi znae kakva razlika..no obuvkite evche da..ima golqmo znachenie..za obuvki bih dala mn pari opredeleno..ot tova ti zavisi stoikata dali shte te bolqt krakata i mn raboti..ama ne govorq za botushi na tokcheta nqkakvi ami maratonki .. botushki sportni..i t.nПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Zna4i ima zna4enie koi s kakvi drehi i kakvo obuvki nosi.Davam primer otivam i si kupuvam botu6i ot 50 lv horaaaaa te sa ot izkustvena koja i zaparvat kvo iskate krakata vi da zapo4nat da smurdqt li tova e prosto blq .Da kupuvam si botu6i za po 100-150 lv nosq gi godina dve no pone znam 4e ne sa ot izkustvena koja krakata mi ne smardqt i mi e toplo na krakata![]()
Дрехите ми не са маркови. Взимам си от по-ефтините, защото на майка не й се дават повече пари. Но, ако имам 100 лева за дрехи, бих си взела 1 нещо, но качествено, отколкото 10 скапани. По това си приличам с баща ми. И той мисли така. Има една стара английска поговорка: "Не съм толкова богат, за да си взимам ефтини работи". За ботуши давам повече пари, защото тях ги нося по-дълго време, пък и зимата предпочитам да ми е топло.
![]()
Хмм ми копувам си всякакви дрехи стига да ми харесат естествено!!! Любимите ми дънки които скъсах от носене струват 23 лева докато примерно любимия ми суит4ър е 120 !!! Е аако имах пари в излишък бих си копувала само маркови дрехи ама... не ми пречи в никакъв слу4аи да нося потник за 5 лева!!!!
+1Първоначално написано от stomah4eto
Копувам само това,което ми харесва!Но почти никога не е марково![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Маркови дрехи не си купувам.Няма защо да се дават толкова пари на вятъра.Нося дънки вече много време и са 20 лв представете си.А и в България почти няма магазини за маркови дрехи.Хората, които си купуват истински маркови дрехи, ходят в Италия и Австрия най-често когато има намаления.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Първоначално написано от MostHated
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
emi stiga da mi haresa edno ne6to... ne me ineresuva cenata. e se pak se saobrazqvam donqkva stepenina4e imam nqkolko markovi... dr to ne sa...
Първоначално написано от ™G-Baby™
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Според мен всичко е твърде относително.Има еФтини неща и са учудващо издръжливи.Да не говорим,че продавачите надуват яко цените.Случвало ми се е да си купя дънки за 39 лв,а да ги видя за 80 в друг магазин.Или пък на етикет,който продавача е сложил да пише "Произведено в Италия",а на етикета на дрехата "Made in Turkey".Имам ботуши от 89 лв.,а в магазин в Бургас видях същите за 129 лв.Да не говорим,че кожата им се омачка много бързо(уж естествена) и загубиха първоначалната си форма.Сега нося едни вече 3-та зима за 52 лв.,кожата не е естесвена и НЕ СА МРЪДНАЛИ.Чак не мога да повярвам и честно да си кажа ми омръзнаха.
(btw утре ще ходя да си търся бутуши с ток и изобщо не мисля да хвърлям мн пари за единия му сезон).Имам какви ли не блузки,гледам като ги купувам да не са от мн разтеглива материя,за да не се разтегнат на 2-рото пране.Най-фрапиращия случай ми е с една мн готина блузка на Enita(имат интересни решения) -на всяко обличане се порваше от някой край и ставаше дупка.2 пъти я носех на шивач да ми я минава основно по шевовете.
Обичам да купувам от сезонни намаления-пр.септември или пък януари,февруари.Всичко е винаги на половина и тогава си заслужават парите( не говоря за обувки намалени от 800 лв.на 400.
).Мисля,че всеки трябва да си купува дрехи посред джоба.Ако имаш излишни 500-купи си обувки за толкова,но не и да спестяваш 3 месеца и да си броиш стотинките,за да си купиш доживотни обувки(които все някога ще ти омръзнат).
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
А,забравих имам маратонки Адидас (оригинални) ,купих ги преди....8 години...и не са мръднали.
Кофтито е,че морално остаряха.
.Друг е въпроса,че съм виждала в магазин за маркови спортни стоки да се продават и модели-фалшификати.Ако се загледаш много добре,чак тогава можеш да разбереш,че са менте.Иначе струваха майка си и баща си.За сведение-собсвеника на магазина ми е познат и той ме светна.
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Дрехи: Манго и главно Терранова. Ако случайно нещо ми хареса от друг магазин си го взимам,естествено,но първо в тия двта гледам
За по-официални дрехи - Дика
Обувки: маратонки - KangaROOS
ботуши-няма значение марката,важно е да са от естествена кожа
летни сандалки и чехли-пак няма значение марката
Smile!?
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
ti si lyda
bez da se obijda6.... po princip sam salasna s teb, 4e izkazvaneto 'kopyvam si kvoto mi haresa, nezavisimo ot cenata" e ligavo i priznak na razglezenost... do tyk ok.... ama povqrvai mi az si kypyvam mnogo povve4e ot 4 pati v godinata drehi... 4esno kazano gledam vseki mesec da imam ne6to novo i pak ne sam dovolna... za men e vajno da izglejdam na nivo... za tova nivo doprinasqtr i drehite mi... ako ne si zabelqzala jiveem v takova vreme, v koeto van6niqt vid e vsi4ko - vinagi kogato moga si kypyvam drehi. Sly4valo mi se e da si pohaar4a parite si za hrana za drehi
....
po temata: imam i markovi, i obiknovenni... zavisi ot tova kolko pari sam sabrala... razbira se vinagi kogato izbiram mejdy marokovo i obiknovenno... izbiram markovo dori i ako trqbva da jertvam ne6to... tova e moq princip....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!