.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 254
    Парите не са всичко.. Освен това, можеш да дадеш по - малко пари и пак да се облечеш добре, стига да имаш усет! Да не говорим, че една скъпа дрешка няма да те направи по - красив.. Пък както и да се обличаш, важното е какъв си, но това е друга тема..
    Що се отнася до мен, избирам това, което ми харесва, без значение дали е марково или не, стига да мога да си го позволя Това е
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    София
    Предпочитам спортно-елегантния стил и затова повечето ми дрехи са такива. Гледам да са маркови, понеже ми е писнало от разни боклуци, а и работата ги изисква.
    N2O

Ами повечето ми дрехи са маркови но имам и от съвсем обикновени и са много яки и приятни.Въпреки че ползвам услугите на шивац много по добре е даваш плат снимка на дрехата плащаш колкото е нужна чакаш няколко седмици и готова.За радост имам ателие и повечето ми дрехи са от там такаче рядко пазарувам от магазините е всяко нещо има и изклъочения де.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    да, но ние сме в България и работим за българи с българско заплащане. Повечто хора са така. Не е възможно да се трудиш 500 часа за едни обувки. никой нормелен човек няма да го направи! та това са 3 месеца някъде. И през това време не трябва да ядеш, да говориш по телефона и да не пускаш и 1 крушкя. Моите родители си докарват прлични дохои и се имаме за едни от заможните в града. Това обаче не значи, че аз ще пръскам парите им за неща, които мога да намеря по-евтино!
    Ъпсурд да не си скромну

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не е до глезотията!!! Не робувам на марки, но разликата в дънките за 25 лв и в тези за 60 е огромна! Купувам си дрехи веднъж на 3-4 месеца и не ме бърка да дам и 200 лв за 2 блузки и дънки. Тия дето давам по 15 лв за потниче ги дават всяка седмица и пак парите излизат повече. Предпочитам да си събера повече и да ги дам за нещо качествено, а не да си пълня гардероба с турски боклуци!
    Имам едно кожено яке отпреди 7 години. Нося го всяка година през есента и пролетта. Струваше 25 лева, което не беше много. И ако го видиш, няма да повярваш, че е на 7 години. Невинаги скъпото е качествено, а евтиното - некачествено. Имам и дънки, които съм носила почти всеки ден и не са се скапали на 2-рия месец.

Не си глезла? Та ти си купуваш нови дрехи по 4 пъти в годината. Това не е нужно и ако не го осъзнаваш, наистина си глезла. След като дрехите, които купуваш, са толкова качествени, защо са ти нови? За глезотия.
    Ти не си добре. Тва че момичето си купува дрехи 4 пъти в годината е НАПЪЛНО НОРМАЛНО! Ти кво искаш, от един път със 100 лева да си земеш 2423 тениски 3434 блузи и 343 дънки за години напред?! Еми сорка сестро ама не си права. Аз лично си взимам всяка година дрехи според сезона който настъпва... Това значи около 4 пъти годишно... На принципа: "Не сме толкова богати, че да си позволим евтини неща!" съм... Сеш' ли са
    Walk with me now, fly with me later...

Am.. az sam ot Troqn i tuk nqma mnogo markovi magazini .. taka che obiknovenno si kupuvam dnehi ot .. normalnite magazini za edni danki(naprimer) harcha okolko 30 lv. . ne darja da sa markovi Kogato mi popadne vazmojnost da pazaruvam v markovi magazini estesveno ne propuskam da si kupq neshto no stiga naistina da mi haresa ... koeto e sas sigurnost
    ~Remember,remember...25th of November~

Оф абе я се осъзнайте бе! Прочетох мненията до 2рата страница и ми писна. Кво значи тва марково я кажете? кво- Долче и габана за 70 лв и на втория месец да му се *** майката ли? хаха! Ми то и на тези дънки от Илиянци пише че са на Долче и Габана ама са 40 не 70 лв(минимум). Мн са ми смешни некви дето си "пазаруват само от МОЛ-а и Витошка" и се мислят за кой съм аз, ама като отидат в някое кафе и виснат цяла вечер на една кола. е нали си гъзар де пазаруваш си от там и оттам а са нямаш пари за нещо по-скъпо от кола! тц-тц.. като си купите версаче или другите кви беха там по-известни незнам, тогава се мислете за нещо повече, щото на версаче май дерихте са от четирицифрена сума на горе!

Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    Оф абе я се осъзнайте бе! Прочетох мненията до 2рата страница и ми писна. Кво значи тва марково я кажете? кво- Долче и габана за 70 лв и на втория месец да му се *** майката ли? хаха! Ми то и на тези дънки от Илиянци пише че са на Долче и Габана ама са 40 не 70 лв(минимум). Мн са ми смешни некви дето си "пазаруват само от МОЛ-а и Витошка" и се мислят за кой съм аз, ама като отидат в някое кафе и виснат цяла вечер на една кола. е нали си гъзар де пазаруваш си от там и оттам а са нямаш пари за нещо по-скъпо от кола! тц-тц.. като си купите версаче или другите кви беха там по-известни незнам, тогава се мислете за нещо повече, щото на версаче май дерихте са от четирицифрена сума на горе!
    To4no \/

като си купите версаче или другите кви беха там по-известни незнам, тогава се мислете за нещо повече,
    Да се мисля за нещо повече,защото имам дреха на Версаче?!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Копувам си това,което ми харесва.. без значение дали е марково или не.. Тряабва като вляза в магазина така да ми грабне окото,че докато доуглеждам другите стоки да си мисля само за харесаното
    Иначе и от парите се интересувам де.. няма да дам луди пари за нещо,което ще го нося няколко месеца.. не виждам смисъл.. А важното е как ги комбинираш дрехите,а не какви са..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

CooL^GirL^^^ написа:

Не е до глезотията!!! Не робувам на марки, но разликата в дънките за 25 лв и в тези за 60 е огромна! Купувам си дрехи веднъж на 3-4 месеца и не ме бърка да дам и 200 лв за 2 блузки и дънки. Тия дето давам по 15 лв за потниче ги дават всяка седмица и пак парите излизат повече. Предпочитам да си събера повече и да ги дам за нещо качествено, а не да си пълня гардероба с турски боклуци!

абсолютно!На същото мнение съм,въпреки,че повече от дрехите са ми маркови,както са маркови така имам и обикновни дрехи,смисъл не са на някаква известна марка,но нямам намерение да си вземам "турски боклуци ",няма смисъл!Помислете...вземаш си яке на adidas за 200 лв. да речем,ще го носиш поне 3 години без нищо да му има,но ако си вземеш някой турско яке за 20 лв. то ще се скъса страшно бързо и пак трябва да копуваш и пак,и пак...по-добре по-скъпо и качествено,отколкото евтино и боклук,това е моето мнение
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Никога не съм си купувала маркови дрехи.Не виждам смисъл в тва да хвърля примерно 100-150 лв за няква дреха,която ще я носа само 2-3 месеца.По принцип не давам повече от 40 лв за дреха,просто няма смисъл.
    +1! Ми да, какъв е смисала?!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

а откъде гаранция че тва яке за 200 лева дето пише адидас на него няма да се скъса на 2рия месец като тва турското от пазара дето пак пише адидас на него ама е за 20 лв хаха абе хора не разбрахте ли че в БГ няма маркови дрехи. сичко се копува от едно и също место само че по читошка и МОЛ-а надуват цените яко а в илиянци примерно не ги надуват така! марково може да се купи от чужбуна не тук!

Квото ми хареса...стига да не е много пари,попринцип....
    Маркови нямам...всъщност имам една тениска еспирит,само че е от втора употреба(:

Гаранцията на якето на което пише адидас ,както се изказа,е такава,че ще си го купиш от специализиран магазин на адидас,и ще е с гаранция минимум 6 месеца! / въпреки,че аз не си кУпувам дрехи от БГ /неисках да го изтъквам / ,но и дрехите,на определени марки в БГ също са качествени,и неможеш да ме убедиш,че турските боклуци,са по добра стока от адидас,вераче,олд нави,найки или каквото и да е било друго купено от специализиран магази
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Оф абе я се осъзнайте бе! Прочетох мненията до 2рата страница и ми писна. Кво значи тва марково я кажете? кво- Долче и габана за 70 лв и на втория месец да му се *** майката ли? хаха!
    Там е въпросът... На Долче и Габана не им се ебе майката на втория месец.
    Като цяло иначе съм съгласна с теб.

Не си купувам скъпи дрехи, защото не мога да си го позволя. Иначе - с удоволствие бих си взимала такива. Моето мнение е, че това, че си облечен с маркови дрехи, не те прави нещо повече от останалите. Но марковите дрехи (ама наистина марковите, а не некфи измислени марки) са висококачествени. Имат по-добра кройка (това е особен белег на марковата дреха, привидно обикновена!), по-качествени материали... Това е ОСНОВНОТО. Нещата не могат да се сравняват. Когато говорим за летни парцалчета, 'се тая какво ще вземеш, особено на нашата възраст, когато сменяме номера през 2 месеца. Когато обаче говорим за (зимни) обувки, връхни дрехи, значи трябва да се подходи по-сериозно, а това означава да разтворим пръсти и да хвърлим малко повече за пари за нещо по-качествено!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    V garderoba si imam i markovi i evtini drehi.. Istinata e che sym popadala na bokluci i ot dvata tipa..

Цитирай Първоначално написано от Бонбонената фея
    Оф абе я се осъзнайте бе! Прочетох мненията до 2рата страница и ми писна. Кво значи тва марково я кажете? кво- Долче и габана за 70 лв и на втория месец да му се *** майката ли? хаха!
    Там е въпросът... На Долче и Габана не им се е** майката на втория месец.
    Като цяло иначе съм съгласна с теб.

Не си купувам скъпи дрехи, защото не мога да си го позволя. Иначе - с удоволствие бих си взимала такива. Моето мнение е, че това, че си облечен с маркови дрехи, не те прави нещо повече от останалите. Но марковите дрехи (ама наистина марковите, а не некфи измислени марки) са висококачествени. Имат по-добра кройка (това е особен белег на марковата дреха, привидно обикновена!), по-качествени материали... Това е ОСНОВНОТО. Нещата не могат да се сравняват. Когато говорим за летни парцалчета, 'се тая какво ще вземеш, особено на нашата възраст, когато сменяме номера през 2 месеца. Когато обаче говорим за (зимни) обувки, връхни дрехи, значи трябва да се подходи по-сериозно, а това означава да разтворим пръсти и да хвърлим малко повече за пари за нещо по-качествено!
    ето тук съм напълно съгласна =D> =D> =D>

ами аз не гледам цените... с риск да прозвучи мн нафукано, не ме интересуват особено .... повечето ми дрехи са маркови.... 1.по-качествени са; 2. по-хубави модели; отдавна вече не обикалям обикновените магазини.. само си губя времте, а вляза ли в някой марков магазин мога да си харесам веднага нещо ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Spored men vseki si kupuva drehi i si gi smenq spored vazmojnostite.Ako ima6 pari za6to da ne si kupuva6 markovi drehi.Pove4eto tuk (bez da se obijda nqkoi) govorqt absurdi.Izvinqvaite oba4e da vi putam ako maika vi i ba6ta vi imaha pari i mojehte da si pozvolite skapi drehi dali nama6e da go napravite.Ne kazvaite ne 6toto prosto 6te izlajete.Q se zamislete pove4e i stiga gluposti koito kakvito drehi iska da si kupuva i nai-vajnoto kakvito ima vazmojnost.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    V garderoba si imam i markovi i evtini drehi.. Istinata e che sym popadala na bokluci i ot dvata tipa..
    =D> =D> =D>
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    някъде там...
    не са маркови-бутикови което не значи ,че давам 50 лева за блуза или дънки.......

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Винаги съм си копувала това което ми харесва, без значение дали е марково или не. Имам както маркови, така и не маркови дрехи Просто за мен това няма значение. Важно е това което си взимам да ми харесва и да ми седи добре
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    За 50 лева кви маркови дънки бе ... тука марки няма ... Made in Turkey и тва е ...

Az imam markovi drehi ,no ne vsi4ki v garderoba mi sa takiva razbira se.Vajnoto e drehata da mi haresa da mi stoi dobre.Neznam ama nqkaksi ne sam sklona da dam primerno 120lv za 4ift danki ,no primerno ne zimam ot 25lv a dankite mi sa ot 45lv imam i pola dankova za56lv.Haresli mi zimam pak kade markovo kade ne.Markata tva ne e nai-vajna,tq e podrobnost.
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си