- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
Ако дрехата ми хареса я зимам ако не не я взимам... независимо ква е може ми хареса нещо за 10 лв може пък за 200, боли ме за марката... искам хубу нещо, а не заради газарията... хората в тва време си купуват дрехи маркови защото мислят 4е са пове4е от другите... аз си копувам маркови понякога примерно заради материята ако ми е харесала или ако има нещо хубу на нея марката даже не я забелязвам...
купувам си тфа дету ми харесва не ме интересува колко струва![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Като бях по-малка /до около 18год/ не ми пукаше кви дрехи нося. Изобщо не съм стъпвала в т.нар. маркови магазини. Но вече и средата ми е друга,така че се старая и дрехите ми да са на мааалко по-високо ниво... Само да ви кажа,че Есприт са боклуци. И аз мислех,че са готини,но.. съкс тотално!Приятелят ми мн беше зарибен по тях,но откакто 7/8 дънчици летни за 120кинта станаха на парцал буквално на втората седмица..и той се отрече от тях.
ЗЗа мъжко мога да препоръчам на Playlife i Killerloop. Kakто и Reebok и Аdidas.
Що се отнася до женските: Replay, Mango, D&G. Terranova също![]()
За обувки пак на Риплей, Мандарин. Там обаче съм мн по-трудна,защото нося голям номер...
Smile!?
Имам максимум 3 маркови дрехи така,че си прави изводи ... Само за обувки,маратонки,ботуши си позволявам да харча почече.![]()
Купувам си евтини дрехи дори и от магазин липненски където панталона е 5лв, а блузката 3лв. За това пък имам много дрехи и изглежда, че съм богата, но не ми пука. Единствено ивав едни кецове за около 50лв. Иначе дънки за 20лв, анцунг за 20лв и пазарувам от илиенци. Мама няма пари да си позволи блуза за 200лв ние живеем сами, но тя е най добрата за мен. Понякога мисля, че ми е неприятно, но и казвам, че това не е важно. Не вога да си представя живота без нея. Марковият парцал няма да замени любовта на родителите ми, прегръдката и усмивката на мама когато отново и нося шестици и тя се гордеее с мен.. Не можеш да си купиш любов с пари
Купувам си евтини дрехи дори и от магазин липненски където панталона е 5лв, а блузката 3лв. За това пък имам много дрехи и изглежда, че съм богата, но не ми пука. Единствено ивав едни кецове за около 50лв. Иначе дънки за 20лв, анцунг за 20лв и пазарувам от илиенци. Мама няма пари да си позволи блуза за 200лв ние живеем сами, но тя е най добрата за мен. Понякога мисля, че ми е неприятно, но и казвам, че това не е важно. Не вога да си представя живота без нея. Марковият парцал няма да замени любовта на родителите ми, прегръдката и усмивката на мама когато отново и нося шестици и тя се гордеее с мен.. Не можеш да си купиш любов с пари.
^ евалата човек.
по темата - имам 2-3 маркови блузи,но не мога да кажа,че си купувам всичко,което ми хареса,защото не съм с неограничени парине че майка ми и баща ми не могат да ми купят блуза за 80 лв,но просто няма да го направят,като знаят,че могат да ми купят няколко блузи за същите пари и пак да са качествени.
Купувам дрехи, които да ми допадат, но и да не са нещо супер скъпо.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
За обувки и чанти си позволявам да харча и повече, стига да имам. Но като цяло дрехите ми не са маркови, купувам това, което ми харесва и ми ми стои добре
Първоначално написано от elito96
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Много пари давам единствена за обувки и маратонки !
Съдбата помага на смелите !
+1Първоначално написано от DesSsi
Имам маркови дрехи,но те са ми подаръци от лели,чичовци....(полу-французойка съм=няма начин да нямам маркови дрехи![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
и аз така :ДПървоначално написано от DesSsi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Гледам да си купувам по-качествени дрехи. Мразя дрехи , които изглеждат като и са парцали !!
Повече пари давам за качествени обувки , маратонки , ботуши , якета.
Общо казано за по-важните неща. За ежедневни дрехи не обичам да давам много пари , защото дрехите , които нося ми омръзват изключително бързо !![]()
![]()
To infinity and beyond.
Всякакви, независимо от цената и откъде са и втора употреба да са, и 5 лева да струват, ако ми харесват ще си ги взема.![]()
Взимам каквото ми хареса..Няма значение дали ще е от магазина до нас или ще е марково.По-принцип няма значение и цената , но повече от 40 лева за 1 тениска не бих дала..Или повече от 150 лева за обувки/маратонки.![]()
блузи,тениски и дънки не се харча много ..
за маратонки и кецове повече си се раздавам ,държа си на марката.
а всички казваме ,защо да си купя тая блуза за 80 лв.като мога да си купя 10 ..?
това е защото сме си беден народ и ни се свиди ,което е нормално..
ако си бършехме г**а с пари ,нямаше така да викаме ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Блузки,потничета и дънки си купувам без значение от марката. Иначе за яке и кецки давам в пъти повече. Специално за кецове имам няколко чифта от Мания които вървят по около 40-45 лв ,не нося ботуши и зимата изцяло разчитам на кецовете в които минавам през какво ли не и досега не са ми протичали ....
Някой беше казал че имал дрехи от втора употреба и това значело че евтините прехи са качествени , а марковите неами то във вторите употреби ВСИЧКО е марково ! а колкото до мен пазарувам от всякъде .. зависи от бюджета най-вече .. имам корсет на Benetton за 100 лева , както и топ втора употреба за 2.90 и обувки на Lacoste за 200 , както и сандали за 10 лева ... купувам си дрехи на нормални цени попринцип но се случва от време на време когато разполагам с повече финанси да си взема нещо скъпо .. в крайна сметка важното е дрехата да ми харесва без значение от къде е !
ми гледам от намаленията най-вече. И естествено, колкото може по-евтино, толова по-добре. Още повече, че когато си на гърба на родителите си няма място за разточителства. Имам само един костюм, който майка ми държеше да ми го купи за изпращането ми преди 2 години. Струваше 140 лв. И много съжалявам, защото си стои в гардероба - няма къде да го нося. Съжалявам за хвърлените средства. Можеше да се купи нещо по-семпло, а с останалите пари да си купя дрехи за всеки ден....
Даже по принцип по-скъпите ми неща са се късали по бързо или са се повреждали от другите....
Взимам това,което ми харесва... Естествено някой беше писал по-нагоре ,че не бил дал 40 лева за тениска,определено и аз не бих го направила.Имам супер много боклуци от гардероба,всеки ден мога да съм с различна дреха.Но повечко пари давам само за якета,дънки,обувки (няма значение какви) , бижута,очила и чанти.Естествено не държа всичко да ми е марково.За мен цената няма значение ако самата дреха сама по себе си ме радва.
От всякъде пазарувам,от моловете си купувам нещо,което ми хареса,но само когато са в намаления,иначе не се изхвърлям за космически суми.Пари давам много за ботуши,маратонки,якета,и понякога дънки,но не прекалено мн пари.
^ От моловете вика.![]()
![]()
![]()
Аз си купувам дрехи.. на нормални цени. За блузи 20-30-40 лева МАКС, ама супер рядко. За обувки и якета обаче давам повече пари. Най-скъпото ми нещо са кецове за 110 лева. И все пак не обичам да си купувам дрехи, които всички имат и които са "модерни" в момента. Купувам си семпли неща и въпреки това стилни. (За мен поне.)