- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
Давам и продължавам да давам много пари за дрехи и не съжалявам. Не си ги купувам, защото са маркови, а защото самите дрехи ми харесват и за мен са качествени. Ако това ме прави глезла или каквато и да е била, нека съм такава. Не си купувам дрехите, за да ме оценяват по-тяхната цена, а защото на мен ми харесват.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Аз си давам парите най - много за дрехи. А обувки гледам да имам по два чифта, вмисъл маратонки - 2 чифта, чехли - 2 чифта и така, за да имам резервни, ако се случи да се скъса единя чифт. Обожавам да си купувам дрехи, но гледам евтините и семплите дрехи, а не кичозните.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
/offПървоначално написано от zoreto
знаеш ли този на аватара ти кой е или просто така си си го сложила?![]()
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Mislq 4e e vupros na li4en izbor ako ima6 vuzmojnost za6to da ne si kupi6 markovi drehi razbirase ne biva da se davat izli6ni pari no ne sum suglasna 4e markovite drehi ne sa po dobri ot obiknovenite.Naprimer dunkite v mala sa po hubavi ot tezi na krasno selo, ima markovi drehi i dunki koito sa grozni zavisi ot kolekciqta ima hora koito si kupuvat markovi drehi za da kajat 4e sa markovi i da prahosvat parite na roditelite si no ima i drugi koito si kupuvat takiva drehi za6toto samata dreha im e haresala .
Daite si skypovete pls
+1, винаги давам много пари за дрехи, но предпочитам скъпото и качественото, отколкото някой евтин боклук.Първоначално написано от Smrazqvashta
Давам пример: Пролетта си купих обувки за 15 лв, носих ги 2 сед и се пробиха отдолу.Имам други обувки от миналата година, които ги носих и пролетта и есента, бях дала 70 лв за тях, но нямат мърдане...
Аз съм свикнал да носа само маркови дрехи...Просто като си започнал с маркови и после те е срам да сложиш нещот от ''пазара''.
Последните ми маратонки са Kobe 5 - 330 lvl и дънки от Step Up a на Витошка - 110 лв.Не си давам парите за неща , които не ми харесват макар да са маркови.Давам много пари , за неща които харесвам МНОГО.
Със '' Та ти си купуваш нови дрехи по 4 пъти в годината. '' Какво имаш предвид ? Че е рядко или често ? На мен лично ми се вижда напълно нормално.Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз имам доста маркови дрешки но си ги избирм много внимателно.Ето какво правя аз:
1.Намирам някоя хубава дрешка
2.Поглеждам цената, ако е приемлива отивам да пробвам, ако не-се отказвам
Искам да кажа че е хубаво човек понякога да се глези с дрешки и аксесоари но това трябва да е в рамките на разумното
Не съм префърцунена глезла, която пилее пари на поразия
![]()
Сигурна съм, че както беше казано по - горе едно е качеството при дрехи купени от "пазара" със сергиите и турските стоки, друго ще е качеството при марковите стоки. Но аз не бих дали луди пари за скъпи дрехи. Само бих дала за обувки, защото както беше казал някои друг по - горе за обувките от 15лв, че не са качествени. Аз много пъти съм си купувала евтини обувки и за няма и 2-3 месеца и са се разлепили. А друго е да си купиш, например адидас, които маратонки би издържали доста време и няма да има проблем да си ги носиш спокойно и дълго време.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Aaaa niceeeeeee!Първоначално написано от zoreto
![]()
![]()
![]()
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз си копувам дрехата, защото ми харесва, а не защото е маркова. Апък и марковите не са направени от толкова здрави платове, че да не се късат. Просто тези дрехи са продавани от някакви си магазини като Gucci, Dolce & Gabana, Puma... Аз си бих дала парите за някои маркови неща, обаче все пак зависи от цената им. Инъче аз си копувам всякакви дрехи!![]()
За мен са важни качеството, вида на дрехата и , разбире се, цената. Няма особено значение марката.![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Мен толкова не ме интересува марката, дори и цената, важното е самата дреха да ми хареса.![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Темата е стара, но и аз ще се разпиша.
Купувам си това , което ми хареса и ми стой добре.
Харча много пари за дрехи , обувки и т.н.
Естествено си мислите , че пазарувам само от скъпи магазини. Не е така. Имам и скъпи , и по-евтини дрехи. (: И пак казвам - дрехата трябва да ми хареса , и да ми стой добре. (: Имам много дрехи и продължавам да си купувам .. просто все нещо ми харесва.За обувките - нося кецове и маратонки , но предпочитам пантофки и обувки ,а лятото - сандали и пантофки.
Дънки над 40 лв рядко съм си купувала. Имах едни по-скъпи, и те се скъсаха много по-бързо отколкото тея от 30 примерно.. Също така повече от 20 лв за блуза не съм давала, за мен няма значение колко ще струва тя, щом ми харесва. Пазарувала съм и от втора употреба доста пъти, дрехите не си личат изобщо да са носени.
И това не е защото нашите толкова не могат да отделят 70-80 лв за дънки и по 50 лв за блуза, просто на мен ще ми е неудобно да им поискам толкова пари.. После да не смея да седна на някоя пейка за да не се изцапа, не мерси![]()
кво се прайте на скромни всички,чак на смях ме напушва
имам дънки и за над 250 лв,темата е тъпа
не се изказвай неподготвен,прасе
Ако ми харесва и не е няква космическа цена го взимам.Но искам да отбележа , че почти всичко,което си взимам ( козметика,дрехи,аксесоари) са от мои пари,не защото няма кой да ми даде , а просто защото съм спестявала и мисля , че така е редно , а не само да искаш пари от родителите.И другото , искам да ви кажа , че имам дрехи , които не са маркови , много защото обичам да си купувам.Някои се скъсаха или разтегнаха , но не след 1 седмица , ами след година.Имам едни маратонки на Пума 110 , но никога не съм се хвалила.Имам и някви кецове от обикновено магазинче от миналата есен още са здрави , а съм ритала с тях , спъвала съм се.Така , че може да бъде дреха за 100 лв и пак да се скъса като блуза за 10лв![]()
Първоначално написано от Di
Някои наистина могат да се правят на скромни, но не всички даваме луди пари за дрехи, обувки и т.н.
да,наистина скромността е смешно нещо.Първоначално написано от Di
простотията още повече![]()
За ежедневните си дрехи предпочитам да давам по-малко пари.Повечето ми дрехи са около 30 лв,все чакам намаленията и не ме е срам да си го призная.Просто е безмислено да се дават много пари за дрехи и обувки...най-скъпото ми нещо е един потник от Fan Point,130 лв...
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Не се занимавам с маркови дрехи и аксесоари. Не си изкарвам сама парите, съответно не мога да ги харча в промишлени количества.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
+1Първоначално написано от DarknessAngel
Купувам каквото ми е нужно, на разумна цена.
и с мен е такаПървоначално написано от DarknessAngel
купувам си дрехите на приемливи цени и без това ще ми омалеят и ще трябва да си купувам нови...няма смисъл от изгъзяци за дрехи над 100 лв
Humans need fantasy to be human.