- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дойде ми и ме боли много...
Dneska mi doide ujas nemoga da sedq na edno mqsto ot bolki sq samo reva i sa 4udq kak da se sviq mnogo me boli vseki mesec.Kajete ne6to s koeto da namalq bolkata.
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Вземи си един душ - при мен това помога при всякакви болки.Също така можеш да пиеш някакво чайче или да легнеш да спиш.Или пък си сложи едно шише с топла вода на корема.А за лекарства - Нурофен,Бусколизин,Нош па и други такива пумии.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Чайовете помагат, но билкови. Не черен, не зелен, не с плодове, а нормален билков чай. Изпий го и си легни, след това ще се чувстваш добре.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i az sam s adski bolki...predi da mi doide.....te4en analgin zemam az karo e syper neponosima bolkata
на мене ми помага бусколизин ама нз ... при секи е разли4но при си4ки слу4аи не е преопору4ително да свиква6 да зима6 лекарства![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
вземи си от аптеката Аулин - тва е обезболяващо прахче, спира всякакви болки![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
... ама е много силен. Иначе и аз като съм много зле го взимам, защото след 5 мин сякаш съм нов човек. Но не е хубаво да се пие постоянно. Иначе на мен бусколизин и но шпа не ми действат.Първоначално написано от alice sw
аз пия ментови капки и ми минава .. успокоява ме![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Първоначално написано от Val4etoO
И аз съм така.Адска е болката ама какво да се прави.Обикновенно не взимам лекарства , а си търпа , обаче кат стане напечено няма как - взимам бусколизин или нош па , но има и сличаи , в които нищо не помага.При всеки е различно де.
мен ме болеше само първия път и тогава пих май нурофен![]()
Охх милата и аз съм така мн често ме боли.. Пия Нуруфен и Аулин, но той е много силен и се пие 1 прахче на 12 часа.. иначе и двете ми действат добре и ми премахват болката..
Love Ickooo
Аз пия течен аналгин (аулин, но-шпа, спазмалгон, бусколизин и пр. не ми помагат хич) иначе повръщам от болка![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първо честито!Значи нормално е да имаш болки,прави си билкови чайове те ги успокояват и намаляват болките.
Можеш да отидеш на лекар,защото всяко лекарство действа различно на всеки човек и може да се опариш с някое и...![]()
Отиди на лекар или попитай в аптеката
ооо, глупоасти! чула си някой да ти разправя...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
3-4 дена да пиеш по 2 сашета на ден не е силна доза
когато жена ми има БМЦ й давам по 2 сашета на ден, плюс спазмалгон и но-шпа през 6 часа
обаче пък при нея винаги БМЦ-то е ужасно силно, става на малка топчица върху леглото...![]()
за болка вземи Нимезил, това прахче те оправя за 15 мин. и след това нема никви болки и аз съм така мн зле с болките, но след като пия това и помен от болка нема!
Аз пък още като усетя лека болка в корема и знам, че ще ми идва пия един спазмалгон и като ми дойде не ме боли корема...
И мен по принцип ме боли много като ми идва.Пия спазмалгон или аулин,но личната ми лекарка каза да не пия аулин защото бил много силен и ще дойде момент в който другите хапчета (освен него) няма да ми помагат,а след това и той ще спре да помага...Изпии един спазмалгон и легни малко.Може да те поуспокой..аз така правя![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Това е супер гадно!На мен ми стана в училище.Два часа се превивах от болки в лекарския кабинет.Дадоха ми Бусколизин и ми мина,но не знам,дали беше от това.Опитай-може да ти мине.Направи си и билков чай.Първоначално написано от Val4etoO
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Мен изобощо не ме боли...като я видях тази тема мн се смях...знам, че не трябва, ама....Майка ми, която е лекар веднъж ми разказваше, че и се обадили по телефона и няква жена и казала:
-Докторе,дъщеря ми е в цикъл и много я боли!
-На колко години е дъщеря ви?
-на 40![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега по темата...нурофен помага
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
И при мен е така, само че на мен почти никакви лекарства на ми действатПреди пиех и бусколизин и нош па, но вече нищо не ми облекчава болката.Личната ми каза, че като човек свикне с приемането на определен вид лекарства, след време спирали да действат /незнам дали е така/.Сега взимам единствено аналгин и долу-горе действа.
[b][i]Je t'aime au-del
Мен ме оправя Бусколизин.![]()
Чувала съм също, че и Нурофен и Нош па помагат. (но не съм ги пробвала)
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Да, не е силна доза, но не е хубаво повече от 2 да се пият. Най-добре сутрин и вечер.Първоначално написано от quench
Почивай си повече.Вэеми някакво хапче,например Нош па,на мен той ми помага.И веднага си легни,ако можеш дори поспи..!А и някой беше каэал да си сложиш шише с топла вода на корема-НЕДЕЙ!!!
[size=7][b][u]fosse cos
Аз пия две таблетки Но Шпа и винаги ми помагат,но понякога съм пила и Нурофен.А иначе също знам,че не е мн хубаво да се пие Аулин в тоя случай,защото бил мн силен!![]()
Mi pii spazmalgon.Na men kato mi doide i ako me boli korema izqjdam 1 golqm 6okolad i mi minava.