.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Колко често се слага маска за коса?

Моля ви кажете ми защото на самата кутийка не пише нищо относно колко често да я използвам.Който знае да пише

Ами като се къпеш тогава.Аз всеки ден я слагам нищо ми няма
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Аз имам друг въпрос свързан с маската за коса.Тя кога се слага, след или преди шампоана или е без значение?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Аз имам друг въпрос свързан с маската за коса.Тя кога се слага, след или преди шампоана или е без значение?
    След.

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Ми аз последно време..всеки път когато се къпя си слагам маска ..после косата ми става една такава гладкаа хубавкаа .. ма незнам,мисля че не тряа да ползвам толкоз често,ма кво да правя
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Guest
    а да ми препоръчате хубава маска за коса ако може аз вмомента сам с маска на Ейвън,но имам за още един пут и сваршва а искам да си купя някой хубава маска

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    На мен фризиорката ми каза че трябва да се слага преди шампоана но се стои с нея не колкото пише на опаковката а винаги по-дълго, аз слагам веднъж седмично и стоя половин ден с нея и после косата става много хубава

Guest
    леле половин ден.сигурно си струва.пък аз стоя по 10 минути само...и се чудя защо няма ефект

Moqta friziorka mi kaza 4e maskata se slaga 1 ili 2 pati na sedmica.

Град
    Dreamland Varna
    @VaNicHkaa
    Как ще седиш половин ден с тая маска бе???
    Слага се по 2-3 пъти седмично.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

emi mislq, 4e si zavisi ot maskata! Az polzvam tazi na Garnier Fructis i si q slagam vseki put kato se kupq (t.e. prez den nqkade) i sam si dovolna

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    @VaNicHkaa
    Как ще седиш половин ден с тая маска бе???
    Слага се по 2-3 пъти седмично.
    Ами аз си я слагам 1 седмично и стоя много време за да има ефект и съм много доволна..защото ако се стои 10 мин все едно си с балсам и не се чувства толкова действието на маската

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си