.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Малко помощ :(((

Здравейте аз съм още новичка и не разбирам мн от компове и искам да ви помоля ако можете да ми обясните как мога да си сложа собствен аватар а не такъв от галерията,както ви казах не разбирам мн и ще се радвам ако ми обясните,благодаря предварително

ами няпример харесваш си картинка от някакъв сайт-абе изобщо от нета-щракваш на нея и отиваш на свойства там ще намериш един url адрес копирай го и го постави там където пише динамичен аватар а ако пък искаш да сложиш някоя картинка от твоите ще трябва да я сложиш в някой саит като photobuckеt.com и да повториш процедурата
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    Варна...
    миси мн

Град
    Варна...
    mi ne stana oba4e,vuvedoh edin adres koito e na kartinkata 6toto ne vidqh nikude da pi6e URL i posle kato natisnah prati mi izleze 4e e navaliden adresa ako moje malko po obstoino da obqsnite,izvinqvam vi se mn ama kakvo da pravq kato ne razbiram

Град
    Middle of nowhere
    щракваш с десен бутон на картинката и търсиш нещо от типа на Copy Image Location или нещо подобно, за Internet Explorer единствения начин е - десен бутон -> Properties -> копираш това което е срещу Address (URL) ,по-просто от това не знам как може да се обясни....

за всеки случай, увери се, че снимката е качена на сайт, ако адреса е нещо от типа на C:\*****, значи не е там където ти трябва
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си