.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Контролните ....

Сега съм 8ми клас и се чудя ще има ли контролни на взетото от миналата година по всичко или само по БГ и математика.... и най-вече по химия?

Ако има значение училището, ще уча във ФСГ

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Я разгадай абревиатурата

Разбира се, че училището има значение!
    Ние не можем да знаем в твоето училище какво е положението!
    В моето имаме входни нива и по разказвателните предмети, и по езиците, не само по математика и БЕЛ, но по разказвателните предмети в повечето случаи оценките ни не се зачитат. Контролните се правят формално, а тези оценки могат да послужат само, ако в края на срока учителят се чуди какво да ти пише и... според зависи каква ти е била оценката от входното ниво, везните могат да се наклонят в едната или в другата посока.
    Ние дори правихме входно ниво в началото на 9-ти клас върху материал взет в 7-ми клас (в езикова гимназия съм)!

ФСГ - Финансово-стопанска гимназия може би?

ФСГ - Финансово-стопанска гимназия може би?
    Toчно

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да, благодаря за просветлението

Ами, зависи, както каза ^npocTo^a3^f^.
    Аз съм в езикова гимназия, 8ми клас се води подготвителен, което ще рече, че изучавахме единствено БеЛ, Математика, безброй много часове английски седмично, Музика, Изобразително изкуство и Физкултура. И едва в 9ти клас правихме входни върху материала от 7ми клас, но повечето от оценките бяха незадоволителни, затова не ни ги писаха или не бяха взети под внимание. Това е в ЕГ.
    При теб, обаче, е по-различно. Вероятно, ако изучавате разказвателни още в 8ми клас, ще имате входни.

Голям фен
    Eми ако си за 1 година там би трябвало да правите входни нива , защото учителите така си създават малко или много мнение за вас и да видят на какво ниво са знанията ви.

т'ва е няк'во икономи4еско у-ще явно и ще си у4ите вси4ко, не като в ЕГ дет' имат 30 4аса език на седм, БЕЛ и Мат за м/у другото..., дето и те са 'през просото' първата год особено

но не се шашкай толкова, у4ителите ще ви кажат, а и да има няк'ви входни, то те ще са или хипер елементарни, или просто ще ви пишат оценки, които няма да ги сметнат за края на срока...

е, у4ителите могат да се направят на строги и да се опитат да ви сплашат, ама т'ва са врели-некипели...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

В което и да е у-ще, и в който и да е клас, в началото на всяка година винаги си има входни по всичко.

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    В което и да е у-ще, и в който и да е клас, в началото на всяка година винаги си има входни по всичко.
    Долна лъжа!

нищо общо! ако някой у4ител иска пуска входно, а дори и да му наредят 'отгоре' пак може да не направи контр...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си