- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ?
idva mi ot 3 godini to4no kato po 4asovnik na 28 4islo sq mi podrani i mi doide na 18 ot kakvo se dulji tova![]()
Може да се дължи на 120236655 неща.
ami moje da nastapi promqna v perioda prez koito ti idva,kakto e stanalo pri tebe. Tazi promqna moje da se dulji na promqna v klimata,nqkakvi lekarstva,na stres i kup dr ne6ta. Ako ima6 nqkakvi samnqniq za ne6to lo6o po dobre se konsultirai s lekar![]()
=D> =D>Първоначално написано от eternity
ЖЕГАТА! е евентуално при4ината
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не се притеснявай, нали е станало веднъж.На мен доста често ми закъснява, но не мисля, че има проблем.Може да е от времето също.
moje da e ot 106574356 pri4ini oba4e nqmam nito nervi nito jelanie da ti gi izredq zatva sha ti kaja nai 4estite:
1.rezki promeni v klimata
2.stres
3.lekarstva
4.nqmash povodi za pritesnenie
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Moже и ако си качила някое килце.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
нз защо ти е така![]()
off...mn tap vapros..ot mn ne6ta moje da e i moq tva lqto poludq,ama kvo da sa prai![]()
оф, голяма работа станала..
има хиляда причини и въобще не ми се обяснява, защото явно просто ти е скучно и се чудиш къде да убиеш времето.
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от eternity
![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
na men obiknoveno pri stres mi podranqva taka 4e moje ot tova da e ili ako predishniq mesec si poprekalila s vitamin c-to i zaradi tova mi se e slu4valo
МОмиЧета ....голяма работа един цикъл...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от aragornslove
![]()
ти ни кажиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Кисело ли ти е гроздетоПървоначално написано от aragornslove
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
аз грозде нямамПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
имам семе,и ти 6те му определи6 вкуса..![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Няма място за тревоги. Не ти закъснява/подранява само на теб![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...