Здравейте!Дълго мислих и реших да ви споделя моята история,понеже виждам,че не мога да се правя сама
Ходих с едно момче 3 месеца.Всичко вървеше като по вода,докато един ден той дойде у дома и ми каза,че вече не ме обича и е по-добре да прекратим връзката си.Разплаках се пред него,а тои ми каза:"Е,поне ни беше весело,имахме си всичко ",тези негови думи много ме нараниха
След няколко дни си писал с една моя приятелка.Тя му обяснявала колко много е изгубил и,че едва ли някоя друга ще го обича така,както аз.Тогава тои и казал:"Започвам да се замислям дали направих грешка,че я оставих."
Откакто скъсахме мина 1 месец и няколко дни.Той сега е за 12 клас,а ходи със съседката ми,която завърши 6 клас.
На 11.08 си правих рождения ден и той беше там.Най добрата ми приятелка разговаряла с него.Тогава той и казал че връзката му с това момиче нямало да продължи още дълго време.Един вид накарала го да се замисли за това да тръгнем отново.А аз това го искам повече от всичко на света Наистина след разговора им изглеждаше много подтиснат.
Негови приятели също ми казват,че мисли за мен,но не зная дали да им се доверя,защото той с нищо не показва,че това е така
Въпросът ми е дали според вас има шанс да се съберем пак,или е по-добре да го забравя