.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами то аз казах ,че си мълча и не им казвам ,че ми е кофти ,защото и друг път съм изпадала в такава ситуация (подобна) и винаги е излизало ,че аз съм виновна (защото те са 2, аз съм една).Премислих го доста и си мисля ,че едната всъщност няма общо ,защото тя просто е отишла там ,където са я поканили.Другата пък не само ,че не ме покани ,ами и ми разправя ,че не може да отдели 1 час да се видим докато не замине и не се върне от морето .Само на мен ли ми звучи кофти?Бихте ли се разсърдили вие?Гледам ,че тука много ме нападат ,но си представете ,че сте с моя проблем.

Искам да подчертая дебело ,че излизаме често заедно и то не само като сме на училище!!Проблема според мен е точно това ,че са две и по една или друга причина се държат една за друга и не допускат външен човек (би трябвало вече да съм се имплантирала за 2 години,но явно е по-трудно),според тях пък проблема е в мен ,защото съм се преместила от друг град и нямам много приятели тука затова съм се вкопчила в тях....Нз честно казано.Как мислите?

Ами според мен и те и ти сте прави!И точно заради това трябва да се запознаваш с нови хора да завързваш нови приятелства иначе ще ти е още по кофти!
    Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...

Успокой се де,зарежи ги.Аз ако бях на твое място нямаше да ми пука!Била съм в подобна ситуация, но въобще не се занимаваx, просто продължих напред.]

Guest
    Ама как да ги завържа тия нови приятелства.Пък и вече съм свикнала с тях това са вече 2 години нон-стоп заедно.Отчаяна съм адски много

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pogovri s tqh bez da se pitesnqva6 ako ti se prismeqt ili ti se zaqdat ne im obra6tai vnimanie pak si ostanete pr kolkoto da si kazvate edno zdr i tva e ama ako te opreknat za ne6to po-dobre pomisli adli sa pravi i se zamisli dali gre6kata n ee v teb samata
    =D> \/

Guest
    Ами излизай с гаджето си!
    Намери си прятели в нета!И когато едната я няма ти не се връзвай веднага на другата откажи й и излез с приятелите които се надявам че дотогава ще си намериш!

Повече от фен
    Хъх,момиче..при тия 2-те не ти е мястото,повярвайми.Била съм в абсолютно същата ситуация,винаги пренебрегната и забравена.Зарежи ги,не ги търси и се опитай да си намериш нови приятели.Те само те използват,защото когато едната я няма,другата остава сама и трябва да иде при някой-при кого?при теб.
    Зарежи ги,няма смисъл.Аз го направих това и не съжалявам.Сега съм със супер приятели и приятели и съм доволна.Вярно е,че понякога те прецакват,но това е част от живота ни,споко.Успех занапред и да знаеш,че ти го казвам това от личен опит.
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

залях си клавиатурата с бира.... ЩЕ ГРЪМНЕ

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    си4ки са така,истински приятели няма!!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си