Ами то аз казах ,че си мълча и не им казвам ,че ми е кофти ,защото и друг път съм изпадала в такава ситуация (подобна) и винаги е излизало ,че аз съм виновна (защото те са 2, аз съм една).Премислих го доста и си мисля ,че едната всъщност няма общо ,защото тя просто е отишла там ,където са я поканили.Другата пък не само ,че не ме покани ,ами и ми разправя ,че не може да отдели 1 час да се видим докато не замине и не се върне от морето

.Само на мен ли ми звучи кофти?Бихте ли се разсърдили вие?Гледам ,че тука много ме нападат ,но си представете ,че сте с моя проблем.
Искам да подчертая дебело ,че излизаме често заедно и то не само като сме на училище!!Проблема според мен е точно това ,че са две и по една или друга причина се държат една за друга и не допускат външен човек (би трябвало вече да съм се имплантирала за 2 години,но явно е по-трудно),според тях пък проблема е в мен ,защото съм се преместила от друг град и нямам много приятели тука затова съм се вкопчила в тях....Нз честно казано.Как мислите?