- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво е петинг?
какво то4но представлява петинга?бях 4ела в едно списание 4е е когато мъж и жена са голи и мастурбират един друг.. без да правят ни6то друго?това ли е?и изоб6то съ6тествува ли понятието петинг?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
dokolkoto sum zapoznata su6testvuva takova ponqtie.....mislq 4e e kogat 2ma razgoleni du6i se zadovolqvat edin drug no nqma polov aktmai taka be6e
![]()
http://bg.wikipedia.org/wiki/Петинг
Погледни тук![]()
http://www.gotin-bg.com/index.php?id=43,75,0,0,1,0
Ето още по-подробно.![]()
мс![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
аз пък си мислех че представлята когато мъжът си вката петата в "женски полов орган"![]()
Първоначално написано от Уууу
![]()
![]()
омг.. представям си го.. хм...
малко странно
![]()
фистинг е да си пъхнеш ръката.. съвсем нормално. Трябва да се измисли и лакетинг и носинг и ушингПървоначално написано от monityY
Всичко трябва да се пробва
![]()
Първоначално написано от Тhe Beast
![]()
Напълно съгласна съм!![]()
Собственост на Canis_Dirus
тва съм аз по-горе. То фистинг тва онова добре само дето 1 приятел каза че е гледал клип дето някъв си обръсва главата (горната) и си я пъха в на жената "женския полов орган". Ся аз съм убеден че тва е невъзможно щот знам колко е голяма дупката, ама той вика че не е било фалшиво. Вие кво ще кажетеПървоначално написано от Тhe Beast
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Хах аз казвам да взема да ти го пратиПървоначално написано от Stopman
![]()
А по темата.. ами.. мисля, че при тииновете.. петинг е по добре.. от истински секс.. защото пак има удоволствие.. и няма никаква вероятност.. от зараза с разли болести.. и забременяване![]()
is my religion
еми зависи колко му е била голяма главата на тоя къде я е пъхнал...но пак ми звучи невъзможно
с отговора смятам темата за приключенаПървоначално написано от monityY
![]()
Демек френска си правят...69 така ли?!Първоначално написано от Анонимко
Че що не му викат 69 ами петинг![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!