- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче
Искам да попитам каква е разликата между духането и свирките ако въобще има такава моля да обясните четох форума и не видях никъде ако може на кратко да ми разясните.Моля без глупави коментари м/у другото момиче съм мерси предварително.
edno i su6to e.nqma razlika.![]()
i kva e razlikata .....![]()
Демек да му баеш на пишката тей ли...Първоначално написано от swords1010
Или да духаш,да се разхлади?!
Еднакво е!
На жените които лапат им викат духачки...
И от там е излязло това-ДУХАЙ!Както и свиркаджийки,но духачки е по-лесно за произнасяне!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
се едно е беПървоначално написано от swords1010
Fitness Forever
dyxane,svirka,kaval,lapane,oralna lubov....vse sinonimi sa -jargonni dymi prosto razli4nite xora go kazvat po razli4en na4in
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Taka e! Духане може да се ползва както за свирки,така и за минет,но между свирки и духане няма разлика!![]()
Az puk vinagi sum si mislela 4e e edno i su6toПървоначално написано от DIVINE_TIME
Kakvo e minet togava? (ne se zaiajdam.naistina ne znam kakva e razlikata
)
Минет е френската ... Орална любов,правена на момиче ...Първоначално написано от slun4ice
![]()
Наистина се обърках..Моля някой да дефинира гореспоменатите термини..
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Минет = лизане (орална любов)Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
свирки = предполагам знаеш какво е
духане = свирки и минет
![]()
![]()
![]()
Според мен е така!![]()
Ami i az taka znam.Togava kakvo e dyhane i svirka? Ne e li su6toto kato minet?Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Минет, се използва когато става въпрос за близане (ако мога тъка да се изразя). Срещал съм да се използва както за момичета, тъка и за момчета. "Свирката" попринцип се използва само за момчета, във тази техника вече се включват и ръцете, което я прави по-предпочитана, понеже чувството е по-силно.
А ква е разликата между минет и свирка?Първоначално написано от swords1010
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Някой ми беше казал, че на френски ”минет” означава ”малко женско коте”Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Boje izviniavai pro4ela sum mom4e vmesto momi4eПървоначално написано от DIVINE_TIME
Ami mersi za obiasnenieto.Az ne sum mn naiasno s jargonnite dymi v bulgarskia i vinagi sum si mislela 4e minet e svirka
![]()