- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс?–Забременяване
Ае и аз да пусна 1 тъп вапрос може ли се забременее Анално ?![]()
Fitness Forever
ей овцо мн си тъпа бе баси и тъпия въпрос сигурно и в устата ще забременееш
Ей мизерник 1-во на 1-во съм момче и 2-ро просто задавам тъп вапросПървоначално написано от Анонимко
![]()
Fitness Forever
Не може. Единствения начин е при вагинален секс, когато момчето свърши в момичето, а то е в овулация.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това сигурно е поредния необразован 12 годишен пикльо тръгнал да прави секс и то Анален.Момче преди да пускаш малумни теми в форуми вземи прочети малко литература,няма да ти навреди![]()
Първоначално написано от TIMEX
А ТИ НАПРАВО МЕ РАЗБИ!
ВСЕ ЕДНО ПРЕЗ ГЪЗА ДА РОДИШ![]()
![]()
![]()
ЩЕ МЕ УБИЕТЕ!!!
Едната си бръкнала в п*тката защото я досърбяло,ама правиля чекия на пича си и пита дали е бременна,друга вика,че гащите и били напоени със сперма дали ще забременее![]()
![]()
![]()
Вие сте БОЛНИ,хора...трябва ви лечение...
Ако не се спрете ще умра от смях![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
ХАХАХАХАХАХ...Първоначално написано от nikoletata
Това е бъзик нали,не ми казвай,че наистина си го мислиш![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
tctct awe ti na kolko si weПървоначално написано от TIMEX
![]()
molqte krysti deteto na men za6toto az ti kazvam radostnata novina 6te stava6 ba6taПървоначално написано от TIMEX
![]()
![]()
![]()
hahah e moje estestveno.....i posle momi4eto 6e rodi izvnanzemni...Първоначално написано от TIMEX
mojelo li da se zabramenee analno![]()
![]()
![]()
Че то тогава и мъжете 6тяха да раждат![]()
Единственото не6то което може да ти изкоЧи от задника се нариЧа ЛА..О!![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
за тва има хора дето се раждат и от други места![]()
i ne pie protivoza4atu4niПървоначално написано от Aleandra
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Kakво се чудиш,не виждаш ли,че се бъзикам?Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Ааааа е за какво говорим просто. И после дали не трябва часове по сексология в училищата. Нямам думи простоПървоначално написано от TIMEX
Да, може и после момичето трябва да внимава като ака, да не си изака бебето![]()
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
AHAHHAHAHAHAHAHAПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
phahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaa 6tom si mom4e 6to pita6 we da ne bi nqkoi ta e izpraskal na tumno i sq sa pritesnqva6 X_x
ЕЕе стига де това ме довърши![]()
![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!