.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Трявна

Не се маха....

Отново се наложи да пусна такава тема(подобна)
    Значи юни месец имах проблеми с бъбреците и ми предписаха да пия хапчета Роватинес. Добре, обаче от тях ми се появиха някакви бели неща по срамните устни. Понеже трябва да пия 20 дена тези хапчета, а 10 дена не, когато не ги пия, тези белите неща почти ги няма. Но сега птново почнах да пия хапчетата, и те пак се появиха. Казах на майка ми, а тя ми каза, че няма да ме заведе на гинеколог, и ми каза също да се мия с вода и сода. Но ефект няма Та искам да ви питам, някой знае ли какво може да е това, и най-важното как да ги махна?
    Благодаря предварително!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Град
    по света и унас после БТВ новините
    В упътването пише ли че е страничен ефект. Ако искаш иди до GP-то да му/и кажеш за проблема той вече ще те пренасочи

а защо майка ти не иска да те води на гинеколог????? Не е ли загрижена за здравето ти?

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    а защо майка ти не иска да те води на гинеколог????? Не е ли загрижена за здравето ти?
    Точно това се питам и аз...

Как така няма да ходиш на гинеколог? Като тя не иска да те заведе отиди сама. Здравето на първо място.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

exquisite
    Guest
    Mi spored men ima dva varanta:
    Ako tezi,,beli neshtichka'' te surbqt i ako lekarstvoto ti e antibiotik., tova moje da sa gubichki koito se poqvqvat vuv vseki sluchai na razlichno mqsto pri vseki.
    Drugiq variant e alergichna reakciq- moje da ne ponasqsh nqkoq sustavka,ti edva li shte znaesh tochno koq.
    Taka che otidi pri lichniq i mu obqsni,shtom si zabelqzala che kato gi piesh se poqvqvat ,znachi problema e sus sigurnost ot lekarstvoto taka che ne se pritesnqvai

Най -добре отиди на гинеколаог..и как майкати неще да те води ???
    Мечтите са безкрайни..

Град
    Трявна
    Ами най-добре кат ми свърши цикъла и да отида при личнич лекар
    П.С. Тя не ми е точно майка, а както се казва мащеха, може б иза тва. Но предполагам, ако говоря с тати, той ще ме заведе
    Мерси, че обърнахте внимание на темата и дадохте съвети :P
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Говори с баща си! Не позволявай заради нейната незаинтерисованост да ти се случи нещо ... Успех,дано не е сериозно!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като не ще да те заведе мащехата, отиваш самичка! Ако си под 18, няма да плащаш потребителска такса нито при личния, нито при гинеколога. Вземи си талон и иди при специалист. Трябват ти само парички за лекарствата. Никакви соди, никакви бабини деветини! Това са гениталии все пак!
    Успех!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си