.

Виж резултатите на анкетата: Koq ot dvete ni e eguistka?

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • tq

12 57,14%
  • az

9 42,86%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ako iskate moje da otgovorite na anketata

Голям фен
    Град
    sofiq
    mmm mi da imam si i az edna takava istoriika s hodih si s edin rado tq zavidq po4na da se mesi mi kofti slu4ei neznam

Град
    (: Русе :)
    Пише се егОистка, а не егУистка!!!
    А по темата не виждак къф и е проблема на твоята приятелка при положение че ТЯ Е СКЪСАЛА с него и сега си има друг приятел!!!
    So free

бе вие приятел знаете ли какво означава?! Най-добри приятелки ми били..апф
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

кажи и ... нека разбере каква е разликата м/у 2те ви

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    ako iskate moje da otgovorite na anketata
    и 2те си гледате собствените интереси, нищо срамно няма в това, стига да не прекалите(което не се е случило още, по моя преценка), но тя (Zuzanka_) се държи... ами като дете... честно казано не се изненадвам, че момчето е предпочело теб, гледайки само това и поведение...
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

kaji i i da ne ti se syrdi napravete troika tu v neiniq gyz tu v tvoq kfo po hubavo ot tfa fekaliite vi da se smesqt?????????moje i nekoq glista

im back for my crown... bitches$ss bow down

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    и двете сте егоистки...поделете си го бе хах абе кажи и кфо стаа и тоя да избере една от 2те ви,кфо е тфа 6е се праи на гъзар
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

бас държа,че вие не сте на повече от 13 г.,има още доста да се разочаровате от ''приятели'' и гаджета.
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

1. тя е тъпа лъжкиня
    2. ти си тъпа защото си и приятелка с нея...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    и двете сте егоистки...поделете си го бе хах абе кажи и кфо стаа и тоя да избере една от 2те ви,кфо е тфа 6е се праи на гъзар

zabavno e 4e mom4eto za koeto stava vypros se kazva moni a otnosno vuprosa ti mi toi si izbra mene i voob6te ne se prai na gyzar

оооФффффф я престанете момичета!Недейте така!Един ден ще скъсаш с него и тогава ще потърсиш приятелка,ще си сама,ще имаш нужда от помощ,ама тогава няма да я имаш!Защо не разберете(и двете)че не трябва да се карате за момчета!?

Трябваше да има и отговор на анкетата:

И двете.

Клик ми (:

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    оооФффффф я престанете момичета!Недейте така!Един ден ще скъсаш с него и тогава ще потърсиш приятелка,ще си сама,ще имаш нужда от помощ,ама тогава няма да я имаш!Защо не разберете(и двете)че не трябва да се карате за момчета!?

obqsni i go tq se rasurdi neznaino za6to cql den gadaq kfo tolko stanalo 4e tolkova se syrdi

Не се карайте,изпотрепете се...Какво толкова, тръгнала си с бившия и,харесвате се-много хубаво.Тя ще се посърди и ще и мине рано или късно.Вие тука го обърнахте на разни драми "никога няма да е същото.." дрън-дрън

Guest
    monityy da ti kaja az na teb 4e toi ve4e izbra LaDy^DaQnA no Zuzanka_ qvno ne q interesuva za nai dobrata i frendka kakto tq tvyrde6e pyk i nali pi6e6e 4e si imala gaje i 4e go obi4ala no nemoga da razbera za6to ne gi ostavq da sa 6tastlivi mi samo se syrdi i razvalq ne6tata i za6to za neq nai vajno e tq da e dobre pa dr-te da si gledat rabotata spored men edinstvenata eguistka tuk e Zuzanka_

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф и аз се скарах с една такава ,която не каза ,че го харесва ,а след това тръгна с него.Според мен ти си права ,а не тя

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    majete minavat i otminavat,no priqtelkite ostavat zavinagi
    kvo ste se sdarpali za toq?Na nego moje da mu e priqtno da razru6ava edno priqtelstvo..po dobre kasai s nego i se sdobrqvai s neq
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Zuzanka_
    Guest
    Nie se zdobrihme! a tez det mislqt 4e sam egoistka mn se lajat ne me poznavate prosto .bqh i ubidena za6toto me laga tolkova vreme ne za6toto 6te hodi s biv6iq mi !

Zuzanka_
    Guest
    i ako stava duma za izbirane toi izbra men no az skasah s nego !

Град
    i taka dvete momi4eta s sbobriha sled poredniq spunen serial v jivota im
    teksta 4etoha artistite:
    az-dani
    tq-zori
    i vie-pi4ovete ot foruma
    THE END!!!
    (modovete moje da zakliu4vat temata)

Zuzanka_
    Guest
    1. тя е тъпа лъжкиня
    2. ти си тъпа защото си и приятелка с нея... ei az ako sam lajkinq ti se pederas nito az nito tq sme izlagali ne6to nito pyk sme typi ! taka sme si izbrali i taka 6te byde ve4e nqma smisla da pi6ete komentari nie se zdobrihme !

Guest
    ами... искам да кажа на "Zuzanka_" че можеби "LaDy^DaQnA" не и е казала че се вижда с момчето защото е знаела че ще реагираш така... извинявай ама се държиш кат някво лапе сърдиш се за глупости кво... ти може да имаш 542718902748 гаджета и след като скъсате те нямат право да имат друга връзка ли.. пък дори да е с твоя приятелка.стегни се малко и помисли всъщност какво лошо е направила че да и се сърдиш

Guest
    ами... искам да кажа на "Zuzanka_" че можеби "LaDy^DaQnA" не и е казала че се вижда с момчето защото е знаела че ще реагираш така... извинявай ама се държиш кат някво лапе сърдиш се за глупости кво... ти може да имаш 542718902748 гаджета и след като скъсате те нямат право да имат друга връзка ли.. пък дори да е с твоя приятелка.стегни се малко и помисли всъщност какво лошо е направила че да и се сърдиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си