.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

От кои магазини купувате своите дрехи

ot koi magazini kupuvate svoite drehi ot butki butici vtora upotreba ili na ulicata ili kudeto i da e razkagete

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guest
    cent1ra..tam ot vseki magazin imam pone po edna derha

Guest
    ot pazara si zimam nai-obiknovenni drehi, mani gi tiq tapi magazini po centara

от магазини на средно ниво, ако си харесам нещо по скъпи4ко, ама по-рядко

ееее ся тъп вапрос имам шорти по 100 лева имам и по 10 от центара порпинцип може от адидас може от х2о може и от Нике от кадето доде кот ми хареса тфа копувам
    Fitness Forever

мии..от най-обикновени магазини...много пари за дрехи не хвърлям,но и от 2ра не си купувам : Р

emi prosto v taq tema trqq si povtorq mnenieto ot prednata....ta zna4i kupuvam tva,koeto mi haresa i ot koito magazin mi haresa....imam ne6ta za po 200lv imam i takiva za po 50...za men nqma zna4enie...vajnoto e drehata da mi haresva i da ne stane taka,4e posle celiq grad ima kato moite ne6ta,makar 4e za sq se e slu4valo vednaj,precakah se s edna ti6artka

Повече от фен

Re: ot koi magazini kupuvate svoite drehi

Ot vsqkade nezavisimo kakvo si tarsq
    glavnata,nqkoe zabutano magazin4e,targovski centrove ..prosto obikalqm navsqkade

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    мии..от най-обикновени магазини...много пари за дрехи не хвърлям,но и от 2ра не си купувам : Р
    И аз така

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    emi prosto v taq tema trqq si povtorq mnenieto ot prednata....ta zna4i kupuvam tva,koeto mi haresa i ot koito magazin mi haresa....imam ne6ta za po 200lv imam i takiva za po 50...za men nqma zna4enie...vajnoto e drehata da mi haresva i da ne stane taka,4e posle celiq grad ima kato moite ne6ta,makar 4e za sq se e slu4valo vednaj,precakah se s edna ti6artka
    и при мене е тка
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Guest
    понякога си взимам неща от обикновени магазини, но и обикалям по секънд хендове. няма къде другаде да намериш корсет за 2,50

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Chanel,Versace,Louis Vuitton,Armani,Jean Paul Gaultier,John Galliano...nai-veche pazaruvam prez net@ ili ot druga darjava,kato izkluchim Turciq i Kitai...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си