.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Email Server

Email Server

Искам да кажете как да си направя мейл сървър,( такъв в който потребителите да може да си правят e-mail). Просто дайте идеи и предложения. Ако някой е правил да сподели и така
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Град
    Middle of nowhere
    "как" не може да ти каже никой, поне аз не знам за шаблони като при форумите.... "с какво" вече е съвсем друг въпрос на който мога да дам отговор - abv.bg примерно ползва JSP и си е съвсем прилична поща... иначе може би някой скриптов език тип РНР ще свърши работа... казвам "може би" щото това далеч не е единственото нещо което трябва да знаеш за да почнеш да правиш мейл сървър.... всъшност "как" е най-малкия проблем, хостинга е по-големия според мен...
    ама и аз какво се занимавам, ясно е че нямаш ни най-малка представа от това което ти трябва щом изобщо си писъл тук такъв въпрос.... откажи се, и без това, това не е работа за 1 човек...
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

1во не съм един човек.
    2ро начинът ми е известен. Хостинга е проблема.
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

просто си намери хост
    host.bg

Град
    Middle of nowhere
    или ще се бръкнеш доста за хостинг или доста за интернет - да си наемеш сървър или твоето рс можеш да го направиш на сървър, за което трябва да си намериш подходящата програма, Apache сървърите май се водеха най-стабилни, но в тоя случай ще трябва да си го държиш включен 24/7 и със супер-връзка, сещаш се....

а щом само хостинга ти е проблема тогава защо питаш "как да си направя мейл сървър" ??
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си