- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Краси се казвам :P Ами харесвам името си \/
Йоана![]()
em kazvam se Lora i hi4 ne si haresvam imeto vinagi s1m si padala po rani stranni imena det ne sa harakterni za b1lgariq
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Иван
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Валя
толкоз изтрещях от нямане какво да правя, щом пиша в такава тема![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Kalin. haresvam si imeto
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
Казвам се Владимира ... мразя си името като почнат да ми викат "Владимирооо" ауу побеснявамили пък някой да почне да ми вика "Мира"...
Харесвам името Анна-Мария ма предпочитам да се казвам Кейра
\
/
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
az se kazvam Martina i mn si haresvam imeto na galeno mi kazvat Marti,Marta,Martinka,Martity i za dr sega ne se se6tam xixix :P
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Nikodim priqtno mi e
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Vui4o mi se kazva taka :P Rqdko sre6tano ime xixixi :PПървоначално написано от StAkE
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Теодора - като значение(божи дар) много ми харесва, предпочитам да ме наричат Теди ама има 2-3 които ме наричат по др начин който мразЯsize=12][/size]
Теофана...Странно и много рядко срещано име,ако има още някой във форума с моето име да се обади.Много ще се радвам да се запознаемЕмии понякога го харесвам,понякога не чак толкова..Проблема идва,когато трябва да се запозная с някой..Става нещо като "Теофана,приятно ми е " "
как,как се казваш??!!" "ТЕОфана
" "ъъъъ кааак
" "ТЕОФАНА ПО ДЯВОЛИТЕ
![]()
![]()
"
![]()
Anita
Haresvam si go za6toto vsi4ki mi vikat Ani a Anita ne me kefi mn mn ama..![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
mojto pak e veselka.az mn si go haresvam.mn mrazq kat mi kajat veselina ili vesela,a edin sau4enik mi vika vaska![]()
Аз се казвам Маринела,като малка много много не ми харесваше.Обаче сега много ама много си ми харесва,някак си рядко срещано и много готино име!![]()
![]()
![]()
Оп аз съм Михаела пр ми еМного си харесвам именцето аадски много даже
Много готинко ми звучи просто \
/
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
аз съм ВикиВсеки ме нарича както си иска : Пуфи , Бики , Викси , Клауче , писе (казват че приличам на котка
) , фъстък , джобно (щот съм нисичка) ииии тъй нататък
Избирайте си
Иначе си харесвам името , не е лошо. Има много други имена които ми харесват повече
Нооо от всичките...Габриела (Габи) би ми отивало най-много май
Само с него мога да си се представя.
![]()
Казвам се Елеонора.Приятно ми е. аресжам си името, не е често срещано , пък и звучи яко
![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
Десислава ми е името.. ами честно казано вече взех да си го харесвам ама преди изобщо..а иначе предпочитам да се казвам Елена
или Елена-Десислава и тоя варянт става хаха
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз се казвам Аннабел. Ем колкото до името не знам
. Приятелите ме наричат Bloo, Cookie, Копче
...
no relationship, no emotion, just sex..
РангелБай Ранге ми викат
![]()
Свилен се казвам бе...лъжа ви
we give it all.