.
Отговор в тема
Страница 11 от 77 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1903
    Краси се казвам :P Ами харесвам името си \/

Град
    У нас Си (=
    Йоана

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em kazvam se Lora i hi4 ne si haresvam imeto vinagi s1m si padala po rani stranni imena det ne sa harakterni za b1lgariq
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Иван

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Валя

толкоз изтрещях от нямане какво да правя, щом пиша в такава тема

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Фен
    Град
    Мелмак
    Kalin. haresvam si imeto
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимкИ в подписа!
    /забрана за позлване на такъв!

Казвам се Владимира ... мразя си името като почнат да ми викат "Владимирооо" ауу побеснявам или пък някой да почне да ми вика "Мира"... Харесвам името Анна-Мария ма предпочитам да се казвам Кейра \/
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

az se kazvam Martina i mn si haresvam imeto na galeno mi kazvat Marti,Marta,Martinka,Martity i za dr sega ne se se6tam xixix :P
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Аз съм Виктория и винаги съм харесвала името си

Ами казвам се Гергана...не си харесвам името..но няма как

Nikodim priqtno mi e
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Аз неси знам името

Цитирай Първоначално написано от StAkE
    Nikodim priqtno mi e
    Vui4o mi se kazva taka :P Rqdko sre6tano ime xixixi :P
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

Теодора - като значение(божи дар) много ми харесва, предпочитам да ме наричат Теди ама има 2-3 които ме наричат по др начин който мразЯ size=12][/size]

Петя
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Теофана...Странно и много рядко срещано име,ако има още някой във форума с моето име да се обади.Много ще се радвам да се запознаем Емии понякога го харесвам,понякога не чак толкова..Проблема идва,когато трябва да се запозная с някой..Става нещо като "Теофана,приятно ми е " " как,как се казваш??!!" "ТЕОфана " "ъъъъ кааак " "ТЕОФАНА ПО ДЯВОЛИТЕ "

Anita
    Haresvam si go za6toto vsi4ki mi vikat Ani a Anita ne me kefi mn mn ama..
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    mojto pak e veselka.az mn si go haresvam.mn mrazq kat mi kajat veselina ili vesela,a edin sau4enik mi vika vaska

Аз се казвам Маринела,като малка много много не ми харесваше.Обаче сега много ама много си ми харесва,някак си рядко срещано и много готино име!

Град
    Варна,морето...
    Оп аз съм Михаела пр ми е Много си харесвам именцето аадски много даже Много готинко ми звучи просто \/
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

аз съм Вики Всеки ме нарича както си иска : Пуфи , Бики , Викси , Клауче , писе (казват че приличам на котка ) , фъстък , джобно (щот съм нисичка) ииии тъй нататък Избирайте си Иначе си харесвам името , не е лошо. Има много други имена които ми харесват повече Нооо от всичките...Габриела (Габи) би ми отивало най-много май Само с него мога да си се представя.

Казвам се Елеонора.Приятно ми е . аресжам си името, не е често срещано , пък и звучи яко
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Десислава ми е името.. ами честно казано вече взех да си го харесвам ама преди изобщо.. а иначе предпочитам да се казвам Елена или Елена-Десислава и тоя варянт става хаха
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Аз се казвам Аннабел . Ем колкото до името не знам . Приятелите ме наричат Bloo, Cookie, Копче ...
    no relationship, no emotion, just sex..

Рангел Бай Ранге ми викат
    Свилен се казвам бе...лъжа ви
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си