- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Аз пък се казвам Русалина .... преди хич не го харесвах,защото не мога да казвам хубаво Р и хората все чуваха нещо от рода на Веселина...сега почнах да свиквам и ми харесва,защото е много странно.. накратко ми викат Ру,Лина или Роси :P
ХеЕеЙ ...Аз се казвам Мария и си харесвам името ... На галено ми викат МиМс , МиМе , МиМче , МиМкО и т.н.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislite 4e va6te imena sa stranni az se kazvam Diliqna 6antavo e ama me kefi.. i ne mislq da go promenqm![]()
a vpro4em priqtno mi e da se zapoznaemm...
![]()
![]()
natalia...ami hubavo mi e imeto zvu4no e no e malko kofti 6tot vseki me pita kak da ti vikam na galeno...i nz ko da im otgovorq![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Виктория...и си харесвам името Викс или Вики ми викат и по-лоши имена има така, че....![]()
ани именцето ми мн си ми хар наричат ме ани аничка анитка ии как ли не![]()
![]()
Виолина
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
az sym Plamena. Ponqkoga si go haresvam no predpo4itam da se kazvam Ana-Mariq ili Mariq-Magdalena![]()
Казвам се Гергана мн си харесвам имвто обаче кат ми каат геро ми иде да обия някоииначе ми викат герси или гери някои пат и герс
![]()
:P незнам мен мн си ме кефи
![]()
Пуснато на: Нед Окт 14, 2007 8:49 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами казвам се Гергана...не си харесвам името..но няма как
ем аз съм Петър.Харесвам си името горе-долу
Аз също се казвам Кремена и много си харесвам иметоПървоначално написано от krem4et0
![]()
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
Аз се казвам Габриела иии си харесвам името :P![]()
![]()
Аз съм Таня...приятно ми е![]()
Обичам си името...Обожавам когато ми казват Танче![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Невена ама последно време не ма кефи името ми...![]()
Валерия и не го харесвам особено.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Гергана.. банално и ме дразни вече
You are broken, I can fix you...
Свилен...отначало ме дразнеше, но си го заобичах![]()
we give it all.
Десислава..харесвам си името.![]()
What you give is what you get!
Казвам се ТЪПА ТИ Е ТЪПАТА ТЕМА !
Сузана >.<
Ужасно ее...
Мразя като ми кажат "Сузанооо" о0
Иначе Сузи ми викат на галено...
Звучи котешкоо... Ужасно е ^^