- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Аз пък се казвам Бетина и ги го обожавам !!!![]()
Аз,съм си аз !!!
Ми аз се казвам Диляна и ми викат Дид,Диди,Дидка,харесвам си уж името,ама винаги съм харесвала повече,например Лора,Ева,Ема,Мария.Винаги съм искала да се казвам Даниела,ама не се... жалко![]()
Златина се казвам...не ме кефи името ми тъпо е ...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
kazvam se maria i mn haresvam imety si![]()
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
аЗ сИ се Казвам Едгар а Темата ТИ Е ТЪПА
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Pamelamhm kefa si se a btw nqkoi da zn ot kude proizliza tfa ime i kakvo ozn ,ako izob6to ozn ne6to
![]()
![]()
Аз съм Цвета.. Нзм дали си го харесвам... Понякога да, понякога не... Мразя, когато ми кажат Цвето... Блах!
пак съм аз Мартин са каам ни бих казал че направо съм гордоста на България с тва име бих искал да се казвам Яни
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Казвам се Георги и много харесвам името сии според мене не само аз харесвам името си и много хора който се казват като мене
.
скоро имаш имеен деен.. блазее тииПървоначално написано от Pokemon Forever
![]()
Мечтите са безкрайни..
adashkeeeПървоначално написано от MoHuTo
I az mnogo si go hareswam
Казвам се Стилиян![]()
Dobromir
Super mnogo se radvam na imeto si, parvo, zashtoto e drevno slavqnsko ime, vtoro - mnogo rqdko se sreshta i treto - radva me zna4enieto mu - dobro i mir.
Τώρα είμαι καλά.
ЦветелинаХаресвам си го името,все пак си е мое.
Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза
Кристии си го харесвам особено много, защото има много известни личности с това име
![]()
![]()
Аз съм Марияи определено си харесвам името, макар че има един недостатък - много е разпространено
![]()
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
Аз се казвам Йоана ииии страшно много си го харесвам![]()
![]()
![]()
ами аз се казвам Благовест,неси харесвам името,бих предпочел да съм Кристиян...ама кои ли мее питал те наще се неми казват като прават нещо![]()
Ми Александра.Кефи ме именцето,само дет хич не ми харесва все да съм първи номер и мразя да ме наричат Сашка![]()
senza te la vita e' dolore...
Мария.Е как да не си го харесвам?![]()
az se kazvam Pamela... i ne go obi4am osobeno 6oto nqkoi mn burkat udarenieto![]()
![]()
![]()
![]()
"ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"