- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
ами казвам се Михаела но приятелите ми ... еми за тях съм си бебето и всичко произволно от бебе а нашите ми викат различно Миме, Мишииначе и аз не си харесвам името
Казвам се Милка...![]()
![]()
Бих искала да се казвам Микела, ама Милкаа мисля да пропусна...
Като навърша 18 ще си го сменя на Микела (ДОмингес)![]()
![]()
![]()
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
Яна се казвам, харесва ми много това име!Иначе ми викат Янче, Яне, Яничка и т.н.
![]()
Кристина,ами кефя се на името си,но попринцип рядко ме наричат Крисипредимно Кики или Мол
![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
аз се казвам Светлана и си харесвам името и името Даниела също мн ме кефи ! супер име имашПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
Пламен и си ми харесва защото идва от думата пламък![]()
Цветина ми е цялото, иначе на галено има много вариации- Цвети, Цуре, Цуци... и може да се каже че си го харесвам
Елица харесвам си името![]()
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
Дебора.. от време на време ме дразни, щото никой не може да ми го запомни![]()
Казвам се Георги и мразя името си искам да се казвам J.R.![]()
Аз съм Самуила. Общо-взето си харесвам името.
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии. :P
Калина..мии харесвам си го.На галено ми казват Кико, а пък мн се дразня като ми кажат Калинке или Клинче![]()
Мануела .. ahxha sichki mi vikat che e mn hubavo i po-rqdko sreshtano, koeto bilo int. ala bala .. amaa ne go nosq s tlkova golqma gordostama nqma nachin she obidq nashte ako kaja neshto
inache i az sm na momenti tu go haresvam tu mrazq
i takam :P
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
мии аз съм Маргарита..незнам дали си харесвам иметохахах абе става..ми на кратко ми казват - Маги..понякога Марги..ии има хора дето ми казват и "Мими" - от което се дразня щото няма нищо общо с името ми ддз..
иначе искам да се казвам Никол или найй-вече Кристина - мн ме радва тва имее..ии да ми казват Криси,Кикс,Криска ии тем подобни :P аз щях да се казвам точно така преди време де но ме кръстиха на другата ми баба и така..дълга и широка
![]()
Желязна Девица
мразя си името-Спаска![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Веселин, ходи ми на характера![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
Ирина - гадно име. Нещо не си го харесвам - Ирена звучи 100 пъти по хубаво, въпреки че е само 1 буква разлика.
На галено има 100 варианта , викали са ми Иринче , Иринке , Иче , Ирке , Ире , Инке ,Ина дори ..
Marina-ne si go haresvam![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
az se kazvam Iva i super mn si xaresvam imencetonai 4esto se obr16tat k1m men s Ive,Ivke,Ivche i t.n. Mn mrazq oba4e da da 4yq nqkoi da govori za mene i da vika "koi koi ivsity li?" tva go praqt mom4etata ot klasa mi s cel da ma draznqt
(Ne 4e se karame ne6to poprinip mn dobre se razbirame.Za 6tastie pove4eto sa mn gotini xora.)
![]()
Биляна.. обаче никой не ме нарича така... дори и в училище... всички даскали карат на Биби, а от моя клас ми казват Бу или Бибип.![]()
Биляна.. обаче никой не ме нарича така... дори и в училище... всички даскали карат на Биби, а от моя клас ми казват Бу или Бибип.![]()
Аз се казвам Елисавета,ми мразя си името,защото е мн дълго и някак си грубоОт друга страна пък ме кефи щото на галено ми казват ели,елс,еличка,а и е някво оригинално и мн рядко се среща,не съм чела всички страници,но мисля че срещнах само една адашка
Щях повече да се кефа ако се казвах Елизабет
![]()
Повече ми харесват имената като-Ива,Ивон/а,Александра,Силвия![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Stanislav ama mraza kat mi kajat cqloto kefime Slavi abe kefi si me imeto mi![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори