.
Отговор в тема
Страница 19 от 76 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1899

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    ами казвам се Михаела но приятелите ми ... еми за тях съм си бебето и всичко произволно от бебе а нашите ми викат различно Миме, Миши иначе и аз не си харесвам името

Град
    Ciampino - Italy

г-ца ДоминГеС

Казвам се Милка...
    Бих искала да се казвам Микела, ама Милкаа мисля да пропусна...
    Като навърша 18 ще си го сменя на Микела (ДОмингес)
    Couse you know your girlfriend wanna be me

Град
    някъде там...
    Яна се казвам, харесва ми много това име! Иначе ми викат Янче, Яне, Яничка и т.н.

Кристина,ами кефя се на името си,но попринцип рядко ме наричат Криси предимно Кики или Мол
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Даниела и аз го мразя ама няма как
    аз се казвам Светлана и си харесвам името и името Даниела също мн ме кефи ! супер име имаш

Пламен и си ми харесва защото идва от думата пламък

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цветина ми е цялото, иначе на галено има много вариации- Цвети, Цуре, Цуци... и може да се каже че си го харесвам

Елица харесвам си името
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Дебора.. от време на време ме дразни, щото никой не може да ми го запомни

Казвам се Георги и мразя името си искам да се казвам J.R.

Аз съм Самуила. Общо-взето си харесвам името.
    Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии. :P

Калина..мии харесвам си го.На галено ми казват Кико, а пък мн се дразня като ми кажат Калинке или Клинче

Мануела .. ahxha sichki mi vikat che e mn hubavo i po-rqdko sreshtano, koeto bilo int. ala bala .. amaa ne go nosq s tlkova golqma gordost ama nqma nachin she obidq nashte ako kaja neshto inache i az sm na momenti tu go haresvam tu mrazq i takam :P
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

мии аз съм Маргарита..незнам дали си харесвам името хахах абе става..ми на кратко ми казват - Маги..понякога Марги..ии има хора дето ми казват и "Мими" - от което се дразня щото няма нищо общо с името ми ддз.. иначе искам да се казвам Никол или найй-вече Кристина - мн ме радва тва имее..ии да ми казват Криси,Кикс,Криска ии тем подобни :P аз щях да се казвам точно така преди време де но ме кръстиха на другата ми баба и така..дълга и широка
    Желязна Девица

Град
    По света и у нас :)
    мразя си името-Спаска
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Веселин, ходи ми на характера
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ирина - гадно име. Нещо не си го харесвам - Ирена звучи 100 пъти по хубаво, въпреки че е само 1 буква разлика.
    На галено има 100 варианта , викали са ми Иринче , Иринке , Иче , Ирке , Ире , Инке ,Ина дори ..

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Marina-ne si go haresvam
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Варна
    az se kazvam Iva i super mn si xaresvam imenceto nai 4esto se obr16tat k1m men s Ive,Ivke,Ivche i t.n. Mn mrazq oba4e da da 4yq nqkoi da govori za mene i da vika "koi koi ivsity li?" tva go praqt mom4etata ot klasa mi s cel da ma draznqt (Ne 4e se karame ne6to poprinip mn dobre se razbirame.Za 6tastie pove4eto sa mn gotini xora.)

Биляна.. обаче никой не ме нарича така... дори и в училище... всички даскали карат на Биби, а от моя клас ми казват Бу или Бибип.

Биляна.. обаче никой не ме нарича така... дори и в училище... всички даскали карат на Биби, а от моя клас ми казват Бу или Бибип.

Град
    Sofiq
    Аз се казвам Елисавета,ми мразя си името,защото е мн дълго и някак си грубо От друга страна пък ме кефи щото на галено ми казват ели,елс,еличка,а и е някво оригинално и мн рядко се среща,не съм чела всички страници,но мисля че срещнах само една адашка Щях повече да се кефа ако се казвах Елизабет
    Повече ми харесват имената като-Ива,Ивон/а,Александра,Силвия
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Силвена се казвам харесвам си го
    <OJ>

Веселка,преди мама се е колебаела м/у Славея и Веселка и са я разубедили ;(((((

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Улицата
    Stanislav ama mraza kat mi kajat cqloto kefime Slavi abe kefi si me imeto mi
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си