- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Аз съм Мария (означава "силна", "постоянна") и много си го харесвам!![]()
Аз съм Даяна викат ми Диди или Деа...ама най-много мразя като ми викат ДидкаМалко трудно се изговаря...
Еми някои го харесват тва име...ама аз не знам дали да го харесвам
Много рядко се среща
ПП:Ако имам син ще се казва или Кристиан или Борислав
, ако имам дъщеря ще е Мелани или Ванина или Елизабет
![]()
Диана..нищо особено не е,ама си го харесвам.
I az taka, ama bez ednoto "n". Ti koga si praznuva6 imeniq den?Първоначално написано от mid_get
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Казвам се Диляна..на галено ми викат Дили!Много ме кефи името ми![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
айде и аз да се разпиша:
казвам се марина и си харесвам името макар че понякога ми измислят имена/за да ме дразнят/ като Марулка,Мъри,Мърка,Марка и т.н. което ме вбесява иначе мн си го харесвам името бе![]()
Кремена. Харесвам името си, но предпочитам да ми казват Креми или Кети. Щяла съм да се казвам Камелия, което повече ми харесва, ама.......Искам дъщеря Марина, ама нещо мъжа не е навит. За момче-Борислав-супер именце.
Кремена-имам 2 именни дни-на Цветница(тогава и празнувам) и на Петров ден(от Петър, което значи камък, оттам Кремък и Кремена). Него обаче не празнувам.
аз пък се казвам лилишне бе аз съм айшето
хая абе ся... фамилията ми е хаджитрънкина
![]()
и аз се казвам Йоанна и си харесвам името особено това че е с две ''н''Първоначално написано от flying_girl
също ми харесвам имената Никол,Катрин(а),А(Я)ниезе
Ема (:
и да харесвам го..
може би защото е лесно и повечето хора го помнят..
единствено не ми харесва,че сички ме мислят за еврейка..
но като че ли вече го преживях тва (:
Емиии, и ти ли се набута в тоя форум?Първоначално написано от Iowa
![]()
Аз се казвам Йоана. Ми, нито ме кефи, нито пък го мразя. Някак си не ме вълнува ... само, че някой ми пишат името "Юана" или "Йоанна", което ме кара да се замисля ... колко са тъпи просто.Наричат ме и Йони/ Йори/ Йо/ Йойо - все съкращения, които не ме радват. Та, за по-лесно ме наричайте Зигс.
![]()
Казвам се Петя,харесвам си името.Най-често ме наричат Пети,Пепи,Петинка..
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Казвам се Ралица и се кефя на името си.А иначе ми викат Рали,Ралка и т.н. и някой обръщения не ме кефят особено ама кво да се прави![]()
Аз съм с две имена-Ева-Кристина(на двете баби)![]()
Ама ми викат Криси.
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Аз също се казвам Радинаи много харесвам името си \
/ Иначе ме наричат Ади,Ради,Адинка
.. и аз както адашката по-горе мразя да се обръщат към мен с "Радино"
![]()
Аз съм Елена и си го харесвам ,но бих искала да се казвам Александра![]()
Гергана се казвам..не е лошо името, харесвам си го, само че не ми харесва това, че съм кръстена на дядо ми (Георги), защото той с нищо не е заслужил..Обръщат се към мене с Гери, Герс, Гигабайт (
), Герзи, Гигс..Мразя да ми викат "Герганооо.." или Гана..ауу направо настръхвам като ги чуя тея
![]()
Things will never be the same again
Александра е хубаво име... обаче да ти викат Сашка... УЖАС!!!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Познавам,много момичета,които се казват-Александра,но държат да им казват Сашка.Първоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Името ми е Алеандра. Харесва ми, защото не се среща често. Преди всички ми казваха Але, но сега съм Ани, измисли го бащата на приятеля ми и много ми допада.
А като сме тръгнали да казваме за децата- искам момиченце и ще го кръстя Теодора. Много красиво име.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Emi az se kazvam RaLica i ne me kefi osobeno...no kakvo da se pravi 6tqla sum da se kazvam Raq koeto mn pove4e mi haresva no v posledniq moment RALICAina4e haresvam imenata Vanesa,Meralii-Vanesa,Alex,Denica,Daqna,kristiqn,Orlin,Kristorfur .....
A nai mrazq da mi kazva6 RA6KEEE (puke) ina4e mi vikat Rali,Rali4ka,Ral4e,Ral ili Ralice...
emi i az sum Ralica i si go haresfam :PПървоначално написано от BaByLisS
.................