- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Казвам се Рая ама никой не ми вика по име попринцип в наща компания всеки си има прякор ..... ми кефи ма името:P
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
Казвам се Кристина и ми казват Криси,но аз лично не си харесвам много-много името.На някои им харесва,но на мен не особено.![]()
Ивайло
Харесвам си името, но мразя да ме наричат така.
Предпочитан Иво
АЗ се казвам Надежда ,приятелите ми казват Нади. Но 4есно казано това име не ми допада ,предпо4итам да се казвам Християна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....
Аз се казвам Георги .. но по принцип повечето фр ми викат Геш .. Геша .. а други Fr0 .. за по кратко ... Еми.. понякога си харесвам името понякога не ..
Миии ,казвам се Анна-Мария.... Преди ми беше доста странно ,но вече мн си харесвам името![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лили...Не го харесвам особено,но няма начин![]()
Казван се Димитър и изобщо не харесвам името си. По ми допада Мартин![]()
![]()
Анита.Не ми харесва особено много ама всички ми викат Ани и то си ми харесва![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ваня.харесвам го.![]()
Деница. Еми защо пък да не си го харесвам?На мен ми викат "Дена","Дено"
Аз ги карах така,защото много ме радва с това селско звучене ...
![]()
П.П. Да,знам,че съм болен мозък ...![]()
Каролина![]()
![]()
Афродита, но всички ми викат Афи![]()
и аз се казвам Кристина .. и аз си харесвам супер много иметоПървоначално написано от krisi_pisi
Ураааааа ... // пфф пак изперквам![]()
Аз съм Каролина и много го харесвамНе мразете имената си-все пак всяко име е красиво по собствен начин
![]()
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
Пламена се казвам, ама не си харесвам много името.![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Kazvam se XrisiDam samo Xrisi
shtqla sam da bada Xristo no sam se rodila momiche i reshili da me krastqt Xrisi.Imeto mi e gracko i oznachava zlato
Kato cqlo me kefi no kato se zapoznavam s nqkogo i kato kaja "priqtno mi e Xrisi" mi stava kofti shot sichki me mislqt za ligava prevzeta naduta i tn...
Daje posledno vreme kato se zapoznavam kazvam "priqtno mi e Xristina"
Казвам се Михаела,харесвам си името,Приятелите ми викатне обичам да ме наричат с цялото ми име)Михи,Мише,Миши :P ,Шуши,Мечо,Мишле,Мишке.. и т.н.
Ако бях се родила момче щяли да ме кръстят Марко. .![]()
ROCK
ON!
Аз съм Калина и хипер много ме нерви името ми..От малка..Иначе много ме кефи Йоана - така е щяло да се казвам ...
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
Юлиан малко е странно и повечето ми пишат името с ЮлиЯн и много се дразна.
Glory,Glory Manchester United!!!
Хубаво име.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Kazvam se Ivailo.
Haresvam imeto si, no mrazia da se obrashtat taka kam men.
Vsichki mi vikat Ivo.