- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Лидия приятно ми е..(ако има адашки да се обаждат
)
Лиде накратко![]()
![]()
is my religion
Ми Пламена съм азПо принцип френдовете си ми казват Плами или Пламси .. зависи , Ам аз опредлено си го харесвам
Плюс това Пламенна означава Буйна и Страстна.. c0oL \
/
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Нели съм аз![]()
Еми и аз съм Маринакато малка много си мразех името, 1) защото р-то ми е френско и много ме ебаваха, децата са жестоки хаха и 2) защото имаше там една песен"Марина, Марина, Марина..." която всички баби като се събираха се нареждаха в кръг около мен и ми я пееха. До ден днешен я мразя тая песен, но името си харесвам, р-то също
![]()
уф аз съм тва горе пак забраих да си вляза в профила, няа се повтаря :Р
Кристина...викат ми крис,криси,крисе,кики...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Ралица се казвам. И много си харесвам името!
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Марио се казвам азМного се кефя на името си щото е много рядко срещано оригинално а и просто съм си свикнал с него
![]()
![]()
Викат ми Мариате ( нз що ма тай си и остана
) А за имена на деца още не съм мислил ( там оставям аверката да мисли
)
Аз се казвам Александрина и си харесвам името.На галено ми викат Саня (и аз незнам защо) или Алекс
![]()
One love,One United!Red devils forever!
А и да - момиче съм![]()
Мерси!Първоначално написано от rad_ina_90
Дам,знам,че има цвете Ралица и винаги съм си празнувала имения ден на Цветница и адски мн се дразня като някой спори с мен,че няма такова цвете,щото и такива идиоти се намират.
![]()
мда има цвете Ралица - и една моя съученичка се казва Ралица и си празнува на Цветница![]()
One love,One United!Red devils forever!
А и да - момиче съм![]()
Аз се казвам Димитрия.. Но всеки ми вика по различен начин. Българите ми викат Димитрия, Диме/то. Американците Дима, Дим-Дим, Димитрия с ударение на края....Харесвам си името, но Виктория ми е любимото![]()
♥ ♥ ♥
С. М. Симеонов
мразя името си.. за първи път може би го казвам тук.. дори когато се запозная ме е срам от негоПървоначално написано от AFT
еми не го харесвам и това е... всички в семеиството ми го знаят...а ани идва от иоАНА.. и от там ани... кратко просто и ясно .. а и за щастие не се сещам за оригинала..
![]()
Казвам се Евгений и съм роден в Русия и затова родителите ми са решили да ме кръстат така.
Много си харесвам името.![]()
Истина еКод:Евгени(й) от гр. Eugenios - "благороден, благопристоен" - име на календарен светия![]()
![]()
![]()
Елена се казвам и си харесвам името
[b][i]Je t'aime au-del
МмМ и аз се казвам Даяна. Казват ми: Дая, Диди на кой как му паднеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Ти наистина много хубаво име имаш...Първоначално написано от Aleandra
Ако след време си имам момиченце бих го кръстила на теб!Харесва ми името ти много... :P \
/
М аз съм Ханна..и хич не си харесвам името..1.винаги ме питат дали съм българка или не 2. все измислят някви идиотщини дет се римуват с него 3. като се запозная с някой..трябва по 100 пъти да му повтарям как се казвам..и че НЕ СЪМ АННА![]()
Аз съм Гергана и не ми харесва особено. Кефя се да ми казват Гери, мн ме радва\
/
valq sum azi mi vikat vali4ka
e ot tva si namrazih imeto
![]()
.!.
Името ти е хубаво. И аз не харесвах преди време моето, защото звучи леко грубо, но вече почти нико не ми казва Кремена, а Креми или Кети. За това преодолях проблема с "тежкото име". А и по-важно е как ти казват от името ти!Първоначално написано от [b
Да де, сетих се, че затова ти викат Ани, но ... Аз си го харесвам името, но понякога (даже много често) ми се случва по 100 пъти да си повтарям името, когато се запозная с някого.Първоначално написано от [b
![]()
Fluffy^;pp, името ти е много хубаво. Харесва ми.![]()
Kazvam se Aleksandar I mnogo si se kefq na imeto![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Мария си казвам и си харесвам името![]()
Животът е адът описан в Библията!