.
Отговор в тема
Страница 4 от 77 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1903

Град
    Варна
    Лидия приятно ми е.. (ако има адашки да се обаждат )
    Лиде накратко
    is my religion

Ми Пламена съм аз По принцип френдовете си ми казват Плами или Пламси .. зависи , Ам аз опредлено си го харесвам Плюс това Пламенна означава Буйна и Страстна.. c0oL \/
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Guest
    Еми и аз съм Марина като малка много си мразех името, 1) защото р-то ми е френско и много ме ебаваха, децата са жестоки хаха и 2) защото имаше там една песен"Марина, Марина, Марина..." която всички баби като се събираха се нареждаха в кръг около мен и ми я пееха. До ден днешен я мразя тая песен, но името си харесвам, р-то също

Guest
    уф аз съм тва горе пак забраих да си вляза в профила, няа се повтаря :Р

Повече от фен
    Кристина...викат ми крис,криси,крисе,кики...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Ралица се казвам. И много си харесвам името!
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

HePeaJIeH93
    Guest
    Марио се казвам аз Много се кефя на името си щото е много рядко срещано оригинално а и просто съм си свикнал с него Викат ми Мариате ( нз що ма тай си и остана ) А за имена на деца още не съм мислил ( там оставям аверката да мисли )

Аз се казвам Александрина и си харесвам името.На галено ми викат Саня (и аз незнам защо ) или Алекс
    One love,One United!Red devils forever!

А и да - момиче съм

Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Казвам се Ралица и се кефя на името си.А иначе ми викат Рали,Ралка и т.н. и някой обръщения не ме кефят особено ама кво да се прави
    имаш страшно хубаво име,знаеш ли че има такова цвете ,, ралица ,, ?

btw- леля ми се казва така
    Мерси! Дам,знам,че има цвете Ралица и винаги съм си празнувала имения ден на Цветница и адски мн се дразня като някой спори с мен,че няма такова цвете,щото и такива идиоти се намират.

мда има цвете Ралица - и една моя съученичка се казва Ралица и си празнува на Цветница
    One love,One United!Red devils forever!

А и да - момиче съм

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз се казвам Димитрия.. Но всеки ми вика по различен начин. Българите ми викат Димитрия, Диме/то. Американците Дима, Дим-Дим, Димитрия с ударение на края....Харесвам си името, но Виктория ми е любимото
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]Йоана .. или на кратко както почти повечето хора в интернет пространството ме знаят - Ани
    Ъ? И аз се казвам Йоана, но не мога да си представя да ме наричат така. Къде е Йоана, къде е Ани ... не знам .. както и да е, прекалих с ябълките днес.
    мразя името си.. за първи път може би го казвам тук.. дори когато се запозная ме е срам от него еми не го харесвам и това е... всички в семеиството ми го знаят...а ани идва от иоАНА.. и от там ани... кратко просто и ясно .. а и за щастие не се сещам за оригинала..

SummerBreeze
    Guest
    Казвам се Евгений и съм роден в Русия и затова родителите ми са решили да ме кръстат така.
    Много си харесвам името.

Код:
    Евгени(й) от гр. Eugenios - "благороден, благопристоен" - име на календарен светия
    Истина е

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Елена се казвам и си харесвам името
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз съм Даяна викат ми Диди или Деа...ама най-много мразя като ми викат Дидка Малко трудно се изговаря... Еми някои го харесват тва име...ама аз не знам дали да го харесвам Много рядко се среща ПП:Ако имам син ще се казва или Кристиан или Борислав , ако имам дъщеря ще е Мелани или Ванина или Елизабет
    МмМ и аз се казвам Даяна. Казват ми: Дая, Диди на кой как му падне

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Името ми е Алеандра. Харесва ми, защото не се среща често. Преди всички ми казваха Але, но сега съм Ани, измисли го бащата на приятеля ми и много ми допада.
    А като сме тръгнали да казваме за децата- искам момиченце и ще го кръстя Теодора. Много красиво име.
    Ти наистина много хубаво име имаш...
    Ако след време си имам момиченце бих го кръстила на теб! Харесва ми името ти много... :P \/

Град
    Пловдив
    М аз съм Ханна..и хич не си харесвам името..1.винаги ме питат дали съм българка или не 2. все измислят някви идиотщини дет се римуват с него 3. като се запозная с някой..трябва по 100 пъти да му повтарям как се казвам..и че НЕ СЪМ АННА

Guest
    Аз съм Гергана и не ми харесва особено. Кефя се да ми казват Гери, мн ме радва \/

Град
    Непостоянно
    valq sum az i mi vikat vali4ka e ot tva si namrazih imeto
    .!.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    a[N]D[i]T[k]a]
    a[N]D[i]T[k]a]Йоана .. или на кратко както почти повечето хора в интернет пространството ме знаят - Ани
    Ъ? И аз се казвам Йоана, но не мога да си представя да ме наричат така. Къде е Йоана, къде е Ани ... не знам .. както и да е, прекалих с ябълките днес.
    мразя името си.. за първи път може би го казвам тук.. дори когато се запозная ме е срам от него еми не го харесвам и това е... всички в семеиството ми го знаят...а ани идва от иоАНА.. и от там ани... кратко просто и ясно .. а и за щастие не се сещам за оригинала..
    Името ти е хубаво. И аз не харесвах преди време моето, защото звучи леко грубо, но вече почти нико не ми казва Кремена, а Креми или Кети. За това преодолях проблема с "тежкото име". А и по-важно е как ти казват от името ти!

Град
    40 Miles from the Sun
    a[N]D[i]T[k]a]
    Да де, сетих се, че затова ти викат Ани, но ... Аз си го харесвам името, но понякога (даже много често) ми се случва по 100 пъти да си повтарям името, когато се запозная с някого.
    Fluffy^;pp, името ти е много хубаво. Харесва ми.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Kazvam se Aleksandar I mnogo si se kefq na imeto
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мария си казвам и си харесвам името

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си