- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Милена се казвам...мии кефи си ме името мино предпочитам накратко Мими
![]()
Казвам се Ачо![]()
мноо ме радва
![]()
![]()
![]()
:P
=]
Любомир
Все ми е тая ...
Борислав...не искам друго...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Дияна.. харесвам си го долу-горе, но бих искала да се казвам Поликсена или Летисия
![]()
![]()
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Детелина.. Харесвам си името, но има какво да се иска от това как да ми викат на галено.. някои хора просто не разбират![]()
Името ми е Даниел и си го харесвам. SO GTFO!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от epss
Имаш бая изчанчен вкус
![]()
Мисля ,че на всички им е ясно аз как се казвамЗа кьоравите > казвам се Вероника :P Много си харесвам името и не желая да го сменям. Сестра ми се казва Виктория - и нейното име много харесвам
![]()
А мойте сополи харесваш ли ги?![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Росина![]()
![]()
Георги
Казвам се Десислава, харесвам си името. Викат ми Деси, Десинка, Десинце, понякога и Славина, Диди, обаче много се нервя как ме нарича баба ми-Денка (звучи ми като Пенка). Иначе няма да откажа да се казвам и Виктория, Вероника или Деница. Харесва ми и Славина и се кефя, като ме наричат така. Ако имам момиче някой ден ще го кръстя с някои от имената, които споменах горе. А ако имам момче със сигурност ще е Пламен!!! Много ми харесва. Ако мъжа ми не е съгласен да е Пламен ще го убия![]()
![]()
![]()
Радослав и честно казано не ме радва многог,но така е нямам друго![]()
![]()
![]()
Джапанка![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Аз съм Гинка и си го харесвам името![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
хей и аз сам мария мн си ме кефииПървоначално написано от dream_girl_13
![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
а аз си мислех че си чехъл...Първоначално написано от Irenchety
![]()
Ивелина
Александър се казвамХаресвам си името ,на гръцки ,ако не се лъжа означава "закрилник на мъжете"
![]()
![]()