- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Ралица .. горе долу го харесвам ама буквата "ц" ме дразни![]()
![]()
Не бих го променяла май ..![]()
Николай ^^
Everything it`s possible !
Ихаа, любимото ми име <3Първоначално написано от skinny
Иначе аз съм Кристина. Мразя ако някой ми каже "Кристино"Хубаво си е именцето, но лошото е, че не мога да казвам "р" като хората и затова мразя да ме питат как се казвам
Харесва ми това, че името не е типично българско, и ако някой от Англия например ме пита как се казвам, си знам транскрипцията и той знае как се произнася
![]()
Казвам се Теодора,но ми викат Теди.Галеното име го харесвам,ама цялото много ме дразни.![]()
И аз съм Теодора и много си го харесвам - от гръцки означава дар от бога. На галено обичам да ме наричат Тери рядко Теди.![]()
Аз пък съм Божидар и на български означава дар от богаПървоначално написано от terrrs
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
уоУ супер якоПървоначално написано от MyAll
идвете имена са страшнии
иначе с кое име повече се представяш?
мен повече ме кефка ванеса..
![]()
Харесвам си името - Виктория.
Пам . .
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ина.. с едно 'н'. Ако беше с две повече щях да го харесвам
. Иначе става долу-горе
![]()
Борислав - щях да го харесвам, ако беше само Боби..![]()
Александър,Сашо ме кефи повече![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Мартина - преди не го харесвах, но сега много си ми харесва.Само много мразя някой като ми вика "Мартиноо", а много ми харесва "Мартинче". Най-често ми викат Марти.
![]()
Иначе ако съм била мъжко съм щяла да съм Александър - пак ми харесва :P
Аз се казвам Анелия. Приятелите ми викат Ани, Анс.. харесвам си името![]()
Казвам се Паоло ,и аз преди не си харесвах името ама започна да ме кефи не знам защо .. викат ми павлинчо или пафка или някви такива ..Ама някой като се изреве по коридора в даскалото " ПаУлооооооооо....." направо откачаам
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Памела.
Това име адски не го харесвам.Едно ми е такова никаквоКато ми извикат Памелооо ми е едно гурбо,като ми извикат Пами ми е едно лигаво.Грр
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Вавиан - обожавам го защото има много Вивиани но друга Вавиан/а не съм срещала.