- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
![]()
Аз пък Златимир. Мн е тъпо т'ва име ..![]()
![]()
![]()
^^ Що пък да е гадно?!![]()
Иначе Паоло - ебахти якото име. Трябва много да се кефиш, рядко се среща. Пфу бахти якото.Или пък Божидар някой дето беше казал - и това е яко име. Какво се оплаквате, всички издокарани с яките имена.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
точно заради такива коментари почна ме кефи името ...
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първо съм се казвала Елвира - не ми харесва. Когато съм навършила годинка са ме прекръстили на Сабина - и това не ми харесва.![]()
Името "Синди" ме радва най-много.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Казвам се Александрина и си харесвам името.Приятелите,та дори и учителите ме наричат Инка,Инче,обаче бфф-то ми като ми каже АЛЕКСАНДРИНООО и полудявам :@ Сашка също мразя,ужас!![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Памела ами става но все пак бих предпочела да се казвам Никол![]()
Александра се казвам и си обожавам иметоо.Наричат ме Алекс. Кефи ме не е някфо умалително лигаво.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Не, не как няма да се кефиш на името си .. майкоо, невероятно е. Аз не ти правя четки, съвсем сериозно говоря. Ако имам момче бих го кръстила така или Антонио. Ха![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Казвам се ДиянаДа, харесвам си името
На галено ми казват Дидии :P
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Аз имам приятелка Елвира и всички и викат : Ели ,ЕкоПървоначално написано от onestar
на бъзиче ,но на нея и харесва дори и Еко да и викат
..
По-добре да беше останала Елвира .
МартинаХаресва ми :P
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Ми аз се казвам Елена.Не е лошо,ама можеше маалко по-оригинално![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Елица. Ммм, става.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
На мене някой като ми каже Инкее направо откачам много мразя ;ддПървоначално написано от IncHeTy
ПП: Ина се казвам ;д
Деница се казвам. Еми.. харесвам го, ама не чак толкова много. Иначе всички ми казват на галено Дени.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Казвам се Христалина (странно а)и не го харесвам
♥ I love music ♥
Казвам се Мишел,ма почти никой не ми вика така
Викат ми Миша,Миши,Мишету
много си го харесвам
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Аз съм горд носител на френското име Никола'(ударението е на "а"-то ако не сте го видели)-ако сте чували името на френския президент Никола' Съркози(адаша)знаете как се произнася.Името си ме кефи страшно много ама ме дразни като го бъркат с Никола(без ударение)ама вече почти не ми прави впечатление.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Не казвам!![]()
Надежда-не си го харесвам особено,пък и никой не ми вика така.Казват ми-Надя ,Наде,Нади,Над,а най-много мразя някоя ,като се изцепи-Надкеее:супер селско ми звучи
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.