- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Калоянчоо![]()
Даниела
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз съм Вероника и си харесвам името. На галено ми казват Рони, Ронка, Ро, Вери и как ли още не![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Имам една бивша съученичка, която също се казва Вероника, и й викат Рони, а ние й викаме Рони КолманПървоначално написано от ronzss
![]()
![]()
Казвам се Йордан. Може да се каже, че си харесвам името![]()
В акта ми за раждане пише Мариела защото едната ми баба е Мария другата Елена и нашите решили да съм средна работаама аз това име изобщо не го трая като малка исках да ми викат Аче(много реклами гледах) и само на това име отговарях,а сега нося само на едната баба Мария и навсякъде в бележници и такива си се пиша Мария
и даа много ми харесва
![]()
Гергана.. но повече ми харесват Денислава или Кристианна.![]()
Кристина но не го харесвамбих се кръстила Мария, Яна или Анна
аз се казвам Стилиян но ми викат Стичи![]()
и си харесвам името
![]()
![]()
![]()
![]()
Антон
Много моля да се отбележи, че G точката на жената е на края на думата shopping
Казвам се Анелия харесвам си името освин когато ми казват Нели иначе ми викат Ани :D :-P
Милена - мразя го,но ми викат мимс - тфа ми харесва ;д мразя да ми викат милена![]()
казвам се Весела и не се харесвам името![]()
Радостина-понякога ми харесва понякога не...
на кратко ми викат Тина,Тинто,Радо,Радост,Радо стче
Памела / Пеми, Пем ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Албена се казвам и аз си мразя името, ама няма начининаче бих искала да се казвам Габриела, Виктория, Анджела или Катрин.
Хора много , Човеци малко !
Аз съм Карина. Харесвам гоказват ми Кари,Кар,Карс(и), Капи (cappy), Карюша и кариалейка (последните две само в моменти на лигавене) ии тка... по едно време бях гугутка ама тва е др въпрос
![]()
ако имам дъщеричка искам да я кръстя Рая,Лея, Лара, Ема, Бела (не заради филма здрач!!!), Ина ... нз нещо кратко и неразпространено
а сестра ми се казва Александра и аз хич не го харесвам тва име.бабите й казват АЛЯ.. блах стомаха ми се свива като го чуя тва... иначе ние й казваме Аленка![]()
Казвам се Даниела...харесвам си името макар че не бих избрала точно него,но не се оплаквам.Викат ми Дани..Дидо и рядко Диде![]()
:P
Ивета![]()
Казвам се Любомир, приятелите ме наричат Любо...и да, харесвам името си![]()
НаталияДа харесвам си името .. Наричат ме: Нати, Натх ..
Мразя да ми викат Нато
![]()