- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Петър , не го харесвам особено ..
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Казвам се Йоана и много си го харесвам![]()
+1 и аз такаПървоначално написано от BrookeWhitneyHogan
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Как се казвате..? Габриела
Харесвате ли името си../ако не го харесвате как бихте искали да се казвате/? Не особеноо,но не знам как бих искала да се казвам, ако имах възможност да го сменя![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Повечето, дето са писали, че си харесват имената, са им ужасни.
По темата-Златина се казвам и си го мразя откакто се помня.Не бих го сменила, щото е разправия и щото съм свикнала така да ми викат, само по тези причини.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Казвам се Емма. Харесвам го, ама не многоМного мразя да ми пишат шмето и 1 м
![]()
Симона се казвам и си го харесвам..
Ако можеш да го си ги сменя сигурно щях да съм Сара..![]()
Симеон се казвам и горе-долу си харесвам името. Няма как…![]()
...
hii... Казвам се Тамара. Като бях по-малка въобще не си харесвах името, понеже звучи много твърдо и грубо. После обаче много го харесах. Руско е. Интересното е, че първото ми име е руско, презимето е еврейско, а фамилията ми е турска... А съм си чиста българка..На кратко ми викат Тами (много си го харесвам)
и Маи (идва от Мари - ТаМАРА, но като малка не съм могла да казвам ,,р'' и съм го произнасяла Маи.. така си е останало. Така ми викат само най-близки роднини.)
![]()
Много ти е хубаво името, на мен това ми е едно от любимите женски имена. Аз се казвам Надежда, ама и мен не ме кефи... много ми е грубо някак и ме дразни. Винаги съм искала да се казвам Марина.Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Здравейте!Казвам се Гергана и преди не си харесвах името,ама наскоро изведнъж много започнах да си го харесвамПреди исках да се казвам Марина или Елена,ама сега Гергана си ми харесва
![]()
Казвам се Вероника.Ненавиждам името си бих искала да се казвам Симона или Виктория, но Симона се казва сестра ми, а Виктория много близка приятелка..
Казвам се Рая..мии харесвамм си иметоо .. но мн мразя да ми викат РАЙОО.. аа обичам да ми викатт .. Райчее..![]()
Вилина.. не го харесвам ;д
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Йоана. Харесвам го. Не е най-хубавото име, но са може ли да ме кръстят Веселина![]()
![]()
![]()
I understand. I just don`t care !:P
Казвам се Николета и много си харесвам името (макар че много харесвам и българските имена де)