- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Казвам се Деница. Харесвам си го, но повече ми харесва Денислава.![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
С право си го харесваш. Това е най-хубавото българско мъжко име.Първоначално написано от swords1010
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Казвам се Божидар. Името ми не е кой знае колко хубаво, но въпреки това си го харесвам и не бих го сменил. Викат ми Боби, Бобо, Бобчо и все такива.... :Д
Надежда , приятно ми е.
всичките ми близки се прехласват по това ми имеама аз не съм му почитателка
мн дълго ми се види
но ме радва причината да ме кръстят така: за баща ми брака с мама му е 3ти (лудост а?) ,а за нея е 2ри и двамата имат по едно момче от първия и аз като съм са пръкнала момиче и мама решила че ще е хубаво да се казвам така(като НАДЕЖДАТА им за щастлив семеен живот)
викат ми наде, надинце, принцеске(един вид мързеланоу мн си разглезена) и котенце(щото сестра ми е мишката)![]()
![]()
![]()
,,Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.,,
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
Лили. Харесвам го. И, честно казано, не съм срещала други момичета със същото име, поне за сега.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Лили, приятно ми е.Първоначално написано от MissArrogance
![]()
Наистина. И аз си харесвам името.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Елеонора... Харесвам го, стига да не ми го съкращават на Ели, предпочитам да ми викат Нора![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Казвам се Петър, и не си харесвам името Предпочитам Даниел или Ерик, но няма начин просто.Трябва да го сменя, но нашите не ш съгласие с мен.![]()
Казвам се Петър, и не си харесвам името Предпочитам Даниел или Ерик, но няма начин просто.Трябва да го сменя, но нашите не ш съгласие с мен.![]()
Първоначално написано от !vEt0
И аз се казвам Ивелина , адашке :P Харесвам си го , ама да ми викат - Иве , Ивче , Ивка , ИвиНо съм щяла да се казвам Калина
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Казвам се Поля харесвам си името. Преди исках да се казвам Анн.
Май нямам адашки в форума![]()
Аз съм Мартини си харесвам името
![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Аз съм Милена, харесвам си го, особено като ми викат Мимчо![]()
Бих искала да се казвам НИКОЛ
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Не казвам!!
Рая.. иначе съм щяла да се казвам Раяна... ;д добре че сестра ми се е намесила ;д
<3 The Vampire Diaries <3
Айлин, не го харесвам особено, защото попринцип това име не е българско, а аз съм 100% българка!!!![]()
Бих искала да се казвам Нора или Анелия.
как може да не си харесваш името ?Първоначално написано от association
![]()
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
“Never sneak up on a vampire.”
Десислава, нещо не си го харесвам 'щото не мога да си го казвам като хората![]()
![]()
Тереза. Харесвам го
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Матю Спасов. За приятели и т.н. просто Мат![]()
Да, знам, изключително необичайно име, но майка ми е американка, баща ми е българинИначе си го харесвам.
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм