.
Отговор в тема
Страница 7 от 76 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1899

Hybrid View

Аз Се КаЗвАм Мария
    МмМ ХаРеСвАм Си ИмЕтО , ВъПрЕкИ 4е Ми Се ИсКа Да Се КаЗвАм и АлЕкСаНдРа
    Make Some Noise ... ;]]]

Аз съм Пламена , харесвам си името

egret
    Guest
    az se kazva Eva i mnogo si haresvam imeto.

Светлана. Дразня се като ми кажат Сисо или Сиса ама така ми викат съответно баща ми и майка ми само Иначе ми става суперско като приятеля ми ми каже Сиска или Сисито.... лигаво е ама кефя се, не си се представям с друго име

а по принцип Светлана, светослава, Светльо, Светослав кога имат имен ден аз лично не знам да имаме

Guest
    Аз съм Диляна . Не е лошо , но ми създава трудности , защото живея в чужбина . Ако се опитат да кажат Диляна излиза винаги Дилана , а и повечето германци изобщо не могат да го запомнят .Затова се примирявам с Дана , Яна , Дияна или там кой както го чул и разбрал .... За своето дете 100 % ще избера 'интернационално' име , с което да не се черви като мен когато новият учител проверява класа и чете имената

Фен
    Град
    вкъщи
    Казвам се Яна - харесвам си името много
    Откъм интернационалност го докарвам долу-горе, понеже само славяните и някои от тия по-северните, шведи, норвежци, финландци и прочие го имат

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Аз се казвам Мадлен. Преди не си харесвах името, защото може да се използва и за момче.Сега обаче си го обожавам. Не е много често срещано и на приятелите им беше трудно да измислят галено именце.Сега ми викат Мац...
    Тука заговорихме за имената на деца.Ако имам момиче съм решила да го кръстя Ивон или Ирен... Страшно много ми харесват тези имена...
    Познавам две момичета, които са с твоето име.На едната й казват Мади а на другата й казват Мани (мн сладко галено име).Името ти е много готинко

Аз съм Християн.Ми не мога да кажа че съм лудо влюбен в името си но не мога да кажа че е и лошо.Не знам има и по-хубави има и по-лоши.Кръстен съм на дядо миХристо но от какъв зор майка ми е измислила тая изгъзица Християн..не знам
    МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО

Габриела,приятно ми е Да-харесвам името си.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Евгения . Не си го харесвам особенно,но никога не бих си го сменила,за друго.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

ами казвам се Елитца и на мене ми харесва името

Guest
    Kazvam se Agnesa, mn si haresvam imeto

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    6то бе,може6 да се прекръсти6... аз съм моника,не си харесвам името,искам да се казвам КАМЕЛИЯ или АДРИАНА,АЛЕКСАНДРА,ДЕСИ СЛАВА, тия именца ме радват
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

BalcK-Ros3
    Guest
    kazvam se Rozaliq..mraq si imeto!Na galeno mi vika Rozi ili Rozichka..iskam da se kazvam Raq ili Aleksandra

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    ами....цялото ми име е Галина......дали го харесвам или не няма голямо значение не зависи от мен
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Десислава...Деси-ми харесвам си го
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Даяна - уф как го мразя туй име!!

кетиии,малко лигаво..кво да се правии
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Mariq-haresvam si go
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Аз се казвам Юлиян и ми викат Юлката,Юли,гаджето ми вика Юлчо ама много си кефя името!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Anita i mi kazvat Ani mn si me kefi samo nqkoi kato mi kaje Anito mn se draznq

Голям фен Аватара на Ice
    Казвам се Анна и не си харесвам особено името
    Everything happens for a reason..

kazvam se An4o i neme kefi ... iskam da se kaam ivailo ili ne6to ot toq sort

kazvam se alexandra i si haresvam imeto. nagaleno-sandra, alex, anq, sandi...ama ne mi haresva sashka, sashe..svarzvam go sas sashka vaseva
    I'm not perfect, but I'm impressive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си