- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Аз Се КаЗвАм Мария![]()
![]()
![]()
МмМ ХаРеСвАм Си ИмЕтО , ВъПрЕкИ 4е Ми Се ИсКа Да Се КаЗвАм и АлЕкСаНдРа![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Аз съм Пламена , харесвам си името![]()
az se kazva Eva i mnogo si haresvam imeto.![]()
![]()
Светлана. Дразня се като ми кажат Сисо или Сиса ама така ми викат съответно баща ми и майка ми самоИначе ми става суперско като приятеля ми ми каже Сиска или Сисито.... лигаво е ама
кефя се, не си се представям с друго име
а по принцип Светлана, светослава, Светльо, Светослав кога имат имен деназ лично не знам да имаме
![]()
Аз съм Диляна . Не е лошо , но ми създава трудности , защото живея в чужбина . Ако се опитат да кажат Диляна излиза винаги Дилана , а и повечето германци изобщо не могат да го запомнят .Затова се примирявам с Дана , Яна , Дияна или там кой както го чул и разбрал .... За своето дете 100 % ще избера 'интернационално' име , с което да не се черви като мен когато новият учител проверява класа и чете имената![]()
Казвам се Яна - харесвам си името много![]()
Откъм интернационалност го докарвам долу-горе, понеже само славяните и някои от тия по-северните, шведи, норвежци, финландци и прочие го имат![]()
Познавам две момичета, които са с твоето име.На едната й казват МадиПървоначално написано от aP0kAlIpSiS
а на другата й казват Мани (мн сладко галено име).Името ти е много готинко
![]()
Аз съм Християн.Ми не мога да кажа че съм лудо влюбен в името си но не мога да кажа че е и лошо.Не знам има и по-хубави има и по-лоши.Кръстен съм на дядо миХристо но от какъв зор майка ми е измислила тая изгъзица Християн..не знам![]()
МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО
Габриела,приятно ми еДа-харесвам името си.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Евгения. Не си го харесвам особенно,но никога не бих си го сменила,за друго.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Kazvam se Agnesa, mn si haresvam imeto![]()
6то бе,може6 да се прекръсти6...аз съм моника,не си харесвам името,искам да се казвам КАМЕЛИЯ
или АДРИАНА,АЛЕКСАНДРА,ДЕСИ СЛАВА, тия именца ме радват
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
kazvam se Rozaliq..mraq si imeto!Na galeno mi vika Rozi ili Rozichka..iskam da se kazvam Raq ili Aleksandra
ами....цялото ми име е Галина......дали го харесвам или не няма голямо значение не зависи от мен
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Десислава...Деси-ми харесвам си го![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Даяна - уф как го мразя туй име!!
Mariq-haresvam si go![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз се казвам Юлиян и ми викат Юлката,Юли,гаджето ми вика Юлчо ама много си кефя името!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Anita i mi kazvat Ani mn si me kefi samo nqkoi kato mi kaje Anito mn se draznq
Казвам се Анна и не си харесвам особено името![]()
Everything happens for a reason..
kazvam se alexandra i si haresvam imeto. nagaleno-sandra, alex, anq, sandi...ama ne mi haresva sashka, sashe..svarzvam go sas sashka vaseva![]()
![]()
![]()
I'm not perfect, but I'm impressive!