- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Казвам се Цветелина,харесвам си името и ми казват Цвети или Цветка
Много красиво и нежно име...страхотно е.Не вярвах,че на ника е всъщност името ти...дори не съм и предполагала...Но наистина е приказно.Първоначално написано от Aleandra
![]()
Аз се казвам Виолена...ъм...произлиза от Виолета и празнувам на Цветница.Френдовете ми викат Вили,Вилке,Вилс,Вилинце,Рийпър...и естествено Виолено,което ме вбесява в повечето случаи...
![]()
![]()
За име на Дъщеря ми...Нещо съм си харесала Зорница...също много ми хареса и Алеандра-нестандартно е...Но още не може да мисля толкова за тези неща.А иначе ако е момче...ще бъде определено Стоян.Тва е...
![]()
Ивелина харесвам си името и не искам да го променям.Но приятелите ми ме нарицат Кандис от кеча защото прелиецам на нея
Антония се казвам не харесвам името си звучи много тъпо
Аз се казвам Алесандра,приятно ми е.Мн харесвам името си и за нищо на света не бих го сменила!На галено ми викат Съни.
![]()
Алексей пр ми е ,
тука в България ми викат Сашо
малко глупаво ми звучи но кво пък
на полвина Украинче съм
![]()
Kazvam se Kalina,priqtno mi e.Vikat mi nai-4esto Kali ili Lina i po-rqdko Ina.Ami haresvam si imeto-zvu4i mi nqkak krasivo.A kak bih krastila deteto si?Moje bi Ema,Kristian,Valentina,Valeria,Ivailo,Ivon,Adrian, Adriana-nqkoe ot tezi
Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...
az se kazvam MARIANA I HARESVAM MNOGO IMETO SI INA4E LUBIMOTO MI IME E VIKTORIQ
Анжела се казвам...приятно ми еИмето не си го харесвам особено,но не казвам нищо и няма да го махна,просто от уважение към майка ми-тя ми го е дала и аз уважавам нейното решение.Но и се кефя да ми викат Анджи ...
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
Емиии .. аз съм Василена.. харесвам си именцету, понеже сме малко Васитата .. Казват ми Васи обикновено.. също Виви ииии т н. ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
АдашкаПървоначално написано от IrReSiStIblE
аз се казвам Антони и мразя мразя мразя името си
![]()
az se kazvam radoslava i obi4am imena koito da imat smisul..borislava,stanislava,desislava,abe vs sme mn slavni![]()
Veselinacqloto si go mrazq za tfa mi vikat ili Vesi ili Esi apfff a nqkoi ako mi kaje Veselini6te i izbesnqvam
osobeno maika mi
![]()
Диляна ми е заглавието...горе долу бива![]()
![]()
Не е важното да си готин, готиното е да си важен
Моето е Вероника,приятно ми е!Харесвам си го,а и като се запознавам с чужденец,той не ме гледа странно и не ме пита как се пише името ми,защото това си е мождународно.Абе кефи ме!![]()
аз съм боби![]()
Казвам се Мариела.Преди не си харесвах името,но напоследък мн Мариели започнаха да изкачат,било то от реалити шоута или реклами и т.н. и почнах мн да си го харесвам,пък и мн се кефя но оная песен на Руслан "Що така бе Миме"Харесва ми,когато ми викат Миме,а не Мимо или Мариело
![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Моето е Мария,но мн си го мразя![]()
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
mi mariq i ne go xaresvam...e kato mi kazvta meri se kefa de..no ne e mn 4esto..
Мария.. мн си си харесвам името
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Аз пък винаги гледаме как ще викат на "галено"
Казвам се Денис а приятелите ми викат "Дензо" или "днз" незнам от каде е дошло и кой ми го измисли но мисля че е много по файско от "денка" примерно много ми е убито тва![]()
Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-
az sum Gergana...i da xaresvam si imeto...ne bix si go smenila
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Косараимето ми е ОТВРАТИТЕЛНО