.
Отговор в тема
Страница 8 от 77 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1903
    Казвам се Цветелина,харесвам си името и ми казват Цвети или Цветка

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Името ми е Алеандра. Харесва ми, защото не се среща често. Преди всички ми казваха Але, но сега съм Ани, измисли го бащата на приятеля ми и много ми допада.
    А като сме тръгнали да казваме за децата- искам момиченце и ще го кръстя Теодора. Много красиво име.
    Много красиво и нежно име...страхотно е.Не вярвах,че на ника е всъщност името ти...дори не съм и предполагала...Но наистина е приказно.

Аз се казвам Виолена...ъм...произлиза от Виолета и празнувам на Цветница.Френдовете ми викат Вили,Вилке,Вилс,Вилинце ,Рийпър...и естествено Виолено,което ме вбесява в повечето случаи...

За име на Дъщеря ми ...Нещо съм си харесала Зорница...също много ми хареса и Алеандра-нестандартно е...Но още не може да мисля толкова за тези неща.А иначе ако е момче...ще бъде определено Стоян.Тва е...

Казвам се Кристина и си харесвам името .Най-често ми казват Криси,Крисе...Много мразя да ми викат КРИСТИНЧЕ!!!!

Ивелина харесвам си името и не искам да го променям.Но приятелите ми ме нарицат Кандис от кеча защото прелиецам на нея

Антония се казвам не харесвам името си звучи много тъпо

Аз се казвам Алесандра,приятно ми е. Мн харесвам името си и за нищо на света не бих го сменила!На галено ми викат Съни.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Казвам се Кристина...Харесвам си името Виакт ми Крисе, Криси, кики, Крис...аве всякак, само че много мразя някой да ми каже "Крисо", това по принцип са брат ми, дядо ми или приятелят на майка ми...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    искам петрич
    Алексей пр ми е ,
    тука в България ми викат Сашо
    малко глупаво ми звучи но кво пък
    на полвина Украинче съм

Град
    Sofia
    Kazvam se Kalina,priqtno mi e.Vikat mi nai-4esto Kali ili Lina i po-rqdko Ina.Ami haresvam si imeto-zvu4i mi nqkak krasivo.A kak bih krastila deteto si?Moje bi Ema,Kristian,Valentina,Valeria,Ivailo,Ivon,Adrian, Adriana-nqkoe ot tezi
    Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...

da

az se kazvam MARIANA I HARESVAM MNOGO IMETO SI INA4E LUBIMOTO MI IME E VIKTORIQ

Град
    Kazanlyk
    Анжела се казвам...приятно ми е Името не си го харесвам особено,но не казвам нищо и няма да го махна,просто от уважение към майка ми-тя ми го е дала и аз уважавам нейното решение.Но и се кефя да ми викат Анджи ...
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Емиии .. аз съм Василена .. харесвам си именцету, понеже сме малко Васитата .. Казват ми Васи обикновено.. също Виви ииии т н. ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    SLiVNiCa
    Цитирай Първоначално написано от IrReSiStIblE
    Антония се казвам не харесвам името си звучи много тъпо
    Адашка аз се казвам Антони и мразя мразя мразя името си

Guest
    az se kazvam radoslava i obi4am imena koito da imat smisul..borislava,stanislava,desislava,abe vs sme mn slavni

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Veselina cqloto si go mrazq za tfa mi vikat ili Vesi ili Esi apfff a nqkoi ako mi kaje Veselini6te i izbesnqvam osobeno maika mi

Диляна ми е заглавието...горе долу бива
    Не е важното да си готин, готиното е да си важен

Моето е Вероника,приятно ми е!Харесвам си го,а и като се запознавам с чужденец,той не ме гледа странно и не ме пита как се пише името ми,защото това си е мождународно.Абе кефи ме!

аз съм боби

Казвам се Мариела.Преди не си харесвах името,но напоследък мн Мариели започнаха да изкачат,било то от реалити шоута или реклами и т.н. и почнах мн да си го харесвам,пък и мн се кефя но оная песен на Руслан "Що така бе Миме" Харесва ми,когато ми викат Миме,а не Мимо или Мариело
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Моето е Мария,но мн си го мразя
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Guest
    mi mariq i ne go xaresvam...e kato mi kazvta meri se kefa de..no ne e mn 4esto..

Мария.. мн си си харесвам името
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Аз пък винаги гледаме как ще викат на "галено"
    Казвам се Денис а приятелите ми викат "Дензо" или "днз" незнам от каде е дошло и кой ми го измисли но мисля че е много по файско от "денка" примерно много ми е убито тва
    Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-

Град
    *Maina`City*
    az sum Gergana...i da xaresvam si imeto...ne bix si go smenila
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Град
    Плевен ..
    Косара името ми е ОТВРАТИТЕЛНО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си