- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Az se kazvam Karina i ne si haresvam mn imeto,6toto ne moga da izgovarqm dobre"r" i kogato se predstavqm obiknoveno otsre6nata strana me prekru6tava na "Kalina"![]()
Kazvam se Monika i si haresvam imeto
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Името ти е много хубаво. В превод означава усмивка, ако не се лъжа от италиански.Първоначално написано от luckygirl92
Една приятелка носи твоето име и са й казали, че така се превежда.
Моето е Валентина и си го харесвам, много даже :P Все пак имам имен ден на Св. Валентин![]()
Обръщат се към мен с Вале, Валентинке, Вал и т.н.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Liubomir![]()
mi vse mi e taq vupreki 4e dosta hora mi vikat Люби i az otka4am
Ами аз се казвам Симона и много си харесвам именцето :P![]()
анита се казвам и не го харесвам понеже съм 1 номер![]()
.....
asdasfadg
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
И аз съм така \Първоначално написано от krisi_pisi
/
mi kazvam se neli no ne si go xaresvam,iskam da se kazvam mariq
Миглена![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Йоана .. или на кратко както почти повечето хора в интернет пространството ме знаят - Ани![]()
Името ми е Сияна. Харесвам си го .Не знам ,но не мога да си представя да нося друго име .Идентифицирам се с него и хората често ми казват ,че отговарям на името си.Благодаря на майка ми ,че се е отказала от Стиляна. \
/
I ROCK!!!!!
Казвам се Лидия и си харесвам името.
Прави ми кеф като ми кажат "сашкее" .. незнам защоПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Александра се казвам.
казвам се Лили просто Лили не Лилия или ЛилянаМного си харесвам името
![]()
kazvam se lubomira no vsi4ki mi vikat mira.haresvam si go zashtot vinagi sam smqtala 4e imeto pokazva 4asti ot haraktera.razbira se imenata koito zna4at neshto
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ххаха изкаса се , а имената които не значат нищо не показват част от характера не неПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Не се изказвайте като не знаете.
Женя се казвам и въобще не си харесвам името![]()
Ъ? И аз се казвам Йоана, но не мога да си представя да ме наричат така. Къде е Йоана, къде е Ани ... не знам .. както и да е, прекалих с ябълките днес.Първоначално написано от [b
![]()
Казвам се Георги....Но на скоро бях "прекръстен" от племенниците ми...Решиха не понятно за мен да ме наричат Зоро...Предполгам щото не могат да кажат Ж от Жоро....
Съжалявам обаче че мам се е отказала от първата версия за мен-Зоран....А иначе като говорим за имена искам за се казвам Кантимир....Егати и прекрасното име....Най-добрия ми приятел се казва така....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...